orflıma allık kullanıp memnun olan arkadaslar yazsın lütfen
orflıma allık kullanıp memnun olan arkadaslar yazsın lütfen
26 yaşındayim 22815 kodlu royal velvet sıkılaştırıcı göz çevresi kremi yaşıma uygun mu? cvplarsanız sevinirim
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.Göz çevrenizi nemlendirmeye 20 li yaşlarda başlanırsa ileride nemsizlik çizgileri( kazayağı tabir edilen) o kadar az olur.
kızlar merhaba!
Orifleme de vücuda sürmek için deodorant var mı?
Hani eskiden impulse press up diye bir deo vardı vücut için. Mavi plastik şişede. çok hoş bir kokusu vardı.
Piyasadan kaldırıldı. Böyle kullanabiceğim bir deo arıyorum. Yaz geliyor ve ben şimdiden çok terliyorum.
Her sabah duşumu alıp stiğimi sürer deodorantımı sıkarım ama
terlediğimde vücudumdan ter kokusu çıksın istemiyorum.
Birde intim deo sormak istiyorum.
Vaov pure skin super:)Eki Görüntüle 433783
kızlarr ürünlerim bunlar kısaca özet geçeyim..
signature edt= güzel odunsu erkek kokusu..
eclat sport edt= bunu arkadaşım hediye ediceği için açıp bakamadım..
pure skin scrub face wash= denemek için aldım,henüz kullanmadım. ama iyi olcağını düşünüyorum.
pure skin black head toner= buda yine aynı şekilde.. ama kokusu çok güzell..
feet up sprey= bunuda henüz kullanmadım, ama iyi olcağını düşünüyorum..ayrıca ayakkabılar içinde kullanılabiliyo..
lovely garden= buna bayıldımmm,tatlımsı gibi ama çiçeksi gibi tam tarif edemedim ama şöyle bi benzetme yapabilirim,avondaki far away'e benziyo kokusu..
öndekilerde 8,90lık göz kalemlerinden grisi ve kahverengisi..
ve son olarak mangolu sabun var
*** bu arada gözkalemlerine de dikkat edin kızlar, bazıları açılmıyohani müşterilerinize fln verirken ona dikkat edinde sonradan sorun çıkmasın.. onu iade edip yenisini alıcam..
Vaov pure skin super:)
Kızlar altın fırsatlardan ince uclu tırnak susleme cilalarindan aldim nasildir acaba:) kullanan var mi
bende kapatıcılığı çok iyi dediler diye fondoten aldım cıkkkk sonuç yok nemlendirici bile ondan iyi kapatır be
ilk adımı tamamlamadığım için 2. adım ve 3. adımı tamamlamamış sayılırsın canım o yüzden hediyelerin malesef gelmezarada ben yeni kayitlara katilamamistim bu ay katildim ilk adim siparisini verdim ama siparis son adimda tebrikler ikinci adima katilmaya hak kazandiniz diye yazi cikmadi acaba sorun olur:26:
canım açık renk mi aldın acaba 1 2 ton koyu alacaksın cildinden hangi fondoten ki gordani goldlar iyidirbende kapatıcılığı çok iyi dediler diye fondoten aldım cıkkkk sonuç yok nemlendirici bile ondan iyi kapatır be
yaşına uygun değil 35 yaş ve üzeri için onlar şimdiden onu kullanırsan 35 yaşında ne kullandan canım katalogda yaş grupları var ona göre seç kırışıklığın var mı varsa 30 yas serisi yoksa kendi serinden baslıycaksın 25 yas ustu bı serı olmadıgından her yas grupları ıcın yazan göz kremi kullanman yeterli olur26 yaşındayim 22815 kodlu royal velvet sıkılaştırıcı göz çevresi kremi yaşıma uygun mu? cvplarsanız sevinirim
canım arkadaşım 35 yaş ve üzeri olan kremi kullanmasın bence ilerde vücudu nem vs isteyince 35 yaş kremini kullanınca yeterli gelmeyecek ben bu yönde düşünüyorum cild uzmanlarıda yaşınızın üzeri kremler kullanmayın diyor belki senin bi bildiğin vardır ama artık karar arkadaşınGönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.Göz çevrenizi nemlendirmeye 20 li yaşlarda başlanırsa ileride nemsizlik çizgileri( kazayağı tabir edilen) o kadar az olur.
canım güle güle kullan aldığın parfüm yeni çıkan yeşil parfüm değil miEki Görüntüle 433783
kızlarr ürünlerim bunlar kısaca özet geçeyim..
signature edt= güzel odunsu erkek kokusu..
eclat sport edt= bunu arkadaşım hediye ediceği için açıp bakamadım..
pure skin scrub face wash= denemek için aldım,henüz kullanmadım. ama iyi olcağını düşünüyorum.
pure skin black head toner= buda yine aynı şekilde.. ama kokusu çok güzell..
feet up sprey= bunuda henüz kullanmadım, ama iyi olcağını düşünüyorum..ayrıca ayakkabılar içinde kullanılabiliyo..
lovely garden= buna bayıldımmm,tatlımsı gibi ama çiçeksi gibi tam tarif edemedim ama şöyle bi benzetme yapabilirim,avondaki far away'e benziyo kokusu..
öndekilerde 8,90lık göz kalemlerinden grisi ve kahverengisi..
ve son olarak mangolu sabun var
*** bu arada gözkalemlerine de dikkat edin kızlar, bazıları açılmıyohani müşterilerinize fln verirken ona dikkat edinde sonradan sorun çıkmasın.. onu iade edip yenisini alıcam..
canım güle güle kullan aldığın parfüm yeni çıkan yeşil parfüm değil mi
Eki Görüntüle 436990
bu ay bu kadarcık ürün aldım kokoo tatlım o jel sormuştun ya soyulan deriyi giderir mi diye bilmiyorum hiç denemedim çünki şeylerim soyulmadığı için soyulursa bu aralar bildiririm tatlım ve pure skin ürünlerini ilk defa denedim ilk kullanımda gayet iyi sonuç aldım yani işe yaradığını hissedersiniz ya öyle bir şey ve 9. kampanyaya bayıldım bu arada fairness ürünleri benim bayıldığım yeni versiyonu çıkmış almazsam içim rahat etmez en sevdiğim nemlendiricim şu geçen ay aldığım çay ağacı ve biberiye özlü olanı o güzeldi hakkını yiyemem cildim çokm karmakarışık çünkü karma/yağlı/çok hassas/ deli gibi neme susamış gibi kuru çünki bi taraftan yağlanıp sivilcelenirken öyle gergindir ki soyulur adeta gülerken falan hep o gerginliği hissederim yani burda anlatmak uzun çenem düştü neyse berbat bi cildim var bu iki nemlendiricide gayet güzeldi biberiye ve fairness bu kadar şimdilik görüşürüz kızlar
sağol yavrum evt o kapaktaki parfüm bu lovely garden
anladım cnm sağolasıngüle güle kullan ürünlerinii tatlımmm ya tırnak dipleri böyle nasırlı gibi duruyoo napcem bennn