Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

yok genetik değil sadece tek tırnakta var cnm, acaba etlerimi kemirdiğim içinmi oluyoki?? artık kemirmiyom tender care kullanmaya çalışıyorm geceleri ama bakalım inş geçer

Sayın arkadaşım,26 yaşındaki arkadaşımızın göz kremini kullanmasında hiçbir sakınca yoktur.Bilgime dayanarak önerdim zaten.Hoşça kalın...

hanımlar, fix 'n' go cool waves hair mist kullanan var mı acaba aranızda. daha bugün aldım fakat nasıl kullanılacağını çözemedim gazsız bir sprey sıvı gibi. saç ıslakken mi sıkılıp şekil veriliyor acaba yoksa kuruyken şekil verdikten sonra sabitlemek için mi? kokusu çok güzel bu arada yapısı da iyi bitki özü varmış içinde bir de nasıl kullanacağımı çözersem çok iyi olacak yardımlarınızı bekliyorum lütfen

cnmm bende var,banyodan çıkışta saçın suyunu iyice alıyorum sonrasında o spreyi sıkıyorum o şekilde kendiliğinden kuruyabilir yada saç kurutma makinesiylede kurutabilirsn wigo fln varsa onu kullanabilirsin yoksa da saçını önüne sarkıt avcuna topla saçları o şekilde kurut azda olsa wigo görevi görüyo

canım çok sağol bi türlü anlayamamıştım nasıl yapacagımı yarın deneyeceğim,inşallah olur :) shine boost serum da aldım önce bunu sürerim biraz bekleyip devamında şekillendiririm belki,ikisi birden olur mu bilemiyorum ama denemek lazım :) teşekkür ederim canım tekrardan

Sayın arkadaşım,26 yaşındaki arkadaşımızın göz kremini kullanmasında hiçbir sakınca yoktur.Bilgime dayanarak önerdim zaten.Hoşça kalın...

abacım haklısında ben 35 yas hatırlamısım royal velvet hatta 40 yaş serisiymiş 40 yaş kullanması sakıncalı bence tabi senin görüşün saygı duyarım

rica ederm tatlımm,kullan bakalım nsl beğencekmsn? yorumlarını bekliyorum bende jöle gibi sertleştirmiyo saçı bilgine

Merhaba arkadaşlar bende oriflame ürünlerinden almaya başladım size bi sorum olacaktı bu ayki katalogta sf-108 de wonder liner eyeliner var %70 indirimde kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum dağılma yapıyormu kullanışlı bi ürünmü şimdiden teşekkür ediyorum ilginiz için

arkadaşlar bu ayın kataloğunda siyah bir çanta vra.sizce kalitesi nasıldır?daha önce avondan şemsiye şal filan almıştım,güzeldi.acaba oriflame ın bu tarz ürünleri nasıl?

Son düzenleme:
lavantalı olandan bu ay sipariş verdim.henüz elime ulaşmadı.heyecanla bekliyorum.portakallının dışında diğerlerini dde denediniz mi?çarkıfelek çiçekli olanlar filan da var ya hani...hepsini deneyesim var

Çarkıfelek kolonyası da çok hoş ve kalıcı,hepsini denedim ve kullanıyorum.Frezya da güzel yalnız daha hafif bir koku...

hindistan cevizli şampuan kullanıpta memnun olan var mı?ben de sipariş vericem de :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…