Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

arkadaslar love posıtıon nasıl kokuyor?

ben de gıordanı whıte ve dıvıne var ıkısı de harıka kokuyorlar grace almak ıstıyorum ındırıme gırmesnı beklıyorum :)

cnm grace'in 30ml olanı var kasım kataloğunda, eğer danışmansan syfna girip bakablrsn kasım kataloğu yayında

Optimals Even Out™ Night Cream
Optimals Even Out™ Gece Kremi ve gündüz kremini kullananlar varmı beyaz tenliyim ve cildim kuru kullanıpta memmun kalanlarnız varmı denildği gibi bir kremmi

Zengin, besleyici formüllü içeriğindeki meyan kökü özü ve C vitamini ile cildi koyu lekelere ve serbest radikallerin yol açtığı foto yaşlanmaya karşı korur. Even Out™ Gündüz Kremi ve Konsantre ile birlikte kullanarak en etkili sonucu elde edebilirsiniz içerği böle gercekten lekelere etkilimi..

arkadaslar love posıtıon nasıl kokuyor?

ben de gıordanı whıte ve dıvıne var ıkısı de harıka kokuyorlar grace almak ıstıyorum ındırıme gırmesnı beklıyorum :)

love posıtıon muhteşem bi koku bende alırken kötü yorumlar okumuştum m çok güzel memnun kaldım

kasım katalogunda love potıon ve eclat weekend indirimde bu kokuları kaçırmayın tavsiye ederim

bende o kremleri merak ediyorum canım , bide essentials serisini..

sivilce lekelerim var, kullanıp memnun kalan varsa alıcam

arkadaşlar love potion kalıcımı..?
bide sizce enigmamı gracemi...?

love potionu bilmemekle beraber enigma ve grace'i numunelerinden biliyrum bunları tercih ederim.. enigma biraz ağır ve kadınsı bi koku.. grace ise enigmaya göre daha floral bi koku gibi eğer imkanın varsa numunelerini deneyip o şekilde karar vermeni öneririm cnmm

Son düzenleme:
erkek arkadaşıma parfüm alıcam da
kokoo yardımcı olabilir misn?
excitenin kokusu hoşuma gitti

Optimals even out gece kremi almayi dusunuyorum bilgisi olan veya kullan varsa bana bilgi verebilirmi? Bide farkli gece kremi onerileriniz varsa onlarida iletirseniz dahada cok sevinirimopuldunuz

Konuya suan giris yapan arkadasim kimsecikler yok senin bilgin varsa bana yardimci olurmusun yutfeeennn

Konuya suan giris yapan arkadasim kimsecikler yok senin bilgin varsa bana yardimci olurmusun yutfeeennn

canım gerçekten bi fikrim yok,bende ecobeuty nin valla doğrumu yazdım bilemiyorum ama paraben içermediği için onunkini almıştım bide göz çevresi kremini bi ara her gece kullanıyordum ama şimdilerde hep unutuyorum kullandığım zaman cildimi nemlendiriyordu sabahları daha nemli bi ciltle uyanıyordum açıkçası ama senin bahsettiğin kremi bilmiyorum

Zengin, besleyici formüllü Gece Kremi içeriğindeki meyan kökü özü ve C vitamini ile cildi koyu lekelere ve serbest radikallerin yol açtığı foto yaşlanmaya karşı korur. Even Out™ Gündüz Kremi ve Konsantre ile birlikte kullanarak en etkili sonucu elde edebilirsiniz. 50 ml.

Oriflame'in yeni kokusu Demi More parfümü bu ay aldım ,çok beğendim.Çok hoş ve oldukça kalıcı bir parfüm...Deosu ve saç spreyini de birlikte kullanınca daha da iyi oldu.

Merhaba aranızda hindistan cevizli şampuanı ve hindistan cevizli saç bakım yağını kullanan var mı ? Nasıl, memnun musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…