kızlar yeni katalogda pembe cocktails diye bi parfüm var nasıl bir koku???
kokusunu hiç bilmiyorum böyle katalogtan anlaşılmıyor ama şişesi bence biraz dandik görünüyor.bende oriflame parfümleri merak ediyorum kullandıkları kokuları anlatan olursa çok sevinirim
cnm almadm fakat katalogtan kokladğm kadarıyla anlatayım,çiçeksi hafif bi koku gibi. yaz kokusu olarak kullanılır gayeteclipse kullandınmı yada kokusunu biliyosan o tarz bi çiçeksi bi koku cnm ama tabi tıpatıp aynı değil
orilemin parfümlerini biliyomusunuz.daha önce kullandıklarınızı bi iki cümleyle anlatabilirmisiniz?
elvie,muse,volare, dancing lady,eclat ve eclat weekend,miss o,rock angel.özellilke bunları.biraz fazla oldu ama
merhaba,
bende amber elixir almayı düşünüyorum, kokusu nasıl, kullanan oldu mu?
sarı olanı nasıl peki katalog bulsam incelicem ama internetten gördüm bunlarıda
Eki Görüntüle 519531 VOLARE PARFÜM (Şeftali ve çiçek notaları)
Eki Görüntüle 519532 MUSE (menekşe kokusu)
Eki Görüntüle 519533 LOVE POTİON (Çikolata ve vanilya kokulu)
Benim en çok beğendiklerim...Hele Volareyi beğenmeyen arkadaşım olmadı.Çiçek kokulu bir parfüm...
*genchey *Mine753 tecrübeleriniz için teşekkürler :81:
Bunlarda benim
*Grace Kokuyu henüz kullanmaya başladım o yüzden başlığını takmadım ama kokuyu bileğime sürdüm çok hoş kokusu var Çok beyendiğimi söyliyebilirim Hemen uçtuğunu söyliyemem gün içinde bileğimi kokladığımda kokuyu hala alabiliyordum.
*Beauty Midnight Colour Ruj Kargo sıfırlama ürünü olarak gelmişti Çok çok koyu gözüküyor bu ne dedim ama dudaklarıma sürünce inanılmaz güzel bi renk oldu onuda beyendim kullanıyorum vişne çürüğü gibi : )
*Loves Me Seti Duş jeli çok güzel yumuşacık yapıyor hemen köpürü veriyor kokusu çok güzel ama kalıcı değil. El kremini fazla beyenmedim biraz sulu geldi bana
*S8 Erkek Parfümü Erkek arkadaşıma aldım kokusunu çok beyendim kalıcılığı makul tavsiye edeceğim kokulardan
*Giordani Süngerli Göz Kalemi Kalemin ucu yumuşacık kolay sürülüyor süngeride yumuşacık hemen dağıtı veriyor istediğiniz buğuluğu elde edene kadar süngeri sürebilirsiniz. Beyendim ^_^
Bendekilerde şimdilik bu kadar
arkadaslar love posıtıon nasıl kokuyor?
ben de gıordanı whıte ve dıvıne var ıkısı de harıka kokuyorlar grace almak ıstıyorum ındırıme gırmesnı beklıyorum :)
mirage kullanıp memnun kalanlar varmı acaba? Genel olarak olumsuz yorumlar almış burda.Oriflame sitesinde işe çok güzel yorumlar var farklı bi koku olduğu kesin ben mistik ve farklı kokuları sevıyorum alışılmışın dışında yani mirage önerdiler ama galiba denemeden karar veremem,
love potion da cok sevılıyor bunuda almayı düşünüyorum ve tabiki önerilerinizle varmı kullanan