Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

kızlar yeni katalogda pembe cocktails diye bi parfüm var nasıl bir koku???

kokusunu hiç bilmiyorum böyle katalogtan anlaşılmıyor ama şişesi bence biraz dandik görünüyor.bende oriflame parfümleri merak ediyorum kullandıkları kokuları anlatan olursa çok sevinirim

kızlar yeni katalogda pembe cocktails diye bi parfüm var nasıl bir koku???

cnm almadm fakat katalogtan kokladğm kadarıyla anlatayım,çiçeksi hafif bi koku gibi. yaz kokusu olarak kullanılır gayet eclipse kullandınmı yada kokusunu biliyosan o tarz bi çiçeksi bi koku cnm ama tabi tıpatıp aynı değil

kokusunu hiç bilmiyorum böyle katalogtan anlaşılmıyor ama şişesi bence biraz dandik görünüyor.bende oriflame parfümleri merak ediyorum kullandıkları kokuları anlatan olursa çok sevinirim

Enigma ve Volare'yi tavsiye edebilirim...
Çoğunu denemiş biriyim, sizin varsa sormak istediğiniz koku sorun yardımcı olmaya çalışayımm...

orilemin parfümlerini biliyomusunuz.daha önce kullandıklarınızı bi iki cümleyle anlatabilirmisiniz?
elvie,muse,volare, dancing lady,eclat ve eclat weekend,miss o,rock angel.özellilke bunları.biraz fazla oldu ama

sarı olanı nasıl peki katalog bulsam incelicem ama internetten gördüm bunlarıda

orilemin parfümlerini biliyomusunuz.daha önce kullandıklarınızı bi iki cümleyle anlatabilirmisiniz?
elvie,muse,volare, dancing lady,eclat ve eclat weekend,miss o,rock angel.özellilke bunları.biraz fazla oldu ama

yazdıklarınız arasında elvie white magic, muse, volare, volare magnolia , dancing lady hypnotic night ve eclat kullandıklarım arasında...
ben baharatlı kokuları çok seviyorum...
elvie magic ve muse'da çiçek kokusu çok baskın o nedenle ben çok beğendim diyemem...
mesela volare magnoliada çiçek ama biraz baharatımsı bir çiçek var o nedenle ben seviyorum...
eclat biraz erkek kokusu gibi, eclat weekwnd'i kullanmadım bilmiyorum...
volare'yı da seviyorum güzel kokuyor...
dancing layd hypnotic night ve yazmadıklarınızdan enigmayı ki bunları sırf şişelerini sevdiğim için almıştım kesinlikle öneririm...

merhaba,

bende amber elixir almayı düşünüyorum, kokusu nasıl, kullanan oldu mu?

Soralı bayağı bi geçmiş aslında ama yine de yazmadan geçemedim:)
Bi kere almayı düşünenler katalogta bileğini sürüp de beğendiyse hiç aldanmasın. Katalogtaki gibi ferah iç açıcı insanın kokladıkça koklayası gelen türden bir parfüm hayatta değil. Bu kadar mı ağır bu kadar mı boğucu olur bir koku yahu. Yaza uygun bir koku kesinlikle ve kesinlikle değil zaten. Aldığıma nasıl pişman oldum anlatamam İade de edememiştim öyle duruyor.

Burda sizlerle gerçekten çok güzel arkadaşlıklar edindim ve güzel zamanlar geçirdim.Sormak istediklerimi, merak ettiklerimi sizlerden öğrendim... sizlerden fikir aldım..... burda 1.5 ayda 8 kilo verebilmenin mutluluğunu yaşadım....:))
Şimdi paylaşımlarımı,yaşadıklarımı,yeni edindiğim bilgileri,modamı,yemek,pasta tariflerimi,kıyafet kombinlerimi,tasarımlarımı,oriflame deneyimlerim, kendi bloğum da paylaşıyorum.Siz arkadaşlarımı da bekliyorum...

Son düzenleme:
VOLARE PARFÜM (Şeftali ve çiçek notaları)

MUSE (menekşe kokusu)

LOVE POTİON (Çikolata ve vanilya kokulu)

Benim en çok beğendiklerim...Hele Volareyi beğenmeyen arkadaşım olmadı.Çiçek kokulu bir parfüm...

ya ben bu rujdan arıyorum ama bulamıyorum nette var ama kredı kartı lazım oda yok napıcam cok ıstıyorum benzerıde yok o cok guzel duruyo koyu kırmızı ve maaatt

sabit olarak kullandığım iki ürün var bittikçe sipariş vericeğim şuan resim imkanım yok kullanıp memnun kalmayan görmedim ve duymadım
veryme renklendirici jel; yüzünüzde fazla leke yada fazla bir gözenek durumunuz yoksa gayet fondoten işinizi görür hafif olarak kapatıcıdı olarak kullanmışlığım vardır kullandığım süre içindede memnun kaldım öneriyorum.

milk honey nemlendirici el losyonu; Fazlasıyla güzel kokulu bu özelliği ve nemlendirici özelliğine sahip olması herzaman kullanabileğiniz hissini veriyor süphesiz

mirage kullanıp memnun kalanlar varmı acaba? Genel olarak olumsuz yorumlar almış burda.Oriflame sitesinde işe çok güzel yorumlar var farklı bi koku olduğu kesin ben mistik ve farklı kokuları sevıyorum alışılmışın dışında yani mirage önerdiler ama galiba denemeden karar veremem,
love potion da cok sevılıyor bunuda almayı düşünüyorum ve tabiki önerilerinizle varmı kullanan

Ben Mirage parfümü beğenerek kullanıyorum.Oldukça kalıcı,kışın kazaklardan kolay çıkmıyor mesela...
Öte yandan buğday tenli iseniz,teninize uyacağını düşünüyorum,mutlaka memnun kalırsınız.İyi günler dilerim. :80:

arkadaslar love posıtıon nasıl kokuyor?

ben de gıordanı whıte ve dıvıne var ıkısı de harıka kokuyorlar grace almak ıstıyorum ındırıme gırmesnı beklıyorum :)

ben mirage ı denemeden alma gafletinde bulunmuştum malesef,sevenleri epeyce var ama bana hiç gitmedi hemen bi tanıdığıma verdim,ilk etapta sıktığımda sanki reçine sürmüşüm gibi acaip ağır bi kokuyla karşılaştım sürekli kokusu burnumu mahvetti gerçekten çok kalıcı ben beyaz tenliyim mesela ve hiç gitmedi tenime,bence deneme imkanınız varsa öyle alın derim,benim gibi daha sonra pişman olmayın..bu arada oriflamenin kokuları genelde kalıcı oluyor mesela grace güzel bi koku,volareyi ben beğenmiyorum onunda beğeneni çok,paradise var güzel bi o kadarda kalıcı arada kullanıyorum,amber elixir çok ağır bi koku malesef onuda sevemedim,dancing ladyi severim bana göre oldukça güzel,enigmada güzel bi koku ancak biraz ağır,loce posion çikolata kokuyor denemiştim onuda almayı düşünüyorum şimdilik aklıma gelenler bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…