Merhaba Kadınlar Klübü Takipçileri :)
Uzun zamandır yüzümdeki sivilceler ve sivilce lekeleri için yapılan paylaşımları takip ediyorum fakat Oriflame'ın Bioclinic serisiyle tanışıncaya kadar üye olup paylaşım yapmayı hiç düşünmemiştim. Faydasını gördüğüm birşeyi sizlerle de paylaşmak istedim.
Şuan 23 yaşındayım. Ergenlik döneminde yoğun bir sivilce problemi yaşamadım. Fakat yaklaşık beş senedir, hemen her makyajdan sonra suratımı mutlaka ziyaret eden sivilcelerden bunalmış durumdaydım. Kendimi bildim bileli kullanmadığım temizlik ürünü kalmadı ancak buna rağmen temiz ve sağlıklı bir cilt elde edemedim. Düzenli temizlemeyle siyah noktalarımdan kurtuldum ancak yüzümde çıkan sivilcenin lekesi yaklaşık 1.5 ay kadar geçmiyordu. Bu da yüzümde sağlıksız ve pürüzlü bir görünüm oluşturuyordu.
Oriflame ürünlerini bir cilt bakım uzmanı tavsiye etti ve ben yaklaşık iki temizleme ürününü bitirmeme rağmen hiç bir sonuç elde edememiştim. Aksine yüzüm eskisinden daha berbat görünüyordu. İlk olarak Essentials yüz rengini açan serinin temizleme jelini ve kremini kullandım, belki sivilce lekelerimin rengini açar diye düşündüm, hiç umduğum gibi olmadı. Daha sonra Optimals serisinin temizleyicisini, toniğini ve peelingini kullandım. Temizleyici ve tonik cildimi daha da kötü yaptığından, sivilceli cildime uyguladığım peelingi yüzümü berbat etti.
Artık sivilce sorunum hat safhaya ulaştığında cildiyeye gittim ve kendisi bana Babe adlı bir markanın temizleyicisi ile peelingini tavsiye etti. Markanın fiyatları çok uçuk geldi ve Oriflame'nin Pure Nature serisini denemeye karar verdim. Ve Bioclinic Yetişkinler için Sivilce ve Sivilce lekelerine karşı gece gündüz kremini araştırdım. Sayfanın altında bir müşteri yorumunu okudum. Bir hafta düzenli kullanımda sivilce lekelerini küçülttüğünü, bir ay kullanımda da tamamen yok ettiğini söylüyordu. Ne kaybederim diye düşünerek siparişimi verdim. Şuan düzenli olarak bir haftadır kullanıyorum ve sivilce lekelerimde ciddi anlamda küçülme var. Sadece nokta küçüklüğünde kırmızılıklar kaldı. Sayfasında dediği gibi bir haftada sivilce lekelerimi küçülttü ve gözeneklerimi daralttı. Cildim eskisinden daha sağlıklı bir görünüme kavuştu. Umuyorum bir ay kullandığımda tamamını yok eder :)