bu ay gelenler kızlar saç kremi ücret sıfırlama ürünü olarak geldiEki Görüntüle 412370 rimellerimi maybelline dışında hiç almazdım ilk defa oriflame den rimel aldım kullanıcı yorumlarını dikkate alarak ve beğendim uzatıyor kirpikleri
ayak kremi çok ilgimi çekmişti bakalım zamanla belirtisini belirtirim:)
essentials fairness kullanıyordum cildime çok seviyorum o seriyi ama farklı bir şey deneyesim geldi deneme amaçlı aldım krem ve sabunu bu geceden itibaren kullanıcam çok güzel kokuyorlar
tırnak etlerimi kesmekten kafayı yediğim için küçük yeşil jeli aldım ve işe yarıyor ah bide tırnaklarım uzasa yeni kesmiştim de
deodorant güzel bakalım beyazlatıcı etkisi varmı koltukaltımda kararma yok ama yinede aydınlık bir etki yapması işe yarıyor demek çok uzattım kızlar merak ettiğiniz olursa cevaplarım dicem hepsini cevapladım gibi
güle güle kuullan cnmmbende tırnak etlerimi yiyoom bendede işe yararmı bu jel
teşekkür ederimm
Teşekkür ederim oriflamede başka birtane daha yeşil rimel var o cidden çok kötü o yüzden sormak istedim
cnmmm çokk güzeller güle güle kullan hepsiiiniişu ilk resimde fruit coctail duş jelinin yanında gül ambalajlı bişey var sanırım vücut yağı? onu ne vakit aldın yahu eski bi ürünmü ben ilk kez görüyorumda merak ettim yaaa bide numune setlerini erkek-bayan diye ayırdılar yaa önceden karışıkta olsa iyidi, bide artık fiyat listesindede içerikleri yazmıyo netten bakmamız gerekcek illa bu arada evt yeşil rimeli bende merak ettim mervecim bende beklemedeyimm
tırnak etinin hangi kısmını yiyosun ki canım şu manikür de kesilen tırnağın dibindeki eti eritti bildiğin dene bi istersen o yediğin yer çıkan ufak katikül denilen şeyse tırnak makasıyla kes onları ama dene istersen tırnağın dibindeki etler için güzel yapıyobu arada teşekkür ederim
Ya o yeşil rumeli herkes merak ediyo ama sanırım bi sorun var o artik stoklara girmiyor en son baktığımda öyleydialtın fırsatlarda yayınlandı daha da stoga girmedi grisi de Cok guzel very me ürünleri rengarenk zaten:) o banyo yağı saçlarımi yumuşacık yapıyor harika ama stoklarda yok eski ürün kuzenim almış depolamis ama bitti malesef keşke girse stoklara bi damla suyun içine atıp yikiyorum saçımı vücudumu. Yumuşacık oluyo. Numune setlerinin iceriklerine nerden bakılıyor canım ya ben oriflame sitesinde bulamadım:S bi sette kaç tane var
bayanlar.. oriflamenin temmuz kataloğunda söylediğiniz yeşil rimel varrrr... bekleyenlerine duyurulur....
bayanlar.. oriflamenin temmuz kataloğunda söylediğiniz yeşil rimel varrrr... bekleyenlerine duyurulur....
tırnak dibi değil cnm,kenarlarınıayy bi alışkanlıktr başladı kaç senedir böyle yaa bi türlü vezgeçemedm
danışman kodunla giriyosn cnm mayıs ayı duyuruları altında mıydı neydi
sağol cnmm fiyat kaçmş
Sagol canim baktım iceriklere:) edinleyenler edinsin tüm parfüm numunelerinde 1ml falan parfüm oluyo yirmi tane falan oluyo şişe setin içinde. Oyleye bes lira alıp değişik değişik surunursun:)) 20 ml falan ediyo bes lira, 30 ml lik volare falan asıl fiyatı 20 30 lira cok avantajlı:)))
arkadaşlar bu oriflame kataloglarına internetten nerden bakabiliriz.
oriflame in kendi sayfasında eski katalog var sizin bu bahsettiğiniz ürünler yok orda.
ya da süürekli güncellenen bir oriflame katalofları başlıgı acabilirmiyiz acaba
arkadaşlar bu oriflame kataloglarına internetten nerden bakabiliriz.
oriflame in kendi sayfasında eski katalog var sizin bu bahsettiğiniz ürünler yok orda.
ya da süürekli güncellenen bir oriflame katalofları başlıgı acabilirmiyiz acaba
çok değişik bi yaklaşım olmuş yahuu
vee benim sıvılcelere lekelere sıyah noktalara yaglı problrmlı cıltlere göre favori urunlerim pure skın serisi
nemlendırıcı
sıyah nokta maskesi
derinlemesine ekılı jel
yuz yıkama jeli
tonıkk