Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

hoşbuldum tatlım teşekkür ederim ama çantayı küçük yeğenime verdim ya baktım ilk başta kullanabilirim demiştim minyonum iyi gider falan ama o kadar kağıt gibi bir şey ki içime hiç sinmedi öyle ne bilim cüzdan sanki ya bu çantayı varya aslında tavsiye etmem kimseye allahtan 13 tl inmiştide baktım daha fazla param gitmedi rujumu iki kez sürdüm tek sürüşte rengini tam almıyo canım sevdim rujları çantaya gıcık oldum zamanla

olsun yavrum güle güle kullan

bu çanta ve kemeri satan yada kullanan oldumu aranızda renkleri çok güzel fiyatıda çok çok uygun kemerinle takım son günde 8 mart 2 günü kalmış

** soldaki oriflame pırıltılı aydınlatıcı pudra yanılmıyorsam artık yok heralde üretimi çünkü bikaç katoloğuna baktım hiç öyle bi ürün bulamadım

** soldaki oriflame pırıltılı aydınlatıcı pudra yanılmıyorsam artık yok heralde üretimi çünkü bikaç katoloğuna baktım hiç öyle bi ürün bulamadım

cnm bikaç katalog önce, indirim broşürüne girmişti bu ürün 19tl gibi bi fiyatı vardı diye hatırlıyorum, gg'nin aydınlatıcı stiği varmış eğer istersen? şimdi fiyat listesine bakarken gördm şuandaki katalogta yok ama bi sonrakine koyarlar belki aklında bulunsun belki istediğin tarzda bişey olabilir kodu 14388 sitesinden bi bak istersen

hepsini güle güle kullan canım,merak ettim bu 3.resimdeki stik göz farından memnunmusun gözde topaklanma falan yapıyormu gelecek katalogta indirimde sanırım merak ettim,bide verymenin hangi renk ruju onuda söylersen sevinirim

oıflame demısken bugun elıme gecen very me de n rujumu g ostermek ısıtoyurm sıze fosforlu pembe cok tatalı bısey ama ole gorundugu gıbı pespembe yapmıyo hemen ıkı uc kat surunce yapıyo ama ben cok begendım :

Eki Görüntüle 364271

bunun turuncusu da vardı katalog da onu kullnıp memnun kalan var mı varsa onu da almak ısıtoyurm da

stik göz farı bendede var cnm, toplanma yapmıyo bende ve bahsettiği gibi gerçekten 8 saatmi bilmem ama baya bi kalıcı ordaki very me rujda flirty pink gibi duruyo kuzum

renk çok silik duruyo cnm müsait olduğunda dudağına sürüp öyle gösterebilirmsn? hatta katalogtaki gibi sabah şu gece görünüşü şu fln gibi mesela? çok uğraştırcm seni ama

kızlar bende sipariş verdim,gelince fotosuyla eklerim konuyaaa

Kokusu çok hoş... 14 Mart'a kadar set fiyatı 9.90 tl. öneririm... :80:

el kremi,kremli duş jeli ve sabunu...

Güle güle kullanın,çok hoş...

canım florasan ışığında dnedn mi hiç bunu
sanırım gece ışıkta sürünce fosforlu oluyomş

cnm telımden kaynaklnıyo cıdden tamama ekelyım buraya dun eklemıstım zaten bı paylasımda sımdı ama gorundugu gıbı degıl cnm
ıkı kat surmustum kendı dudagımda pembe benım bıraz o yuzden tam fosforlu durmustu ama bu eklıcem resım tek kat surulmus gıbı dusun

anladım cnm çoook sağol,bide gece denersn öyle görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…