ordan koliyi almaya giderken dahada çok para harcanır yahuyok parası filan birde direkdöre şaşırdım hizmet merkezleri kapalı nasıl ordan gidip alıcak böle yanlış bilgi vermesine şaşdım dünyadan bi haber sanırım nasıl direkdör böle ????? anlaşıldı savmaya çalışıyo uğraşmak isdemiyo
ne demek canımsordum var ddi tanıdıgım .tabi numrasını istemem için nie oldugunu belirtmem lazım ddim kargo için falan anlattım . o da onun için direktöre gerek yok alsancakta teslim alma merkezi var ordan alabilir ddi . öle dyince bnde peki ddim . snn için uygun mu ttlım . olmadı bdaha isteriz no zaten anca cevap alıyorum yaa kadndan da taktım bu ara
ordan koliyi almaya giderken dahada çok para harcanır yahuyok parası filan birde direkdöre şaşırdım hizmet merkezleri kapalı nasıl ordan gidip alıcak böle yanlış bilgi vermesine şaşdım dünyadan bi haber sanırım nasıl direkdör böle ????? anlaşıldı savmaya çalışıyo uğraşmak isdemiyo
evet ya snırım öle ugrasmak istemiyo . neden bnimde ilgili br drektrum yokkyrdmcı olamdım o zamn usgnum
Eki Görüntüle 320675 Eki Görüntüle 320676
ürünleri yeni almadım ama ekleyeyim dedim bi 3-4 ay kadar oluyor alalı.
çoğundan memnunum diyebilirim ama rujlardan açık renkli olanını beğenmedim tenimle hiç uymadı buğday tenliyim. ve de göz kalemi akıyor ve güzel sürülmüyooorrpudrada hiç kapatıcı değil sadece yüzümün parlamasını önlüyor.
koyu ruja bayılıyorum.
maskarası fena değil
allık ve losyonu güzel
eyeliner ise beklediğim kadar siyah değill tam siyah da durmuyor gri gibii..
orifileymi nereden bulabiliriz internet dışında..Kataloğunu yani?
evet ya snırım öle ugrasmak istemiyo . neden bnimde ilgili br drektrum yokkyrdmcı olamdım o zamn usgnum
canım çok duyuyorum direkdörlerin başı çok kalabalık sırf sipariş değil işleri ama benim direkdörlerim hiçde öyle değil artık telefonda sohbet bile ediyoruz sağdan soldan o kadar iyi biridir tek geçerim oriflamede direkdör ve üst danışmanlarımı herkesin böle ilgili olsa keşke
evt gmsecim frezyanın dediği gibi bencede başından savmaya çalışmşşubat başında kapandı hm.ler hakkat bayadır sip.vermiyo herhalki bilmiyo hatun vallaaa benimde benle ilgilene drektörm yok,o o na atıyo pası,bu buna arada kaynayan ben oluyooormmm 56 puan oldu bu ay ancak,mecburi kargo parasını paşa paşa ödeyecemm:26::26::26: bu ay 5li katalog aldım valla, okuldanda bi öğretmen ark. buldum ona yollayacam inş artar siparişlerde en azından kargo parasını çıkartırım
yeni katalog döneminiz hayırlı olsun kızlarr:):)
evet oyle oldu cnım naplım artık .siz varsınız ii ki burda konusuyoruzins bol kaznçlı br dönem olr
merhaba,
ben 7 aylık hamileyim, merak ettiğim şu ki; gebelikte oriflame perfect body çatlak kremi kullanan var mıdır acaba? ben daha önceden bu kremi almıştım, fakat su anda gebelikte kullanılır yazmasına karsın tereddütteyim ve kullanan var mı diye merak ettim, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim,,tşk
merhaba,
ben 7 aylık hamileyim, merak ettiğim şu ki; gebelikte oriflame perfect body çatlak kremi kullanan var mıdır acaba? ben daha önceden bu kremi almıştım, fakat su anda gebelikte kullanılır yazmasına karsın tereddütteyim ve kullanan var mı diye merak ettim, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim,,tşk
selam kızlar uzun zamandır siparişlerimi koymuyordum bugün koyasım geldi daha yeni geldilermerak ettiğim vamp çantada var ama ben fazla sevemedim bu çantayı çünkü portföy tarzıymışbenim dikkatsizliğim çantayı o kadar beğendimki hiç bakmadım nasıl olduğuna ama portföy çanta kullanmam gereken bir durumda kullanacağım çantam oldu fakat bu biraz küçük gibi geldi neyse ki minyonum kEki Görüntüle 358473 Eki Görüntüle 358474
aldığım iki ruju sürüpte fotoğrafını çektim biraz kötü çıktı görüntü k.bakmayın
Eki Görüntüle 358475 pembenin rengini bi türlü tam bulamadım gün ışığındaki hali biraz parlak ama sevdim pembeyi birde bu şekli varEki Görüntüle 358476 ayna karşısında normal çektim bu pembeyi birde kırmızıEki Görüntüle 358477
normalde tek kat sürerseniz doğal bi kırmızı oluyo ama ben iki kat sürdüm ruju birazda gün ışığı katkısı var
birde göz farı güzel beğendim tek siyah beyaz göz farım vardır onuda nerdeyse hiç kullanmam iki aydır ücret sıfırlama far geliyo ilki parlak beyaz iyiydi ikincisi bu yeşil saydam hafif güzel yeşili güzel yeşil kullanabilirimEki Görüntüle 358478 rediant red,desert rose,ışıltılı toz fardı yanlış hatırlamıyosam
cnım yakışmş güle güle kullan . rujların adı ne pembyi merk ettim dogal drmus
selam kızlar uzun zamandır siparişlerimi koymuyordum bugün koyasım geldi daha yeni geldilermerak ettiğim vamp çantada var ama ben fazla sevemedim bu çantayı çünkü portföy tarzıymışbenim dikkatsizliğim çantayı o kadar beğendimki hiç bakmadım nasıl olduğuna ama portföy çanta kullanmam gereken bir durumda kullanacağım çantam oldu fakat bu biraz küçük gibi geldi neyse ki minyonum kEki Görüntüle 358473 Eki Görüntüle 358474
aldığım iki ruju sürüpte fotoğrafını çektim biraz kötü çıktı görüntü k.bakmayın
Eki Görüntüle 358475 pembenin rengini bi türlü tam bulamadım gün ışığındaki hali biraz parlak ama sevdim pembeyi birde bu şekli varEki Görüntüle 358476 ayna karşısında normal çektim bu pembeyi birde kırmızıEki Görüntüle 358477
normalde tek kat sürerseniz doğal bi kırmızı oluyo ama ben iki kat sürdüm ruju birazda gün ışığı katkısı var
birde göz farı güzel beğendim tek siyah beyaz göz farım vardır onuda nerdeyse hiç kullanmam iki aydır ücret sıfırlama far geliyo ilki parlak beyaz iyiydi ikincisi bu yeşil saydam hafif güzel yeşili güzel yeşil kullanabilirimEki Görüntüle 358478 rediant red,desert rose,ışıltılı toz fardı yanlış hatırlamıyosam