yaaa hanımlar ben de çatlak kremini alacağım bakalım etki edecek mi???
bi de bu eclat women da gözüm var ama alsam mı ki???
bol bol parfümüm oldu, yaşasın oriflame
yaaa hanımlar ben de çatlak kremini alacağım bakalım etki edecek mi???
Bi de bu eclat women da gözüm var ama alsam mı ki???
bol bol parfümüm oldu, yaşasın oriflame
bende geçen ay üye oldum sadece kendime ürünler sipariş vermek için her sipariş verdiğimde 5li kataloğu listeye ekleyeceklermi ? sadece kendim için alıyorum ve 5 tl ye boşu boşuna 5 katalog geliyor listeden silebilirmiyim ?
elvie white magic hoşuma gitti bahara uygun kullanabilirim ama volare set tam bir fiyasko.
hiç mi hiç beğenmedim.
vücut kremi ve roll-on kullanılabilir gerçi ama parfümü güzel değil bence.
Eki Görüntüle 371818 bu ay bu kadarcık aldım kızlar parfüm çok hoşuma gitti
bazı kokular herkesin sevebilceği cinsten değil kuzum haklısın,örneğin bende mirage sevmiyorum ama çok sevende vartercih/ten meseleesii aslında
güle güle kullan cnmmmm
Eki Görüntüle 373379 Eki Görüntüle 373380 Eki Görüntüle 373381
maskemle göz kalemim
maskeyi henüz denemedim ama kalem çok güzel. çok yumuşak ayrıca kolay kolay akmıyor
selam bayanlar.. perfect body cilt çatlaklarına karşı etkili kremi kullanan var mı?? varsa etkili mi, yardımcı olur musunuz???
güle güle kullan tatlım
pek bilgim yok ama arada takip et forumu cnm,kullanan varsa cvp yazar
Kızlar 5. katalogta üye oldum ve başkası için sipariş toplayamadığım için kendime bi kaç alışveriş yaptım  çok güzel ürünler var ilk defa kullanıcam oriflame ürünlerini. Dün gece siparişimi verdim fakat ne zaman teslim olur bilginiz varmı sipariş veren arkadaslar. ) :)
bende izmirdeyim ozaman yarınmı teslim olacak kş
bende izmirdeyim ozaman yarınmı teslim olacak kş
ahaaaaa bi izmirlii daha çıktıııııı hoşgeldiiiinn cnmmmmmhemen ertesi gün gelmeyebiliyo cnm yani şöyle, diyelimki ptesi verdim siparişi, salı günü burdaki şubeye geliyo, dağıtıma da çarş.günü geliyo yani bende bu yönde oluyo cnmm,o yüzden min.2güne gelir