Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

yaaa hanımlar ben de çatlak kremini alacağım bakalım etki edecek mi???

bi de bu eclat women da gözüm var ama alsam mı ki???

bol bol parfümüm oldu, yaşasın oriflame

eclat bilmiyorum ama güzeldir.. erkek parfümüne hastayım... o kremde çok meşhur kaçırma indirimdeyken

yaaa hanımlar ben de çatlak kremini alacağım bakalım etki edecek mi???

Bi de bu eclat women da gözüm var ama alsam mı ki???

bol bol parfümüm oldu, yaşasın oriflame

katılıyooooruuummmmmm
4tane parfümüm var (2si baya az kaldı 15-20ml kadar) diğer ikisi gayet doluuuuuu Bi tanede hiç açılmamış varrrrr
Ve halaaaaa almayııı düşünüyoooruuumm doyumsuzluk başladııııııı bende artıkkkk

bende geçen ay üye oldum sadece kendime ürünler sipariş vermek için her sipariş verdiğimde 5li kataloğu listeye ekleyeceklermi ? sadece kendim için alıyorum ve 5 tl ye boşu boşuna 5 katalog geliyor listeden silebilirmiyim ?

en sonda düzenle diye bir seçenek var oraya girersen silebilirsin cnm 5li katalogu.

elvie white magic hoşuma gitti bahara uygun kullanabilirim ama volare set tam bir fiyasko.

hiç mi hiç beğenmedim.

vücut kremi ve roll-on kullanılabilir gerçi ama parfümü güzel değil bence.

bu ay bu kadarcık aldım kızlar parfüm çok hoşuma gitti

elvie white magic hoşuma gitti bahara uygun kullanabilirim ama volare set tam bir fiyasko.

hiç mi hiç beğenmedim.

vücut kremi ve roll-on kullanılabilir gerçi ama parfümü güzel değil bence.

bazı kokular herkesin sevebilceği cinsten değil kuzum haklısın,örneğin bende mirage sevmiyorum ama çok sevende var tercih/ten meseleesii aslında

Eki Görüntüle 371818 bu ay bu kadarcık aldım kızlar parfüm çok hoşuma gitti

güle güle kullan cnmmmm

ayrıca eclat bayan parfümünü koklama şansımda oldu bugün. arkadaşım almıştı onunkinden denedim.
parfüm güzel ama bana ağır geldi.ben daha çok hafif kokuları beğeniyorum. ama kesinlkle çok kalıcı sabahtan beri bileğimi kaç kere yıkadım hala kokusu geliyor

selam bayanlar.. perfect body cilt çatlaklarına karşı etkili kremi kullanan var mı?? varsa etkili mi, yardımcı olur musunuz???

Eki Görüntüle 373379 Eki Görüntüle 373380 Eki Görüntüle 373381

maskemle göz kalemim

maskeyi henüz denemedim ama kalem çok güzel. çok yumuşak ayrıca kolay kolay akmıyor

güle güle kullan tatlım

selam bayanlar.. perfect body cilt çatlaklarına karşı etkili kremi kullanan var mı?? varsa etkili mi, yardımcı olur musunuz???

pek bilgim yok ama arada takip et forumu cnm,kullanan varsa cvp yazar

Kızlar 5. katalogta üye oldum ve başkası için sipariş toplayamadığım için kendime bi kaç alışveriş yaptım  çok güzel ürünler var ilk defa kullanıcam oriflame ürünlerini. Dün gece siparişimi verdim fakat ne zaman teslim olur bilginiz varmı sipariş veren arkadaslar. ) :)

ben vandayım 2 günde geliyor.

pek bilgim yok ama arada takip et forumu cnm,kullanan varsa cvp yazar [/QUOTE]

tamam canım, teşekkür ettim..

bende izmirdeyim ozaman yarınmı teslim olacak kş

ahaaaaa bi izmirlii daha çıktıııııı hoşgeldiiiinn cnmmmmm hemen ertesi gün gelmeyebiliyo cnm yani şöyle, diyelimki ptesi verdim siparişi, salı günü burdaki şubeye geliyo, dağıtıma da çarş.günü geliyo yani bende bu yönde oluyo cnmm,o yüzden min.2güne gelir

sendemi izmirlisin :) ürünlerim öglen geldi kutuyu acmak için sabırsızlandım valla ne yalan diyim.. ama sanki ürünler gozume kücükmüş gibi geldi ilkten ne bileyim resimlerinide cektim müsait bi zaman eklemeye calıscam.. katalogta 3 tane maske vardı limon özlü yasemin özlü ve pıtrak ozlumuydu neydi onu kullanan varmı aranızda? memnunmusunuz ?
bide menekşe özlü 3u bi arada temizleyiciyi kullanan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…