merhabalar ben de oriflame satış danışmanıyım son 2 katalogtur.
bilirsiniz şu kayıt kampanyasında danışman olmuştum.
burdan sizleri takip etmek de çok faydalı olacak benim için.
siprarişlerim geldikçe sizlerle resim paylaşmaya çalışacağım, gerçi şimdiye kadar 4 sipariş verdim bile.
ama bilemediğimden resimli paylaşım yapmamıştım.
merhabalar ben de oriflame satış danışmanıyım son 2 katalogtur.
bilirsiniz şu kayıt kampanyasında danışman olmuştum.
burdan sizleri takip etmek de çok faydalı olacak benim için.
siprarişlerim geldikçe sizlerle resim paylaşmaya çalışacağım, gerçi şimdiye kadar 4 sipariş verdim bile.
ama bilemediğimden resimli paylaşım yapmamıştım.
Eki Görüntüle 366706
bunlarda benden kızlar
parfümün kokusu çok hafif. beğendim.
eye liner ise şimdiye kadar kullandıklarım arasında sürüşü en kolay eyeliner olmaya hak kazandı :) eye liner a yeni başlayan arkadşlara tavsiye ediyorum
elvie magic gibi değil canım. ekşimsi bi kokusu yok. çiçek kokusu gibi. şimdiye kadar denediğim hiçbi parfüme benzetemedim
slm:)
ben geçen ay kat kat kazanda elvie kazandım bu ayki siparişimde gelecek.
nasıl bir koku acaba???
eğer normal elvieyse çok şanlısınız.birde elvie white magic var. o biraz ekşimsi kokuyor sanki. burda bi kaç kişiden de duydum. ben başta çok beğenmiştim ama annem falan ekşi ekşi ne kokuyor falan deyince soğudum açıkcasıama siz beğeneblrsnz belki. hafif bi parfüm. normal elvieyse süper bence.çok temiz bi koku o .
eğer normal elvieyse çok şanlısınız.birde elvie white magic var. o biraz ekşimsi kokuyor sanki. burda bi kaç kişiden de duydum. ben başta çok beğenmiştim ama annem falan ekşi ekşi ne kokuyor falan deyince soğudum açıkcasıama siz beğeneblrsnz belki. hafif bi parfüm. normal elvieyse süper bence.çok temiz bi koku o .
cnmm white magic için ekşi diyenlerden biride benimbaşta banada öyle geldi, sonradan deneyeym diye bi gün sıktım, annemin çok hoşuna gitti, sonrasındada baktım durdukça güzel bi hal alıyo, benimde düşüncelerim değişti ve sevmeye başladımmm ama açıkçası hala favorim diamond musk sanırım hiçbi parfümü o kadar çok sevemiceemm
cnmm white magic için ekşi diyenlerden biride benimbaşta banada öyle geldi, sonradan deneyeym diye bi gün sıktım, annemin çok hoşuna gitti, sonrasındada baktım durdukça güzel bi hal alıyo, benimde düşüncelerim değişti ve sevmeye başladımmm ama açıkçası hala favorim diamond musk sanırım hiçbi parfümü o kadar çok sevemiceemm
benim hediye olan white magic miş.
artık gelince görürüm nasıl bir koku.
ilk siparişimi verdm ben, indirim sayfasındaki femilleyi aldım. bi de roll-onlar vardı 3.90 iki tane aldım.
duş jeli aldım yine indirim sayfasından.
bunlar elde durdukça da hemen satılıp gidiyor geçen ay ben de öyle fark edince gönül rahatlığıyla aldım gitti.
önümüzdeki ayın da kat kat kazan kampanyasına da hak kazandım böylece.
ayrıca yeni kayıt olduğumdan volare set gelecek. merakla bekliyorum
bu arada bayanlar sadece kendimize aldıklarımızı mı fotoluyoruz yoksa müşterilerin de ürünlerini de fotoluyor musunuz???
ya çevremizdeki yorumlar çok etkili bende kararlarımızın değişmesi açısından. senin annen sevdirmiş parfümü benim ki soğuttu vallabirdahaki sfere normal elvie yi almayı dşünüyorum. bu katalogda eclatta indirimde. baya seveni var. bliyor msun nasıl bi koku olduğunu
Eki Görüntüle 366706
bunlarda benden kızlar
parfümün kokusu çok hafif. beğendim.
eye liner ise şimdiye kadar kullandıklarım arasında sürüşü en kolay eyeliner olmaya hak kazandı :) eye liner a yeni başlayan arkadşlara tavsiye ediyorum
eyelnir varmıydı canm bu katalogda ne kadara aldın
cnm katalogda görmedim ama arkadaş kargo parasını çıkarsın diye fazladan ürün girmiş ürünler gelince gördüm alayım dedim bende. 10 liraya aldım. o getirttirdiğine göre var demkki eyeliner.
Eki Görüntüle 369778
ECLAT Bayan parfüm***
Ahududu ve menekşenin parlak meyve notalarının,sıcak beyaz misk ile harmanlanması.Sofistike floral koku...
2010 yılının en fazla satan ORİFLAME parfümüdür.