Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

kızlar benim siparişleri ekleyeym dedimm,
üstte feet up ayak spreyi var kokusu naneli ferah bi koku..
onun yanında sol 15 faktörlü güneş losyonu var indirim syfsındaydı buda kendime aldım..
onun yanında fazla belli olmuyo ama powercurl maskara ve 2fx maskara var..
maskaraların hemen altında beyaz dudak kalemleri var..
kalemlerin önünde essentialsın dudak koruyucusu ve veryme incredible balm var... essentialsın kokusu fln yok, ama incredibalmın kokusu güzel fakat çok minik,yani 8ml diyo katalogta ama ondanda ufak duruyo yani ne bileyimm serçe parmağı kadar fln boyu mesela,gözüme çok ufak geldi nedense 8ml değil gibii
onun yanında essentialsın tropikal meyveli kremi var,arkadaşıma aldığımdan kokusunu şimdilik bilmiyorum.
tropikalın üstünde duran ob wild west couture gözkalemi var kahverengisi, buda indirim syfsında vardı
ve son olarak essentialsın maskesi, bunu arkadaşım kullanıyo, nemlendirmesinin iyi olduğunu söyledi ama yağlı ciltler için pek uygun değilmiş cildi yağlandırıyo hafif demişti aklınızda olsun kızlar..
yaa sizde sipariş girmiyonuz mu hiç foto koysanızaa:2::2:

Eklentiler

• $DSC01665.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $DSC01667.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 52
merhabalar ben de oriflame satış danışmanıyım son 2 katalogtur.

bilirsiniz şu kayıt kampanyasında danışman olmuştum.

burdan sizleri takip etmek de çok faydalı olacak benim için.
siprarişlerim geldikçe sizlerle resim paylaşmaya çalışacağım, gerçi şimdiye kadar 4 sipariş verdim bile.

ama bilemediğimden resimli paylaşım yapmamıştım.

Üyeliğiniz hayırlı olsun.

Eki Görüntüle 366706

bunlarda benden kızlar
parfümün kokusu çok hafif. beğendim.
eye liner ise şimdiye kadar kullandıklarım arasında sürüşü en kolay eyeliner olmaya hak kazandı :) eye liner a yeni başlayan arkadşlara tavsiye ediyorum

hoşgeldin aramızaa cnmmm

güle güle kullan esmerkraliçee sensorianın kokusu nsl bahsetsene biraz cnm, ekşimsi kokumu vs ???

**** 21809 nolu mücevher kutusunu alan gören bilen kullanan varmıdır kızlar? büyüklüğü vs nsl bişey? 5.katalogta:)

Son düzenleme:
elvie magic gibi değil canım. ekşimsi bi kokusu yok. çiçek kokusu gibi. şimdiye kadar denediğim hiçbi parfüme benzetemedim

slm:)
ben geçen ay kat kat kazanda elvie kazandım bu ayki siparişimde gelecek.

nasıl bir koku acaba???

eğer normal elvieyse çok şanlısınız.birde elvie white magic var. o biraz ekşimsi kokuyor sanki. burda bi kaç kişiden de duydum. ben başta çok beğenmiştim ama annem falan ekşi ekşi ne kokuyor falan deyince soğudum açıkcası ama siz beğeneblrsnz belki. hafif bi parfüm. normal elvieyse süper bence.çok temiz bi koku o .

cnmm white magic için ekşi diyenlerden biride benim başta banada öyle geldi, sonradan deneyeym diye bi gün sıktım, annemin çok hoşuna gitti, sonrasındada baktım durdukça güzel bi hal alıyo, benimde düşüncelerim değişti ve sevmeye başladımmm ama açıkçası hala favorim diamond musk sanırım hiçbi parfümü o kadar çok sevemiceemm

benim hediye olan white magic miş.
artık gelince görürüm nasıl bir koku.

ilk siparişimi verdm ben, indirim sayfasındaki femilleyi aldım. bi de roll-onlar vardı 3.90 iki tane aldım.
duş jeli aldım yine indirim sayfasından.
bunlar elde durdukça da hemen satılıp gidiyor geçen ay ben de öyle fark edince gönül rahatlığıyla aldım gitti.
önümüzdeki ayın da kat kat kazan kampanyasına da hak kazandım böylece.
ayrıca yeni kayıt olduğumdan volare set gelecek. merakla bekliyorum

bu arada bayanlar sadece kendimize aldıklarımızı mı fotoluyoruz yoksa müşterilerin de ürünlerini de fotoluyor musunuz???

ya çevremizdeki yorumlar çok etkili bende kararlarımızın değişmesi açısından. senin annen sevdirmiş parfümü benim ki soğuttu valla birdahaki sfere normal elvie yi almayı dşünüyorum. bu katalogda eclatta indirimde. baya seveni var. bliyor msun nasıl bi koku olduğunu

hoşgeldin aramıza cnmmmm, güle güle kullan ürünleri bütün ürünlerin fotolarını koyabilirsn tatlım herhangi bir sınırlama yok

annelerimiz zıt kokular seviyo tatlım anlaşıldııı eclatı katalogtan kokladım hmm ağır kış kokusu odunsu ve oryantal bi koku gibi geldi bana cnm, ama katalogtan aldığım kadarıyla pek hoşlaştım kendisiyleee amma ve lakin kataloğu her görende eclat nsl alsammıkiii diyooo napçiiim bennn

ECLAT Bayan parfüm***

Ahududu ve menekşenin parlak meyve notalarının,sıcak beyaz misk ile harmanlanması.Sofistike floral koku...
2010 yılının en fazla satan ORİFLAME parfümüdür.

bu kokuyu bilenlerin hepsi bayılıyor hiç kötü diyen duymadımm

eyelnir varmıydı canm bu katalogda ne kadara aldın

cnm katalogda görmedim ama arkadaş kargo parasını çıkarsın diye fazladan ürün girmiş ürünler gelince gördüm alayım dedim bende. 10 liraya aldım. o getirttirdiğine göre var demkki eyeliner.

yaaa hanımlar ben de çatlak kremini alacağım bakalım etki edecek mi???

bi de bu eclat women da gözüm var ama alsam mı ki???

bol bol parfümüm oldu, yaşasın oriflame

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…