selam kızlar uzun zamandır siparişlerimi koymuyordum bugün koyasım geldi daha yeni geldilermerak ettiğim vamp çantada var ama ben fazla sevemedim bu çantayı çünkü portföy tarzıymış
benim dikkatsizliğim çantayı o kadar beğendimki hiç bakmadım nasıl olduğuna ama portföy çanta kullanmam gereken bir durumda kullanacağım çantam oldu fakat bu biraz küçük gibi geldi neyse ki minyonum k
Eki Görüntüle 358473 Eki Görüntüle 358474 aldığım iki ruju sürüpte fotoğrafını çektim biraz kötü çıktı görüntü k.bakmayın
Eki Görüntüle 358475 pembenin rengini bi türlü tam bulamadım gün ışığındaki hali biraz parlak ama sevdim pembeyi birde bu şekli var
Eki Görüntüle 358476 ayna karşısında normal çektim bu pembeyi birde kırmızı
Eki Görüntüle 358477 normalde tek kat sürerseniz doğal bi kırmızı oluyo ama ben iki kat sürdüm ruju birazda gün ışığı katkısı var
birde göz farı güzel beğendim tek siyah beyaz göz farım vardır onuda nerdeyse hiç kullanmam iki aydır ücret sıfırlama far geliyo ilki parlak beyaz iyiydi ikincisi bu yeşil saydam hafif güzel yeşili güzel yeşil kullanabilirim
Eki Görüntüle 358478 rediant red,desert rose,ışıltılı toz fardı yanlış hatırlamıyosam