tenim bugday ten . ve karma bir cilde sahibim. su bazlı br nemlendrcydi dimi bu cnım yapiş yapiş olmuo yani ?.
ya zaten siparişim yok .aliyim de bras ürün olmus olur100 bp tammlamak istiydum halbuki .gecn ay üye oldumda .su volareli seti 10 liraya alablmek için 100 bpye kndi basıma tammlaybilr myim acaba stok mu yapsam diorum snra satrım belki :26:
evt anldım cnım . Gsteriyim baklım brkac kişiye dahada nolcak durum ona göre karar veriirim .
Bu arada s8in kokusu kalıcılığı nasıl onu önersem diye düşünyrumda . Snra bgnmezlerse üzülürüm .
Bu arada cnm sivilce bnzeri seyleri var mı sende onları kapatıo mu bu ürün ? Bnde tek tük svilce cıkıp zr gecn yerler varda onlara etkili olur mu diye sordum
bu ürünün tek kelimeyle harika olduğunu söyliyim very me yi 50 kere solladı beyaz tenlilerde çok güzel durur ben buğday tenliyim ve çok doğal durdu rengi tüm cilt renklerine uyumlu öyle bir rengi var yani cildi hem besleyip hemde renklendirme gerçekden harika bu ürünü çok tutulcakdır iyi bir noktaya değerek çıkış yapdı
canım elinin üzerinde bi gıdım sıkıp resmini ekleme imkanın var mı?
Oriflame Giordani white gold hakkında biligi verirmisiniz kızlar
kızlar sürpriz paket varmış ya hç denediniz mi nasıl oluo .gerci hala var mı bilmyorum nette dolanrken gördüm
netten verilen siparişler için bu tarz sürpriz paket veya aksesuar paketi gibi şeyler variçeriği değişebiliyo malesef ama genelde işe yarar cinsten çıkabiliyo, bana byn roll, traş sonrası nemlendirici, ruj, bi tarafı eyeliner bi tarafıda rimel olarak 4-5 parça bişey gelmişti, tam net bişy diyemem çünkü dediğim gibi içerik değişebiliyo
kızalr ben orıflameyı pek sevmem ( fondoten ve de kalemlerını ozellıkle ) bı tane parlatıcını almıstım o da saclarıma yapısıyo falan am arujunu hıc kullnmadım rukunu gordum bı taen bı ark satıyomus karıstrıdm bıra bu yenı katalogda fosforlu pembe ruju cok hosuma gıttı rengı cok tatlı dayanamadım sıparıs ettırdım 7 tl bı de 7 tlye kalemtrasını alıcam alıyım sızce bunları ?????? yazdırdım artık ama sılkdırebılırsem sıldırırım eger begenmıyosdanız bu urunlerını
bu topikde böyle yazarak inşallah hışıma uğramazsınız
bence oriflamenin fondetenleri bir numara nasıl olduda beğenmediniz neyse uzatmıcam sahsen bu ürünü ben kendime almam ama yaşınız genç ve size yakışabilir karar sizin eğer 7 tl ye daha iyisini bulabiliyorsanız direk sildirin almayın oriflameden önyargılı olursanız zaten bişeyi beğenmeniz mümkün olmaz tatlım
vala banaıyı gelmedı ne bılım cıldım hassas ondan galıba e vıtamınlı dıye almıstım hatta goz kaelmıde fema sekılde yaktı gozlerımı hemen teyzeme verdım ona ıyı geldı orıflameyı kotulemıyorum aslında demeye calsıtıgım her cılde her marka olmuyo bu da gayet normal bu arada fosforlu ruju mu onermedınız fondotenımı anlamadım da :) fosforlu pembe dedıgım ole bı kere surunce ole abartı pembe yapcanı sanmıyorum katalogda abartı gosterıyolar bıraz kat kat surus o bence kalem traı da kalem falrım ıcın almak ıstıyorum alsammı kı bılemıyorum tam olarak onu da
rengini beğendiysen alırsın daha az bir renk verir evet kat kat sürersen belki o şekilde bir etki alabilirsin ruj bu milyoncularda 2 3 tl ye rujda dolu çoğı insan kullanıyo rujdada şikayet olduğunu hiç duymadım ben yani demek isdediğim en azından marka bir ruj alıcaksın tereddüt etme derim canım renk iyiyse al sen bilirsin ben fosforlu ruj için almam yazdım çünkü tarzım değil çok parlayan dudakları sevmiyorum göze batan renkleri ondan
acaba versem mi bndeya dandik satamıycagım bişeler gelirde boşa gider die tereddütteyim
rujdan sıkayetım su cnm hemen kayboluverıyo kalıcı degıl yarım saat sonra fos orıflame ıcın demıyorum bunu orıflamenın parlatıcısı sacıma yapıdıp duruyodu onun harıcınde ıyıdı ama rujunu hıc denemedım bı de ole fosforlu aynen bende sevmem bı kat sırcem zaten alırsam da orflmenın rujları sızde ne kadr sure dayanıyo pekı?
cok tesekkur ederım cnm very me gormustum katalogda sanırım benım almak ıstedıgım fosforlu ruj da very me ye gırıyo dudaklarımı yalalamam hıc yalamadıgım halde kendı kendıne gıdıyo pahalı ruj da lamak ısytemıyorum kalıcılar pahalı oluyo sanırım cunku ogrencı oldugun ıcın arada tuvalete gıdıp yenılıyorum ole sımdılık ıdare edıyorum :)bence bi kereliğine dene derimsenden çok miktarda satış yapan varsa eğer, hediye olarak birer tane verirsn beğenmezsen cnmm yada dgünü hediyesi fln çeşitlendirebilrsn hediyelerii
cnm genel itibariyle parlatıcılar zaten yapışkan gibi ıslak dururlar ve evt saçın geldiğinde rüzgarda fln evt yapışır bu çok normaldir.. bunun dışında bir sürü çeşit ruj olduğu için hepsinin etkisi, yapısı aynı değildir demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. bunun dışında purecolor rujlarının çok renk vermediğini biliyorum o yüzden koyu renklerini tercih etmen gerekir. ha dersen ki kalıcı bi ruj arıyorum, very me markasının dudak renklendiricileri var kırmızı ve pembe olarak iki renk tercihin var bunları deneyebilirsn.. tecrübeylee sabittir 4-5saate kadar dayanıklıdır. tabi sürekli dudaklarını yalayan biriysen kalıcılık süresi azalacaktr tahmin edersinkibu dudak renklendiricileri seni tatmin edecektir diye düşünüyorum bende pembesi var kıvam olarak parlatıcı gibidir,fakat sürerken su gibi olur ve dudağında kendiliğinden kurur bikaç saniyede. hiçbir şekilde kuruduktan sonra bulaşma yapışma hissi yoktur, etkili görünüm içinde ufak bi parça parlatıcı ile ışıltı katabilirsn cnm,umarım yardımcı olabilimşmdir fazla uzun yazmışım ama olsn
canım bahsettiğin rujdan ben de sipariş vereceğim rengine bayıldım,çok güzel bir pembe :) ben de sanmıyorum öyle çok abartı bir renk olacağını hafifçe süreriz zaten çok parlamaz:) ben oriflame'in rujlarından kullandım genel olarak memnunum kimi ruj kuru olur dudağı pul pul gösterir fakat oriflame rujları öyle değil güzel duruyor.kalıcılık konusunda da en son floral collection'dan soft pink aldım mesela bu rengin çok benzerini the balm'dan almıştım,oriflame daha kalıcı bence.tabii kişiden kişiye değişebilir bu durum :)