Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

bence bi kereliğine dene derim:KK3: senden çok miktarda satış yapan varsa eğer, hediye olarak birer tane verirsn beğenmezsen cnmm:KK31: yada dgünü hediyesi fln çeşitlendirebilrsn hediyelerii:KK34:

cnm genel itibariyle parlatıcılar zaten yapışkan gibi ıslak dururlar ve evt saçın geldiğinde rüzgarda fln evt yapışır bu çok normaldir.. bunun dışında bir sürü çeşit ruj olduğu için hepsinin etkisi, yapısı aynı değildir demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. bunun dışında purecolor rujlarının çok renk vermediğini biliyorum o yüzden koyu renklerini tercih etmen gerekir. ha dersen ki kalıcı bi ruj arıyorum, very me markasının dudak renklendiricileri var kırmızı ve pembe olarak iki renk tercihin var bunları deneyebilirsn.. tecrübeylee sabittir 4-5saate kadar dayanıklıdır. tabi sürekli dudaklarını yalayan biriysen kalıcılık süresi azalacaktr tahmin edersinki:KK76: bu dudak renklendiricileri seni tatmin edecektir diye düşünüyorum:KK3: bende pembesi var kıvam olarak parlatıcı gibidir,fakat sürerken su gibi olur ve dudağında kendiliğinden kurur bikaç saniyede. hiçbir şekilde kuruduktan sonra bulaşma yapışma hissi yoktur, etkili görünüm içinde ufak bi parça parlatıcı ile ışıltı katabilirsn cnm,umarım yardımcı olabilimşmdir fazla uzun yazmışım ama olsn:KK1:

evet ddgin gbi olabilir canım .
ya bu işi yapamk çok zr hc siparişim yok ne uye uff anca kndme alyrum . sz nasıl satıyosunuz

Kızlar yeni katalogda iki parfüm 52 tl kampanyası var.

Miss O Fashion Princess
Volare Manolya
Chiffon

Bu üç parfümden hangi ikisini seçmeliyim sizce?Hiçbirinin kokusunu bilmiyorum.

Bide Enigma ve Muse nasıl kokular?

Pardon ya bu mesajı diğer topiğe yazmam gerekiyordu.Mesajları da silemiyorum.

Son düzenleme:
bnce chiffon degil dger ikisi cnm . dgerleri hkknda bilgim yok ama enigma gzel diolar

Miss O Fashion Princess
Volare Manolya
Chiffon

missQ mavisi meyveli bir koku
volare manolya adı gibi manolya kokuyor çiçek kokusu
chiffon çok değişik hafif vanilyamsı gibi oda çiçek kokusu
bu 3 ünden benim tercihim volare manolya

enigma işde koku budur gece açan siyah gül missler gibi bi koku kalıcılık oranıda edt ama kalıcılığı yüksek bi koku kaçırmayın stoklarıda bitirmeyin:KK52::KK52::KK52::KK52::KK47: :KK1::KK1::KK1:

muse hafif güzel bi koku çiçeksi oda hafif isderseniz bunlar kalıcı ve kokum duyulsun derseniz enigma ve volare bunlar benim tenim için geçerli tabiki her parfüm herkesde başka kokuyor tene göre o yüzden siz numune seti mutlaka alın

bu yazılanlara bakınca bende enıgma almaya karar verdım ama 50 tl lık alısverıs yapınca kampanya gecerlı :)

cok tesekkur ederım cnm very me gormustum katalogda sanırım benım almak ıstedıgım fosforlu ruj da very me ye gırıyo dudaklarımı yalalamam hıc yalamadıgım halde kendı kendıne gıdıyo pahalı ruj da lamak ısytemıyorum kalıcılar pahalı oluyo sanırım cunku ogrencı oldugun ıcın arada tuvalete gıdıp yenılıyorum ole sımdılık ıdare edıyorum :)

rica ederim cnmm, 20474 ve 20475 kodları,sitesinden bakabilirsn:KK3:

yenı katalogta chıffon parfum var kullanan varmı kalıcı mı kokusu siparıs vericem ama sızlere sorayım dedım once

cnm bende var kullanıyorum ama herkesin sevebileceği tarzda bi koku değil maleseef, ama kalıcılık olarak iyi diyebilirim, hala dün sıktığım halde hala duruyo kazağımda:21: bariz bi çiçek kokusu da değil onuda söyleyeym buram buram çiçek kokmuyo yani:KK31:

evet ddgin gbi olabilir canım .
ya bu işi yapamk çok zr hc siparişim yok ne uye uff anca kndme alyrum . sz nasıl satıyosunuz

bende başta kendime alıyodm sadece ve sonradan yakın arkadaşlarıma göstermeye başladım,derken yanımıza gelip giden meydanda görünce kataloğu bakmak istiyo,o yüzden yani kalabalık bi ortamdaysan kataloğu biraz karıştr milletin dikkatini çekersin bence:KK6:

Miss O Fashion Princess
Volare Manolya
Chiffon

sorun değil her türlü yanıtlarız soruları tabi biliyorsak:KK34: manolya tatlımsı çiçeksi bi koku cnm, chiffondan üstte lovelyxe cvp verdim ordan bakabilirsn.. muse çiçeksi bir koku,menekşe kokusu indirimde almıştm buram buram çiçek kokan parfümlerden ama kesinlikle şekerli bi koku değil ha bide bana başta ağır gelmişti ama sonradan güzelleşen bi koku bu ve buda kalıcıdır.. misso kokulaarını hiç bilmiyorm malesef tatlım:KK19:

arkadslar gercekten elınıze yureğinize saglık cvp verıyosunuz tsk ederim herkese o kdr faydası oluo ki
bişey daha sorucam su 10.90 1alana 1 bedava o rujlar guzel mı parlak mı mat mı katalog gelınce sorar herkes sımdı onceden ben sıze sorayım:)

kokoo cok saol :KK16: evt bnu dendim baktılar ama almadılar :KK51: br daha ki sefere inş aynı taktik devam :KK76:

arkadslar gercekten elınıze yureğinize saglık cvp verıyosunuz tsk ederim herkese o kdr faydası oluo ki
bişey daha sorucam su 10.90 1alana 1 bedava o rujlar guzel mı parlak mı mat mı katalog gelınce sorar herkes sımdı onceden ben sıze sorayım:)

buğday tenden esmere yakın bi cildiniz varsa katalogda görünen koyu tonlar beyaz tenliysenizde açık tonlarda olabilir ama bu rujlardan pek umutlu olmayın nemlendirme faktörü çok yüksek ama renk konusunda katalogdan biraz farklı tonlarda daha çok öğrenci kesiminin genç kızların kullandığı ruj serisidir bu seride 21153 radiant red renginin çok güzel ben burdayım demeyen :KK9: bir kırmızısı var onu başda olmak üzere
21152
21151
21156
21145 fuşya rengi ve güzel
21150 güzel kırmızımsı bir pembe
bunları başda tavsiye edebilirim bu rujlar oriflamenin en uygun ruj serisi bundan memnun olanlar zaten diğer seri rujlarını gözü kapalı alıyor çok güzeller dediğim gibi beklentiniz önemli:KK34:

buğday tenden esmere yakın bi cildiniz varsa katalogda görünen koyu tonlar beyaz tenliysenizde açık tonlarda olabilir ama bu rujlardan pek umutlu olmayın nemlendirme faktörü çok yüksek ama renk konusunda katalogdan biraz farklı tonlarda daha çok öğrenci kesiminin genç kızların kullandığı ruj serisidir bu seride 21153 radiant red renginin çok güzel ben burdayım demeyen :KK9: bir kırmızısı var onu başda olmak üzere
21152
21151
21156
21145 fuşya rengi ve güzel
21150 güzel kırmızımsı bir pembe
bunları başda tavsiye edebilirim bu rujlar oriflamenin en uygun ruj serisi bundan memnun olanlar zaten diğer seri rujlarını gözü kapalı alıyor çok güzeller dediğim gibi beklentiniz önemli:KK34:

Yazan ellerin dert görmesın frezya cok tsk ederim arkadasım :)

kokoo cok saol :KK16: evt bnu dendim baktılar ama almadılar :KK51: br daha ki sefere inş aynı taktik devam :KK76:

:KK3: vazgeçme tatlım aynen devammm:nazar::nazar::nazar:

yahu aranızda izmirde direktör olan varmııı??? yada izmirde direktör tanıdığı olan?? bi türlü bulamıyo kendi direktörüm bana yaaa:KK25::KK25::KK25::KK25: ben nsl takım sip.vericeeemmm:18::18::18::18::18:

:KK3: vazgeçme tatlım aynen devammm:nazar::nazar::nazar:

yahu aranızda izmirde direktör olan varmııı??? yada izmirde direktör tanıdığı olan?? bi türlü bulamıyo kendi direktörüm bana yaaa:KK25::KK25::KK25::KK25: ben nsl takım sip.vericeeemmm:18::18::18::18::18:[/Q
dur baklım tatlım benm drektöre bir soriyim ben. ama gecen gn mesaj attım aradım geri dönmüyo yaa :KK47: kargo getriliyo ya toplu öle olsun dicektim . nse bn ulaşınca soryim baklım bunuda vardr belki tanıdıgı

aranızda muse edt kullanan varsa bana bilgi verebilirmi

ben kullandım yani aslında kullanamadım çünkü tenimde hiç kokusu kalmadı sıktığım gibi uçup gidiyordu,aslında güzel bi çiçek kokusudur hatta sadece şişesi için bile alınabilir çünkü parfüm değilde sanki bi biblo gibi,neyse bende hiç kalıcı olmadı beyaz tenliyim aslında ama olmadı işte bende anneme verdim ama onda çok kalıcı oldu ve parfümün gerçekten güzel olduğunu onda anladım,bence muse bi kış kokusundan çok yaz kokusu hafif ve çiçeksi:KK39:

dur baklım tatlım benm drektöre bir soriyim ben. ama gecen gn mesaj attım aradım geri dönmüyo yaa :KK47: kargo getriliyo ya toplu öle olsun dicektim . nse bn ulaşınca soryim baklım bunuda vardr belki tanıdıgı

ayyy çççooookkk sağğğooolll cnmmmm beniiimmmm :21::21::21::21::21: valla sipariş veremiyom bulamadı diye:KK12:

ne demek canım :KK54: sordum var ddi tanıdıgım .tabi numrasını istemem için nie oldugunu belirtmem lazım :KK52: ddim kargo için falan anlattım . o da onun için direktöre gerek yok alsancakta teslim alma merkezi var ordan alabilir ddi . öle dyince bnde peki ddim . snn için uygun mu ttlım . olmadı bdaha isteriz no :KK53: zaten anca cevap alıyorum yaa kadndan :KK20: da taktım bu ara

ne demek canım :KK54: sordum var ddi tanıdıgım .tabi numrasını istemem için nie oldugunu belirtmem lazım :KK52: ddim kargo için falan anlattım . o da onun için direktöre gerek yok alsancakta teslim alma merkezi var ordan alabilir ddi . öle dyince bnde peki ddim . snn için uygun mu ttlım . olmadı bdaha isteriz no :KK53: zaten anca cevap alıyorum yaa kadndan :KK20: da taktım bu ara

ordan koliyi almaya giderken dahada çok para harcanır yahu:KK9::KK9: yok parası filan birde direkdöre şaşırdım hizmet merkezleri kapalı nasıl ordan gidip alıcak böle yanlış bilgi vermesine şaşdım dünyadan bi haber sanırım:KK1: nasıl direkdör böle ????? anlaşıldı savmaya çalışıyo uğraşmak isdemiyo

X