- 20 Ağustos 2011
- 192
- 0
bence bi kereliğine dene derim senden çok miktarda satış yapan varsa eğer, hediye olarak birer tane verirsn beğenmezsen cnmm yada dgünü hediyesi fln çeşitlendirebilrsn hediyelerii
cnm genel itibariyle parlatıcılar zaten yapışkan gibi ıslak dururlar ve evt saçın geldiğinde rüzgarda fln evt yapışır bu çok normaldir.. bunun dışında bir sürü çeşit ruj olduğu için hepsinin etkisi, yapısı aynı değildir demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. bunun dışında purecolor rujlarının çok renk vermediğini biliyorum o yüzden koyu renklerini tercih etmen gerekir. ha dersen ki kalıcı bi ruj arıyorum, very me markasının dudak renklendiricileri var kırmızı ve pembe olarak iki renk tercihin var bunları deneyebilirsn.. tecrübeylee sabittir 4-5saate kadar dayanıklıdır. tabi sürekli dudaklarını yalayan biriysen kalıcılık süresi azalacaktr tahmin edersinki bu dudak renklendiricileri seni tatmin edecektir diye düşünüyorum bende pembesi var kıvam olarak parlatıcı gibidir,fakat sürerken su gibi olur ve dudağında kendiliğinden kurur bikaç saniyede. hiçbir şekilde kuruduktan sonra bulaşma yapışma hissi yoktur, etkili görünüm içinde ufak bi parça parlatıcı ile ışıltı katabilirsn cnm,umarım yardımcı olabilimşmdir fazla uzun yazmışım ama olsn
evet ddgin gbi olabilir canım .
ya bu işi yapamk çok zr hc siparişim yok ne uye uff anca kndme alyrum . sz nasıl satıyosunuz