Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

Saf organik çay ağacı ve biberiye yağı sivilce lekelerini kurutmaya ve kapatmaya yardımcı olur. Yeşil tarafı ile kızarıklıkları hafifletir, bej tarafı ile lekeleri kapatır. 4 g.Eki Görüntüle 342785 [/QU
cevabın için saol cnımm
.asıl olarak kapatıcı degilde sivilce kurutma özelliğini cok merk edıorum etkili mi gerckten .

sabahtan beri yazıyorum kimse birşey yazmıyor yaa...
yardım edermisiniz birazda bana acaba ...herkes birbirine burda yardım ediyor ben nereye yazsam cevap alamıyorum malesef.

arkadsımm dger orflame sayfsında bnde yasıorum yasıorm cevap yok :KK47: ALLAHTAN burda kozmetik cevaplıo saolsun :KK54:.
kullanmdgım için bilmiorum urunleri malesef .bildgim bişey olrsa yardımcı olurum .:KK19:

arkadsımm dger orflame sayfsında bnde yasıorum yasıorm cevap yok :KK47: ALLAHTAN burda kozmetik cevaplıo saolsun :KK54:.
kullanmdgım için bilmiorum urunleri malesef .bildgim bişey olrsa yardımcı olurum .:KK19:

önemli değil canım cevaplayan arkadaşlarım oldu teşekkür ederim ilgin için :)

Black Currant'ın nasıl bi rengi var kızlar? :KK31:

Oriflame-Beauty-Dudak-Parlaticisi-Black-Currant__39613162_0.jpg

Black Currant'ın nasıl bi rengi var kızlar? :KK31:

Oriflame-Beauty-Dudak-Parlaticisi-Black-Currant__39613162_0.jpg

güzelmiş ben beğendim rengini black-currantı,red currant da güzelmiş,sana kalmış tabi kendi zevkin yinede.
açık renk seviyorsan redi al biraz koyu olsun diyorsan diğerini al.

Son düzenleme:
red current bende var öyle çok pembe gibi durmuyor dudak rengimden hafif koyu varla yok gibi ona göre rengini seç canım

arkadaşlar bu ay yeni giren aqua rhytm renkli nemlendiriciden alan var mı?
varsa rengi nasıl koyu mu açık mı beyaz tenlilerde doğal durur mu?

oriflame kesinlikle avondan bir adım daha önde gerçekten çok iyi ürünleride var berbat olanlarda var..parfümleri kötü bi kere avon daha iyi..
ama oriflameden birşey alıp yüzüme sürerim ama avondan asla kırmızı pütür gözenek sivilce ne ararsanız var avonda..
Oriflame fırçaları kötü dökülüyor..Tavsiye etmem..
Glossları uhteşem,rujlarda öyle..
Bazı farları güzel..
renli nemlendirici çok dandik önermem..
pure skin cilt bakım için muhteşem bir seri..
Sabunları ve duş jelleri harika..
Lip balmları harika..
Üzümlü yüz yıkama jeli,limonlu yıkama jeli,limonlu maske çok güzeller..

arkadaşlar bu ay yeni giren aqua rhytm renkli nemlendiriciden alan var mı?
varsa rengi nasıl koyu mu açık mı beyaz tenlilerde doğal durur mu?

bu ürünün tek kelimeyle harika olduğunu söyliyim very me yi 50 kere solladı beyaz tenlilerde çok güzel durur ben buğday tenliyim ve çok doğal durdu rengi tüm cilt renklerine uyumlu öyle bir rengi var yani cildi hem besleyip hemde renklendirme gerçekden harika bu ürünü çok tutulcakdır iyi bir noktaya değerek çıkış yapdı:KK34::KK34:

slmm kızlarr ben geldiimm:KK3::KK3::KK3: ne var ne yok bakalımmm?:KK6: bi haftadır ankaradaydım bol bol kar getirdim size:KK16::KK16::KK16: nsl gidiyo satışlar? neler yapıyosunuz canlar:21:

yanlış konuya yazmışım kusura bakmayın:KK1: herkese iyi günler

Son düzenleme:
bu ürünün tek kelimeyle harika olduğunu söyliyim very me yi 50 kere solladı beyaz tenlilerde çok güzel durur ben buğday tenliyim ve çok doğal durdu rengi tüm cilt renklerine uyumlu öyle bir rengi var yani cildi hem besleyip hemde renklendirme gerçekden harika bu ürünü çok tutulcakdır iyi bir noktaya değerek çıkış yapdı:KK34::KK34:

bnde cok merk edyrum bunu anltılnca bgndim . haff kaptıcı ozellğide varmıs sanrım . nasıl homojen br grunum mu oluoo acaba . almk istyrum kndme br yandnda cekinyrum fyatı az degil çnkü

fiyatına göre çok iyi bir ürün bende öyle bir izlenim bırakdı indirimdeyken 1 tane almak isdiyorum deiğim gibi veryme 9.90 bu 29.90 tabi arada farkı çok ama kalite farkıda çok:KK34:

egr gercekten begenrsem zaten fiyatını gözüm görmez . ama bgenmyip kenara koyarsam bosa gtmiş olr tabi bunu kastetmstim saol cnımm :KK54:

kenara atılcak bir ürüne benzemiyor aa rengini beğenmedin diyelim nemlendirme açısından çok iyi o maksatla kullanırsın yada cildine göre nemlendirmesi iyi gelmedi diyelim rengi için kullanırsın cildini bilemediğim için bişey diyemicem ama bana tam uydu genede karar senin tatlım :KK16:

tenim bugday ten . ve karma bir cilde sahibim. su bazlı br nemlendrcydi dimi bu cnım yapiş yapiş olmuo yani ?.
ya zaten siparişim yok .aliyim de bras ürün olmus olur :KK52: 100 bp tammlamak istiydum halbuki .gecn ay üye oldumda .su volareli seti 10 liraya alablmek için 100 bpye kndi basıma tammlaybilr myim acaba :KK52: :KK52: stok mu yapsam diorum snra satrım belki :26:

X