BuNLARDA BENDEN :)) Eki Görüntüle 342428
4.KATALOGUNDA ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU DEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM YENİ ÜRÜNLER VAR
4.KATALOGDA ÖN PLANA ÇIKAN ÜRÜNLER KISACA SÖYLE:
ENİGMA 24.90
ROLLONU 4.90
YENİ CİLT BAKIM SERİSİ ÇIKIYOR
YENİ PERFECT BODY SIKILAŞDIRICI LOSYON 24.90
FLORAL COLLECTİON SERİSİ 9.90
POWER SHİNE RUJLAR 8.90
YENİ MUSE ROLLON 5.90
ASCENDANT 24.90
YENİ TIME RELAX MASKE 10.90
SENSORİA EDT 19.90
PARFÜMLÜ VÜCUT KREMLERİ 1 ALANA 2 BEDAVA 22.90
PURE COLOUR RUJ 1 ALANA 1 BEDAVA 10.90
KOLONYALAR 12.90
BuNLARDA BENDEN :)) Eki Görüntüle 342428
4.KATALOGUNDA ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU DEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM YENİ ÜRÜNLER VAR
4.KATALOGDA ÖN PLANA ÇIKAN ÜRÜNLER KISACA SÖYLE:
ENİGMA 24.90
ROLLONU 4.90
YENİ CİLT BAKIM SERİSİ ÇIKIYOR
YENİ PERFECT BODY SIKILAŞDIRICI LOSYON 24.90
FLORAL COLLECTİON SERİSİ 9.90
POWER SHİNE RUJLAR 8.90
YENİ MUSE ROLLON 5.90
ASCENDANT 24.90
YENİ TIME RELAX MASKE 10.90
SENSORİA EDT 19.90
PARFÜMLÜ VÜCUT KREMLERİ 1 ALANA 2 BEDAVA 22.90
PURE COLOUR RUJ 1 ALANA 1 BEDAVA 10.90
KOLONYALAR 12.90
Saf organik çay ağacı ve biberiye yağı sivilce lekelerini kurutmaya ve kapatmaya yardımcı olur. Yeşil tarafı ile kızarıklıkları hafifletir, bej tarafı ile lekeleri kapatır. 4 g.Eki Görüntüle 342785
henüz yayınlanmadı herhalde
hmm tmm sagol kımı arkadaşlar yzmış 4. katalog guzele benzıyor dıye ondan merak ettım
sabahtan beri yazıyorum kimse birşey yazmıyor yaa...
yardım edermisiniz birazda bana acaba ...herkes birbirine burda yardım ediyor ben nereye yazsam cevap alamıyorum malesef.
ben görmedim.bildiğim bişiyse cevaplarım
valla kullanmadım .ben sadece çay ağacı ve biberiye yıkama jelini kullandım çok güzeldi sivilecelere iyi geliyor.ama kullananlar memnundu diğer oriflame başlığında okumuştum.orflame satış temsilcileri başlığı var ya orda okumuştum güzelmiş
valla kullanmadım .ben sadece çay ağacı ve biberiye yıkama jelini kullandım çok güzeldi sivilecelere iyi geliyor.ama kullananlar memnundu diğer oriflame başlığında okumuştum.orflame satış temsilcileri başlığı var ya orda okumuştum güzelmiş
2.dediğin ise makyaj için olan sanırım ondanda memnun kalan çoktu bende indirimi bekliyorum almak için
evet işte o makyaj için olanı bekliyorum.kullananlar memnundu.siz temsilcimisiniz?anladım teşekkürler.diğer 3 lü olanı biliyormusunuz
beauty concleal kit olan nasıl?
evet işte o makyaj için olanı bekliyorum.kullananlar memnundu.siz temsilcimisiniz?