Oriflame Ürünleri Tecrübelerimizi Resimli Anlatalım

BuNLARDA BENDEN :))

4.KATALOGUNDA ÇOK GÜZEL OLDUĞUNU DEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM YENİ ÜRÜNLER VAR

4.KATALOGDA ÖN PLANA ÇIKAN ÜRÜNLER KISACA SÖYLE:

ENİGMA 24.90
ROLLONU 4.90
YENİ CİLT BAKIM SERİSİ ÇIKIYOR
YENİ PERFECT BODY SIKILAŞDIRICI LOSYON 24.90
FLORAL COLLECTİON SERİSİ 9.90
POWER SHİNE RUJLAR 8.90
YENİ MUSE ROLLON 5.90
ASCENDANT 24.90
YENİ TIME RELAX MASKE 10.90
SENSORİA EDT 19.90
PARFÜMLÜ VÜCUT KREMLERİ 1 ALANA 2 BEDAVA 22.90
PURE COLOUR RUJ 1 ALANA 1 BEDAVA 10.90
KOLONYALAR 12.90

canım ürünlerin çok güzeller güle güle kullan inşallah 4. katalog güzele benziyor gelsin artıkk

kızlar oriflame da bir ürün var kapatıcı 3 renk şeklinde,yeşil,sarı,ten rengi gibi birşey biride,bana onu tavsiye edermisiniz,nasıl gerçkten iyi bir kapatıcımı yardımcı olurmusunuz bekliyorum teşekkürler.

arkadaşlar bnim biras sivilce cıkıyo ama gec bitio byle iz gbi bırakıyo yani bras
urun toplantısına gttim ordaki bayan pure nature organik cay agacı ve biberiye özlü kapatıcı stigi anlatrken yesil kısmını sivilcenn üstune surun 2 gune kurutuyo ve iz kalmadan geciyo dedi gercekten dogru mu kullanan var mı veya satıp gözleyen .
resim eklemsini bilsem eklerim br arştrıyim onu da nasıl oluomus
öpüldünüz :124:

güle güle kullan tatlımm

Saf organik çay ağacı ve biberiye yağı sivilce lekelerini kurutmaya ve kapatmaya yardımcı olur. Yeşil tarafı ile kızarıklıkları hafifletir, bej tarafı ile lekeleri kapatır. 4 g.

kızlar peki bumu iyidir yoksa 3 lü olan var ya o daha mı iyidir sizce kapatıcı stick olarak?
yardım edin kızlar sipariş vercem lütfen,hadi kızlar bekliyorum ben yardımlarınıza ihtiyacım var

Son düzenleme:
sabahtan beri yazıyorum kimse birşey yazmıyor yaa...
yardım edermisiniz birazda bana acaba ...herkes birbirine burda yardım ediyor ben nereye yazsam cevap alamıyorum malesef.

Son düzenleme:
sabahtan beri yazıyorum kimse birşey yazmıyor yaa...
yardım edermisiniz birazda bana acaba ...herkes birbirine burda yardım ediyor ben nereye yazsam cevap alamıyorum malesef.

ben görmedim.bildiğim bişiyse cevaplarım

ben görmedim.bildiğim bişiyse cevaplarım

teşekkürler bu oriflame da 2 tane kapatıcı var ya biri biberiye özlü olan biraz önce paylaşılan biride 3 lü olan stick(yeşil,sarı ve ten rengi) ben bunlardan birini sipariş vericemde bana hangisini önerirsiniz demiştim bu kadar biliyorsanız cevaplarsanız teşekkür ederim.

valla kullanmadım .ben sadece çay ağacı ve biberiye yıkama jelini kullandım çok güzeldi sivilecelere iyi geliyor.ama kullananlar memnundu diğer oriflame başlığında okumuştum.orflame satış temsilcileri başlığı var ya orda okumuştum güzelmiş

2.dediğin ise makyaj için olan sanırım ondanda memnun kalan çoktu bende indirimi bekliyorum almak için

Son düzenleme:

anladım teşekkürler.diğer 3 lü olanı biliyormusunuz
beauty concleal kit olan nasıl?

Son düzenleme:

şuan indirime girmiş o arkadaşım benim arkadaşım satıyor o yüzden bende almak istedim sordum sizlere 15 tl imiş
şubat 22 ye kadar sipariş ver dedi bana o yüzden vermek istedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…