- 4 Nisan 2011
- 473
- 1
kuzum sen naptın böyle heryere yazmışın:):) niye bu kadar panik yaptın:):)
ya canım benim her zaman siparis verdigimde cuma günü mutlaka pazartesi elimde olurdu.Onu bırak yola bile cıkmamıs ya sinir oldum .s.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum sen naptın böyle heryere yazmışın:):) niye bu kadar panik yaptın:):)
golden cuzdan alan varmı bu ay.. ben almak istemiştm ama stock out oldugu ıcın alamadm (
ben çocuklar için olanından almıştım 25 faktör. kendime de kullandım, kızıma da. inanır mısınız bırakın yanmayı rengimiz bile değişmedi :)))arkadslar birde oriflame in gunes kremlerınden memnunmusunz ben 50 faktorlk krem sıpars ettm smdı ..
Kızlar siparişlerim bu sabah geldi Amber elixir edp:daha önce kullandığım bi parfümdü 2.yi alıorum mükemmel bi koku. Wonder lash waterproof maskara:denedm hosuma gitti.Kıvırıyo ve doldunlastırıo. Beauty eyeliner:Black rengini aldm.Keçeli kalem seklnde sürmesi kolay onuda denedm. Discover china cherry :henüz kullanmdm ama kokusu güzel. Bide kargo sıfırlama ürünü kivi ve portakal özlü hacim veren saç kremi (bunun kokusuna bayıldmm)K.bakmayn arkdslar.Foto yüklicektm ama telden girdigm icin olmadı.Bu arada 12.katalog muhtesem.
Kızlar siparişlerim bu sabah geldi Amber elixir edp:daha önce kullandığım bi parfümdü 2.yi alıorum mükemmel bi koku. Wonder lash waterproof maskara:denedm hosuma gitti.Kıvırıyo ve doldunlastırıo. Beauty eyeliner:Black rengini aldm.Keçeli kalem seklnde sürmesi kolay onuda denedm. Discover china cherry :henüz kullanmdm ama kokusu güzel. Bide kargo sıfırlama ürünü kivi ve portakal özlü hacim veren saç kremi (bunun kokusuna bayıldmm)K.bakmayn arkdslar.Foto yüklicektm ama telden girdigm icin olmadı.Bu arada 12.katalog muhtesem.
İyi günlerde kullan canım ürünlerini bende amber elixir siparşi verdim,ve bir kaç ürün daha felaket sabırsızlanıyorum ,taki onlar gelip benim olana kadar huzurum olmuyor..
güle güle kullan tatlım
Amber elixir hangi tene daha yatkındır kızlarr? kokusu nasıl birde almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım:18:
Amber elixir hangi tene daha yatkındır kızlarr? kokusu nasıl birde almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım:18:
tereddüt etmeden alablrsn canım.ben aldım cok memnunum cok kalıcı.
normalde resim ekleyebilmeme rağmen saatlerdir uğraşıyorum ve eklenmiyor aldığım ürünleri bende paylaşmak istedim .
Kırmızı Ruj: Oriflame Markalı Ürünlerim resimleri buraya yükledim
Bu ürünlerin hepsini çeyizim için alıyorum tabi öyle sandıkta beklemeyecekler ekimin 30 undan sonra kullanmaya başlayacağım.
1-Enigma edt -Ağır ama güzel oldukça dişi bir koku edt olduğu için kalıcılığından pek umudum olmasada ağır bir koku olması avantaj sağlayabilir bileğime sıktığımda 1-2 saat kokuyu net aldım.
2-Feminelle yumuşak hijyenik jel - bu ürünü oldukça merak ediyorum hassas bir bölge olduğu için umarım tedirginliğim yerini memnuniyete bırakır.
3- Pure Colour candy pink ruj - katalogtaki görüntüsünün aksine aşırı metalik ve saydam ,
rengi gerçekten güzel ama çok ayarlı kullanmak gerekiyor sanırım bir daha almayacağım bir seri.
4- Feet up ayak terlemesini önleyen pudra- Bunu spor ayakkabılarım için aldım performansını merak ediyorum kullanan varsa yorumlarını istiyorum.
5 Feet up antiperspirant krem- buda yine spor ayakkabılardaki aşırı terlemeyi önlemek için alındı umarım memnun kalırım.
6- Silk Beuty btık önleyici jel - yine faydasını görmeyi umut ettiğim ürünler arasında..
cnm ayakkremini kullandm ben bikaç defa,gerçekten terlemeyi önlüyo gibi çünkü sürdüğünde herhangi nem vs hissetmiyosn,ben babet giymeden önce sürmştm,çok fazla terletmedi. bide şunu farkettm, ayaklarıma sürerken,elimdede terlemeyi engelledi ki benim avuçlarım terler o yüzden işe yaradı diyebilirm batık önleyici jeli de bikaç kez kullanma fırsatım oldu ve şunu farkettm, bi sonraki tüyler uzadığı zmn çok aşırı batık yapmıyo ve ben sürdüğüm zmn max.1gün boyunca kaşıntıyı durduruyo