- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
batık kremini denediniz mi? benim bacaklarımda çok fazla batık ve leke var...almayı düşünüyorum ama acaba işe yarıyor mu gerçekten
Teşekkür ederim kokooo=)
Eki Görüntüle 212616
Nasıl dik tutacağımı şaşırdım ürünleri.Kitapla anca durdular=)
Parfümden şikayetçiyim.Aslında parfümün kokusu fena değil ama içindeki borusu yok.Sıkılmıyor.Parfümle güreş tutuyorum anca kullanabiliyorum
Öndeki aşırı minik ürünün de pek işe yaradığını söyleyemicem.Belki de ben kullanamadım.
Yeni çıkan taraklı maskarayı sormuşlar, denedim benim hoşuma gitti. Topak topak olmuyor ama fazla ıslak olması pek hoş değil.
Benim de birkaç sorum olacak, essentials gece ve gündüz kremlerini kullananlar görüş bildirebilir mi?
Bir de, Giordani Gold parfüm almıştım. Daha hiçç kullanmadım, tester'ından baktım ve hoşuma gitmedi. Eskinin sabunları gibi ve iç bayıcı bi kokusu var. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz, bi sorayım dedim; Kullanan veya satan var mı aranızda? Umudumu yitireyim mi yoksa?
giordoni white gold kokusunu ben hiiç bgenmedım satim diorum ama alan olmadı daha:S
bende almayı düşündüm ondan fakat işe yararmı bilmiorum. kullaanan arkadaşlar yardımcı olabilirmii??
mrb ilk çıktığı katalogtan siparişini vermiştim ben batık kreminin yaklaşık 10 gündür düzenli kullanıyorum. biraz etkisi var gb geldi.ama 1 tüple olcak iş değil. kızarık görünümlüydü benim batıklar.çok fazla hafifletti.düzenli kullanımla bence işe yarıcak :) benim kanaatim olumlu yönde şimdilik
ben ürünleri pek bilmiyorum da tüy azaltıcı losyon benzeri birşey varmı? varsa ismi ne 9.katalogta hangi sayafada bulurm
ewt canım ya ne güzel olurdu demiii:)
buarada yarım çıkan parlatıcıyı ve bazı ürünleri iade ettim yerine bunları aldım
Eki Görüntüle 214568
ewt canım ya ne güzel olurdu demiii:)
buarada yarım çıkan parlatıcıyı ve bazı ürünleri iade ettim yerine bunları aldım
Eki Görüntüle 214568