Bendekiler de şöyle:
pure nature hazelnut and goji berry protecting face cream ve 2 in 1 cleanser: Bu ikiliden genel olarak memnunum, organic yazdığı için almıştım biraz da. Kokusu çok tatlı, ama temizleyici olarak çok fazla bir şey beklenemez, nemlendiricisi gayet güzel nemlendiriyor. Ama temizleyici için daha iyi bir temizleyici tercih ederim.
Silk and cashmere body lotion: bu serinin deodorantını da kullanmıştım tıpkı onun gibi harika kokusu. Çok güzel nemlendiriyor, yağlanma yapmıyor, ama bu seri kalktı sanırım
Perfect body stretch repair, çatlaklar için aldığım krem. Etkisine göre ucuza almıştım. Biraz kullanabildim tam etkili kullanamadım ama görünümde gerçekten azalma sağlıyor gibi gelmişti. Kullandıktan sonra yeniden yazarım.
Perfect body anti cellulite and slimming gel: niveanın ürününü kullanmıştım daha önce. Onda etkili sonuç almıştım. Bu da hemen hemen aynı, cilt daha düzgün oluyor nemi tutuyor, kokusu da iyi ama çok fazla bir şey diyemeyeceğim henüz bitiremedim.
dancing lady odt'nin kokusunu çok beğeniyorum, bu tip ara kokular bana gidiyor memnun kaldım ama dökmeli olduğundan sürmesi zor geliyor :)
MissO parfümümün de hem şişesini hem kokusunu çok seviyorum, çok tatlı bi kokusu var. Tek sorun çok sıkmak gerekiyor pek kalıcı değil.
Volare parfümden pek memnun değilim, bana ağır geliyor kokusu, pek tenime gitmedi. Kardeşim bayıla bayıla kullanıyor. Esmer olduğundan onda ağır durmuyor.
koyu renk olan rujum, lipstick classic, mystic pink: çok memnunum çok doğal duruyor. Ama yeterince kalıcı değil, indirimde görsem yine alıcam.
Açık renk rujum, pure color, candy pink, arkadaşıma daha koyu rengi ısrarla istetmeme rağmen bunu aldırmıştı. Çok açık renk olduğundan hiç kullanamadım. :)
2FX mascara black, bu rimelimden çok memnunum. İki fırçası var. Biri rimelin içinde oluyor, diğeri kıvırmak için. Dikkatli kullanınca gayet iyi sonuç veriyor.
Dual core foundation: Beklediğimden kuru çıktı, fırçayla yaymak gerekiyor. Yaydıktan sonraki sonuç hiç fena değil. Ben buğdaya çalan beyaz tenliyim, natural ivory tam oluyor.
very me cover up concealer kalem kapatıcı (en öndeki siyah kalem): bu da sivilceye iki kere dokundurunca görünürlüğü azaltıyo ama kapatıcının kalitesi çok iyi değil.
Oriflame beauty silk touch sıkıştırılmış pudradan memnunum.
Makyaj paleti de çok iyi değil, içindeki ürünler vasat kalitede ama bazen iş görüyor.