- 3 Temmuz 2010
- 784
- 0
ayy sağol ya ama işte indirime giriyo nerden bilicen sende o zmn hepimiz kazıklanıyoruzzz
kazıklandığımızı kabul etmekte güzel bişeyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy sağol ya ama işte indirime giriyo nerden bilicen sende o zmn hepimiz kazıklanıyoruzzz
kazıklandığımızı kabul etmekte güzel bişeyy
Hangisi canım? Maviler mi morlu pembeli olan mı?
kızlar fondoten ve pudrayı oriflameden almalı mıyım
morlu pembe cnm.. benm hosuma gıttı fena durmuyo:97:
ben aldım o seti komple canım.çok da şık,kibar duruyor bence :)
arkadslr bu ay oriflameden parfum alıcam ama hiç blmıyorm çiçeksi kalıcı olan ama meyvelı yada agır bı koku olmayan hangisi olblr acaba.??????
kullanmadım ama almayı düşünüyorum .. ben ki en hassas cilde sahibim ama oriflame in hiçbi ürünü dokunmadı bana ..very me renklı nemlendırıcı nasıl almayı dusunuorum acaba sıvılc vs yapr mı yada gznklerı acr mı? :96:
very me renklı nemlendırıcı nasıl almayı dusunuorum acaba sıvılc vs yapr mı yada gznklerı acr mı? :96:
yeni katalogtaki kırmızı değişik bi rimel varya çook merak ediyorum kullananlar hemencikin yazsın :)
ayak kokusu için feet up serisini kullanan ve memnun kalan varsa paylaşsın lütfen
very me renklı nemlendırıcı nasıl almayı dusunuorum acaba sıvılc vs yapr mı yada gznklerı acr mı? :96:
amber elixir . precious . divine sensual
çok güzel yumuşatıyo ve koku gideriyo .) ben kullanıyorum