- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.841
siparis vermek istiyorum yardımcı olabilcek kimse yokmuu:S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar size bişey sorucam orfilame fairness serisi kullanan var mı buayki kataloğda fiyatı uygun geldi ama iyi mi değilmi diye kararsız kaldım tavsiye ediyormusunuz
tatlım kasım ayının kataloğunda yani 11.katalog divine(mavi olanı) var kampanyalı vücut kremi deodorant fln birlikte 49,90tl.kokusu güzel diye duydum ama kalıcımdr bilmembilmiyorumkismile
canım ben onun sabununu ve kremini kullanıyorum kuru ve normal ciltler için olanını
sabun aydınlatıyor ama sonra geçiyo zaten düzenli kullanamadım hiç ama güzel
kremden çok memnunum yağlı bi krem değil cildimdeki lekeleri götürdü ve 2 kişide daha gözlemledim lekeleri götürüyor.. tavsiye ederim canım
off ya ben ilk ay 100 bp yapınca kargo ücreti alınmıyor diye biliyordum.anca 100 yapabildim.malum öğrenci milleti üç kuruşluk ürünleri alınca bpler birikmiyor kaydirigubbakcemile3
canım ben onun sabununu ve kremini kullanıyorum kuru ve normal ciltler için olanını
sabun aydınlatıyor ama sonra geçiyo zaten düzenli kullanamadım hiç ama güzel
kremden çok memnunum yağlı bi krem değil cildimdeki lekeleri götürdü ve 2 kişide daha gözlemledim lekeleri götürüyor.. tavsiye ederim canım
ikili allıkları güzel,..hindistan cevizli olan seri çok hoş kokuları falan,ben suan saç kremini kullanıyorum yumusacık yapıo çokta gzüel kokuyorç.hairx seriside iyi.ben saç maskesi ve spreyini kullanıyorum memnunum..gözçevresi kapatıcısı,kapatmıyor bence alma!! parfümlere gelince,pek kalıcı parfümü yok bence ! ama divine begenenler çok.hafif çiceksi bi koku..bide kırmzıı divine var,ben onu kullanıyrom daha baharatımsı bi koku sıcak bi koku yani..mmidsummer var,limonumsu hafif fresh bi koku ama kalıcı değil.zaten kış kokusuda değil,yaz kokusu..volare güzel bak,kalıcı sayılır diğerlerine göre.yeni katalogta indirimde bence kaçırma..el kremleri çok güzel bide.bu katalogta sayfa 109 daki olanlar!!sayfa 37 deki renkli nemlendirici güzel,fondoten gibi kapatmıyor ama biğ canlılık veriyor yüze.biraz yaglı bi ürün ama..pudralarından memnun olan çok.ne için kullanılır bilmediğim için hiç almadım ama!!swedish spa gece el bakım kremi harikaaaaaaa..pure nature üzüm özlü yıkama jeli güzel temizlio.(cildin karma ise kullan ama)kalem eyeliner güzel değil,keçeli kısmı hemen kuruyor..rimel olarkta sadece beauty wonder lash maskarayı söleyebilirm,dış kabı mor renk olan..diğerleri güzel değil..
Müşteri olarak sipariş vermek istiyosanız burdan satış yapmak yasak.Ama yeni danışman oldunuz da siteden sipariş vermenin nasıl olduğunu soruyorsanız yardımcı olayım.Hangisi? bilmiyorumkismile
evet evet bna yardımcı olabilirsinn.
ya sürekli her ay başkasına yaptırmak istemiyorum.
ürün kodunu ve miktarını girdikten sonra satış noktasımı ne birşey yazıyordu tam hatırlamıyorum.
orada kalıyorum.
birsürü şehirler ve isimler var. kimi seçicem ne yapıcam bilmiyorum. ankaradayım ama ankara yazan birsürü isim var.
canım isim veya sehir yazmıcaksın..adrese kargo teslim var orada onu tıklayacaksın.zaten sipariş verip sepete atıp devam dedikten sonra direk karsına çıkıo,sende evet dieceksin..anlayamadıgın yer varsa sor yine,karışık anlatmış olabilirm
ayy hemen sormam lazım zemuszemus leke derken nsl lekeler tatlım?güneş lekesi, geçmişten ergenlikten kalma sivilce lekeleri? ya bende var sivilce lekleri var acaba onlara iyi gelirmi?aslında çok aşırı belirgin değiller pudra sürünce kapanıyo ama yinede ben tamamen bebek gibi bi cilt istiyorum, işe yararmı acep?cildim yağlıya dönük bide.cokacimcoook