- 3 Temmuz 2010
- 784
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
- #1.861
canım biri yara izi lekesiydi biri güneş biri de çil tabi bunlar kullanan kişilerin izleri
bana yaramazmı acep?bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım biri yara izi lekesiydi biri güneş biri de çil tabi bunlar kullanan kişilerin izleri
bana yaramazmı acep?bilmiyorumkismile
O.B TRIPLE CORE RUJ
ENIGMA VÜCUT KREMİ
VOLARE PARFÜMLÜ VÜCUT PUDRASI
arkadaşlar bu ürünleri kullananların yorumlarını almak istiyorum :dance:
kızlar artık siparişi iptal etmek die bişey mümkün:) ben bugün alt üyem 5li kataloğu silemedm diyince ben bakaym ddm meğersem kız vermş siparişi, nsl olcak ne etcez bilmem ne derken ekran dondu,sistem saçmaladı diyip tüm siparişleri sildm, sonra acaa yollanmıcakmı vs derken, sonra bi panik oldum acaba heptenmi silindi diye,mail adresinde sipariş alındı diye görüyo ben iptal dediğim için mail gelmemiş. sonra hızlı bağl-alışveriş raporlarna grdim,finans adı altında fatura görünüyo?yanlız sorun şu ki, ben onu iptl ettiğim halde orda görünmesi nsl bişy oluo?iptal ettmmi etmedmmi bilmym?sipariş iptaline gelince hiç bi ödeme görünmüyo,hangisi doğru acaba?ve nsl öğrenirim sizce?
msj yolladım daha ses çıkmadı:sinifsinif: işin garibi ayın17si son tarihti katalog için.
eşime oriflame parfüm almayı düşünüyorum anacak hiçbirinin konkusunu bilmiyorum sizin önerebileceğiniz parfümler nelerdir? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
avon temsililciliğini hallettim bugünde oriflameye başaldımm vatana millete bide benim kocişe hayırlı olsunnn avonu yaparken batırmıştımda acukkkkaydirigubbakcemile3
eşime oriflame parfüm almayı düşünüyorum anacak hiçbirinin konkusunu bilmiyorum sizin önerebileceğiniz parfümler nelerdir? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
hayırlı olsun.
oriflame avondan daha karlı gibi, sen karlandırırsın toparlarsın inşaallah
iyiki kocişlerimiz var yoksa halimiz harap, benden avondan aldım ağzımın payını