evet üyelik bu ay 1 tlmiş. ben çok fazla sipariş vermeyeceğim, aktif olsun diye bişeler alacağım bu ay. 60 liralık bir avon siparişi vermiştim bu ay, ikisi birden ağır olmasın bidahaki ay oriflame ağırlık vereyim dedim. ben oriflamın hiçbir ürününü bilmiyorum. sıkı avoncuydum ama ondan sıkıldığım için oriflame geçtim.
beauty ikili allık (pembe olandan), beauty ışıltılı toz göz farı (beyaz) , hindistan cevizli sıcak bakım yağı (saç için), hairx onarıcı saç serumu, göz çevresi için kapatıcı (gold), hindistan cevizli saç bakım maskesi, şampuanı, saç kremi ve banyo köpüğü?
bunları sipariş vermeyi düşünüyorum belki şampuan saç kremi kalır ama diğerlerini çok merak ediiyorum. daha önceden kullandınızmı? özellikle saydığım makyaj malzemelerini çok mrk ediyorum. parfümlere hiç bulaşmadım çünkü kokusunu bilmeden rasgele almak istemedim. avonun bütün parfümlerini ezbere biliyordum, cnm hangisini isterse sipariş veriyordm. şimdi oriflame'de tutuldum kaldım:) birde bişey soracağım, oriflamede takı, aksesuar fazla göremedim ben. acaba bu ayki katalogdamı yok, yoksa genelde takı fazla olmuyormu.