- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.781
Arkadaşlar bi şey sorcam.Bugüne kadar hiç geciktirmemiştim.Bu ay bi aksilik oldu.Son ödeme tarihini 1-2 gün geciktirince bi şey oluyo mu??eyvahedigeldismile
1Tanem arkadaş cvp vermiş yeni gördüm bende
Ürün hak.daki sorularıma pek cevap alamıyorum ama sorucam yine de
Bu ayki katalogda son sayfada Feminelle genital bölge temizleme jeli hakkında bilgisi olan varmı?
son ödeme tarihini 3 gün geçirebilirsin ondan sonra faturan üzerinden %5 faiz uygulanıyor
Ben kullandım.Hem de 6 aydan fazla zaman kullandım.Pek bi değişiklik göremedim.Yani daha yumuşak ya da daha başka bi şey falan olmadı.Ama herkesin cildi farklı.Gerçi bi arkadaşımdan da aynı şeyi duydum.Onda da bi değişiklik olmamış.Yani kullanmanın getirdiği ekstra bi durum yok benim gördüğüm.. CADIARZU
1Tanem arkadaş cvp vermiş yeni gördüm bende
Ürün hak.daki sorularıma pek cevap alamıyorum ama sorucam yine de
Bu ayki katalogda son sayfada Feminelle genital bölge temizleme jeli hakkında bilgisi olan varmı?
Arkadaşlar bi şey sorcam.Bugüne kadar hiç geciktirmemiştim.Bu ay bi aksilik oldu.Son ödeme tarihini 1-2 gün geciktirince bi şey oluyo mu??eyvahedigeldismile
Ben de hataydayim yakinim yani guzelyaliya. kaydirigubbakcemile2
ben çok memnunum kaşıntı oluyordu bende arada o durumum iyileşti koku oluşmuyor yumuşaklık da oldu bende ama bu ürünü kullanınca bolca durulayın birde iç kısmına kullanmayın dış kısıma uygulayın durulama olayı çok olunca sabah ve akşam kullanıyorum ben. birde ben ortak kullanım alanlarında yaşayan bayanlara öneriyorum kız yurdundakilere mesela
ben çok memnunum kaşıntı oluyordu bende arada o durumum iyileşti koku oluşmuyor yumuşaklık da oldu bende ama bu ürünü kullanınca bolca durulayın birde iç kısmına kullanmayın dış kısıma uygulayın durulama olayı çok olunca sabah ve akşam kullanıyorum ben. birde ben ortak kullanım alanlarında yaşayan bayanlara öneriyorum kız yurdundakilere mesela
ya kızlar iyi hoş diyosnzda,bu tarz ürünler cildin yapısını bozmazmı yani ne bileyim kimyasal olarak hani? ben bu tarz ürünleri özel bölgede kullanamıyorum sadece sabun yani.ne bileyim hem daha doğal geliyo yani bence tabi.yinede kullanmak isteyen kullansn ben kendi fikrimi aktaraym dedim sadecebilmiyorumkismile hayırlı geceler..
öyle canım ama bazen lazım oluyo işte kaşıntı kadar kötü bişey yok..
evt tatlım bendede o problem var ama bence cilt hava almadğndan dolayı oluyo.bide belki yedikklerimizden de etkileniyo olablr çünkü bende mesela her zmn olmuyo arada oluyo yani.bide belki mantar enfeksiyonu fln vardr gittinmi dr'a? ha bide yeri gelmişken söyleyeym günlük pedlerden kullanın canlar, en azından temiz kalsn orası,hani akıntınz fln gelince direkt teninize tekrardan temas etmesn belki oda etkiliyo olablrmafoldumben
oriflame bu ayki katalogundan bişeyler alıcam yardım edebilicek biri varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?