- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #1.761
ben ilk defa sipariş verdim sürpriz paketten verdiğim paraya değer oldu yani
makyaj çantası - uyku gözlüğü çok değişik bişey kesinlikle onunla uyuyamam
Saç bandajı - güzel bi ayna - 2 tane makyaj fırçası - ayak masaj aleti gibi bişey gelmiş çözemedim daha onu :)
bu kadar canım son yazdığım hariç hepsi çok güzeldi bayanssulusmile
bkt55 verdigin bilgi icin tesekkur ederim. a.s.
kokooo Izmirin neresindesin?
precıous moments nasıl bi koku,kalıcımı??bide diamond musk kıslarr nasıl koku??
birde netten sipariş verdiğimzde, şu sürpriz hediye paketi diye çıkıyo ufak bir ücrete içinde 3-4ürün oluyo,onlar genelde neyi içeriyo acaba alan varsa bilgi verebilirmi
kargom geldi.3 ürün süpriz paketten 2 tane erkek deosu 1 tanede eclipse bayan parfümü çıktı:) napacaksam ben 2 tane erkek deosunu,ev zaten deo doldu.daha doru dürüst bişe gönderememişler:)hıı bide lıft expert toparlayıcı gündüz kremi samplesini gndermişler:)gttii 9 ytlm:)
:) gaza geldim bende bu ay sipariş verecemmm şu sürprizi bende göreym,ama inş uyduruk bişey çıkmaz.mesela senin paketten, uyku gözlüğü saç bandını kesinlikle kullanamazdm herhaldeya bide yanlarında 3 ürün,4ürün diyo ama sende baya çıkmş tatlım şanslısn
int verdgin siparişlere paramı ödüyosunuz arkadaşlar yoksa bu süpriz paketleri istege baglımı istiyosunuz açıklarmısınız tşklerraklinialirimsmile
4 paket halinde geldi canım.. içindeydi ürünler bende küpe çanta falan bekliyodum -tatlicadiarzu-
yaa yavrular size bi soru? ben bi arkadaşı benim altıma üye yapmak istiorumda nsl yapıcam?bilen biri bana anlatsn :S üye oldğm ilk ay bi hoşgeldinz paketi gibi bişey vermişlerdi orda üyelik formu vardı yanlış hatırlamıyosm ordan mı yapıcam yoksa netten flnda yapabilirmymki??
üyeliği sadece liderler yapabiliyor o yüzden seni üye yapana ver bilgileri o yapsın
peki ama üye yapacağım kişinin danışmanı ben olmuyorum bu durumda doğrumu anladmbilmiyorumkismile?
sürpriz paketler sana kalmış cnm.netten siparişi verdiğin takdirde önüne çıkarıyo fiyatlarıyla birlikte, istiyosan miktar belirtiyosn istemiyosan miktarları 0 olarak geçiyosn.senin faturana dahil oluyo alıyosan bu paketi
Queen. meraba benim 176. sayfada bi maruzatın vardı bi bakıp bana yardıcı olup olamıycanı yazabilirmisin
tatlım ben güzelyalıdayım,biliyomsn o tarafları
canım benim benim öğrenmek istediğim bu ay katoloğta olmayan ürün önümüzdeki ay olurmu eğer olursa önümüzdeki ayıda bekleye bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?