- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.121
Ben oriflame başlayalı 3 ay oldu oyüzden bilmiyorum
ama direktörüme sordum senin için
3 yıl öncesi varmış ama şuan yokmuş satışta malesef..
başka isimle bilemiyorum bu ay sparkle in paris diye bi parfüm çıktı bayıldım kokusuna belki o olabilr mi acaba?
Kızlar bu ay orflame girişimin 2 . Ayı 1. Adım ürünlerim elime geçti de ben nasıl kullancam bunları ayrı ayrı mı? Hepsinidemi haftadamı günlük mü?biri bitince öbürüünmü kullan cam yadımcı olursanız çok sevinirim.
Kimleri görüyorummmmmmmmmmmmmmmm sevcannnnnnnnnnn
hoşgeldinnn canım
oriflame ayrıcalıktır
Canım önce yıkama sütüyle yüzünü güzelce yıkıyorsun
sonra pamuğun üzerine tonikten döküp yüzünü siliyorsunü
nemlendiri kremini sürüyorsun
bunu sabah akşam uyguluyorsun
peeling i haftada 1 kez banyodan sonra uygulaman yeterli
canım sana bana gelen ürünlerin isimlerini yazıyorum ona göre söyle ilk defa kullancam hangisi yıkama sütü bilmiyorum inan.REFRESHING TONER; FOAMING CLEANSER; CLARIFYING SCRUB; BİTANEDE KREM OXYGEN BOOTS CREAM formula with brown algae şimdi yardımcı olursan dahaçok sevinirim tşk
ama banim cildim gözenekli bir cilt diğil hiç bulaştırmasam mı acaba cilt tipimde karma ..peling dediğinizde pütürlü bi şey onu nasıl sürcem
yüz temizliği için bu set gerekli..
evimizi nasıl hergün temizliyorsak yüzümüzede düzenli bakım yapmalıyız değil mi?
peeling haftada 1 kez göz altları hariç yüzüne nazikçe uygulayabilirsin
tşk saboli canım ilgilendiğin için plingide pamukla sürsem olurmu ..aaa öbürlerini göz altına sürcemmi birde kaçar dakika duracak cildimde ürünler.tekra r tşk
Ben satış yapmıyorum sadece kendime ve anneme alıyorum. Zaten bir de sipariş işiyle uğraşmak da bana göre değil. Makyaj malzemeleri çok hoşuma gidiyor. bir makyaj çantası dolusu rujum var aldıkça alasım geliyor.
tabiki satış yapmak zorunda değilsiniz
insan kendi ihtiyaçlarını bile almak için kayıt olabilir oriflame e
hem %30 kar çok iyi 50tl lik parfüm 30 tl ye almak harika bişey
her ay belli bir miktar ürün çekme zorunluluğu yok
1 yıl sipariş vermediğinizde de otomatik olarak sistemden düşersiniz
sıfır risk
evet, size katılıyorum ve ürünlerin kaliteli olduğunu düşünüyorum. ocak ayı kataloğu indirim kataloğuymuş merakla bekliyorum sanırım çok şey alacağım yineve şimdiye kadar iade bile yapmadım, bir sorun yaşamadım, sanırım 2 sene oldu üyeliğim
canım hangi şehirdesin direktörün kim?
İst.dayım, direktörümün adını unuttum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?