- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.101
kızlar oriflame parfümlerinden amber elixir'i almayı düşünüyorum ama denemeden alacağım. bademli bir parfüm olduğunu okudum ama hafif diyen de var ağır diyen de. mesela dancing lady kadar hafif ve düz mü? ya da giordani gold kadar hafif mi? hafiften hypnotic poison'a benzetenler de olmuş?
yardım bekliyorum:)
Kızlar bende üye olmak istiyorum para vermem gerekiyomu bana hepsini anlatırmısınız
kızlar oriflame parfümlerinden amber elixir'i almayı düşünüyorum ama denemeden alacağım. bademli bir parfüm olduğunu okudum ama hafif diyen de var ağır diyen de. mesela dancing lady kadar hafif ve düz mü? ya da giordani gold kadar hafif mi? hafiften hypnotic poison'a benzetenler de olmuş?
yardım bekliyorum:)
merhaba tatlım, amber elixir bayıldığım kokulardan biridir, sayemde iki arkadaşım da fanatiği oldu amberin
dancing lady edt ama amber edt oldugu için, haliyle amber daha ağır olacaktır. şimdi tam zamanı zaten, çok şık bir kış kokusu, ben hypnotic poisona benzetemedim açıkçası, ama amberi tavsiye ederim, ayrıca felicity de ona benzer, hatta amberdan daha cok sevdim, onu da öneririm, biraz daha hafiftir
bu mesajı yazdıktan sonra gormustum ama buraya yazmayı unutmusum.bu ayki kataloğun altında "sonraki katalog" diye bir yazı var küçük yazılmış, ona tıklayarak sonraki kataloğu görebiliyorsunuz. sanırım ayın 15inden sonra ekliyorlar siteye, o zaman görebiliyoruz yazıyı
hayatınçöptenekesi iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nerdesinnn
Oriflame in nutrishake lerini mutlaka denemelisinbu mesajı yazdıktan sonra gormustum ama buraya yazmayı unutmusum.
bırdayıımmm
garıp bır sekılde grıbım ölüyorum sanırım, bıldıgın yataga dusurenlerden cıktı bu seferkı
foruma da gıremedım, var mı gelısme
ben tekrar gonderdım kargomu, ama once aradım guzel fırca cektım musterı hızmetlerıne; zavallı bır adam cıktı ne desem tamam efendım dıyor ee napsın farklı bırsey soylemesı yasak, hıncımı aldım ama adama acımadım dersem yalan olur
bakalım bu hafta donus yapacaklarmıs...:26::26:
Oriflame in nutrishake lerini mutlaka denemelisin
vücudun direnci için ..bağışıklık sistemi için.. enerjii sağlık herşey için gerekli..çünkü malesef yediğimiz herşey hormonlu olduğu için günlük almamız gereken vitaminleri alamıyoruz bu da bizi dirençsiz bırakıyor
ben 1 aydır kullanıyorum çokk memnunummmm
çok geçmiş olsun cınımmm
Hani burgerking lerde milkshake ler oluyorya tadı onun gibi..sagol canım :2:
nutrıshakeler aslında ılgımı cektı ama tadını bılmedıgım seyı almak ıstemedım
cok pıs bır huyum var tadını kokusunu garıpsedıgım seyı ılac bıle olsa yutamıyorum.
tadı nasıl pekı bu urunun cok baskın mı mesela??
selam kızlar herkese merhaba nasılsınız? ben ankara da üniversite öğrencisiyim oriflame ailesine yeni katıldım :) ilk siparişlerim bugün geldi :) daha önce farklı markaların temsilciliğini yaptım annem ve ablam hala bir başka markanın temsilcisi. yalnız kızlar size sormak istediğim şeyler var. mesela ben bugüne kadar çok fazla cilt bakımıyla işte kilo kontrolüyle aksesuarla haşır neşir olmamış dışarıda gezen kokoş kızları görünce özenen ama kendinde o azmi bulamayan birisiydim. yaklaşık 2 ay önce kk yı keşfettim (dahafazla olabilir) kilo yarışmasına katıldım o gün bugündür takipçisiyim forumların. artık profesyonel yardımla diyetisyene gidiyorum ve kendimi toparladıkça güzelliğimin farkına varıyorum. cilt bakımı vücut bakımı için birşeyler yapmak istiyorum. daha önce bir kaç girişimim oldu ama can sıkıntısına bıraktım maalesef. neler önerirsiniz bana? neler yapmalıyım? şık bakımlı olabilmek için? ve oriflame ürünlerinden bugünki siparişim ile şu sivilceler için olan mavi pompalı şişedeki temizleyici onun toniği ni aldım biraz özenmeye başladığım zaman kendime eczaneden bir nemlendirici almıştım. çokta memnunum onu kullanıyorum. makyajı seviyorum ama çok fazla yapmam kaşım gözüm siyah hep. kirpiklerimde uzun. bugün ocak kataloğuna bakarken rimeller dikkatimi çekti böyle kirpiklerim uzun kıvrık olduğu için bir araya toplanmasın tek tek ayrılsın istiyorum önereceğiniz ürün hangisidir acaba? sparkle in paris parfümü ve devam ürünlerinin hepsini aldım :) onları deneyeceğim :) bakımlı olmak için önerilerinizi bekliyorum.
cilt tipim: karma
Hani burgerking lerde milkshake ler oluyorya tadı onun gibi..
çilekli ve vanilyalı
3tane aldığında 4.sü hediye geliyor..
125gr suya 1 ölçek atıp karıştırıyorsuz toz şeklinde zaten
ben çok beğendimm
yavruu maskarada oriflamede wonder çok iyi bak artık kahverengisi üretilemse desiyah olduğu için çok sık kullanamıyorum ama şahanedir :)
Ben oriflame başlayalı 3 ay oldu oyüzden bilmiyorumArkadaşlar Oriflame in yıllar önce bir parfümü vardı Lucia adında bir tanıdığımda koklayıp hayran kalmıştım şişesinede kokusunada çokta tutulan bir parfümdü ,tabi o dönemde ben onu kullanamayacak kadar küçüktüm şuan tekrar aklıma geldi nette arattım görsellerinide buldum hatta Rusya da hala satıştaymış , benim öğrenmek istediğim şey genellikle avon un yaptığı gibi isim ve şişe değişikliği yaparak yeni bir kokuymuş gibi gösterip hala satılıyor olabilir mi? Ancak kokusunu bilenler anlayabilir diye düşünüyorum böyle birşeyi,genellikle isim değiştirirken yeni bir ürün gibi gizli tutuluyor çünkü..Keşke hala satış ta olsa ,öyle bir güzelliği nasıl satıştan çektiler anlamış değilim birde Freya var tabii oda çok hoştu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?