merhaba kızlar sorduğuma pek cevap veren olmamış ancak başkaları sorarsa diyerekten dendim ürünlerimi ve yazmak istedim. öncelikle şunu söyleyeyim çok çok güzel ürünleri. hele ki DUDAK RENKLENDİRİCİSİNE bittim diyebilirim. bu kadar mı doğal durur ruj değil bi defa ağırlığı yok sıvı ve dudaklara sanki bir şey yokmuşcasına güzel renk veriyor. :)
:109:
PURE SKIN ürünlerine de aynı derecede bayıldım :) daha kullanmaya başlayalı 1 hafta olmasına rağmen sivilce izlerim de dahi azalma oldu üstelik gözeneklerimde azalma var gibi hissediyorum. gece temizleyiciyi sürüp duruluyorum ardından tonikleme yapıyorum ve o kadar ferah hissediyorum ki kendimi :) yüzüm kendine geliyor diyebilirim :) SPARKLE IN PARİS parfüm ve devam ürünlerinide denedim. parfüm çok hoş kokulu ama hareketli bir hayatım olduğundan biraz uçucu geldi ama ona rağmen akşam eve gittiğimde devam ürünlerinin desteğinden olsa gerek kokusunu hissediyorum. roll-onu çok güzel kuru tutuyor ve kokusu parfümle birebir aynı :)
duş jelinin kokusu hafif geldi baya bi. koku düşkünü olduğumdan dolayı olabilir yani bilemedim :) ama pırıltılı kremi için söyleyecek söz bulamıyorum nemlendiricisi harika bi defa :) yumuşacık oluyor üstelik ışıltısı müthiş :) hafif ama göz alıcı :) öyle ben burdayım demiyor simli simli olup ağır duranlardan değil hafif bir parıltı ama çok hoş bir ışıltı :)
teşekkürler oriflame...