- Konu Sahibi minel axsxk
- #8.081
Hayır bu ocak kataloğu
Anlamadım ne diyosun? Ben ocak 2013 kataloğu değil mi bu diye sordum hayır bu ocak kataloğu dedin. Ne demek bu anlamadım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır bu ocak kataloğu
Anlamadım ne diyosun? Ben ocak 2013 kataloğu değil mi bu diye sordum hayır bu ocak kataloğu dedin. Ne demek bu anlamadım?
iyide aralık ayındayız şuanda.
ocak kataloğundan sipariş girmeniz imkansiz
bende bunu anlamadım
Valla haklısın bende olsam örerdimmm
Google'a yazdım bu çıktı :44: Bu değil mi?
aralık kataloğunda 15 ve 20 liralık çapraz askılı çantalar var mı? temsilciler bana yardımcı olabilir mi?
evet bu
kendı sıtesınde bıle yok bu sıtede nasıl var anlamadım ama
slm arkadaşlar gecen ay üye oldum fakat bu ay basladım bu ise sımdılık gayet ıyı cevrem cok az fakat bu iişte yükselenlerin hepsi aynı sekılde başlamış ve cevreyı daha sonra edinmişler ,inşallah benim içinde hakkımda hayırlısı olur .. benım sorum şu bu aykı kataloktan 100 bplik sipariş verdim siparişimin içinde paris saat de vardı elıme ulaştıgında hayal kırıklıgına ugradım 49.90 lık bır fıyata deyecek bısey degıldı lastıklı bır saat ,abım sipariş etmişti arkadasına yıl bası hedıyesı olması için ve ben içime sinmeyen bişeyi ona veremem,yanı işin özü ben nasıl bunu iade ederım,iade edınce ne oluyor puanım düşüyor mu_ ve faturayı henüz yatırmadıgımıda belırtırım ...lutfen bılenler yardımcı olsun dırektörüm daha önce hıc iade yapmadıgını tam bılmedıgını söyledı ...cevaplarınızı beklıyorum
puanın düşer canım . ıade yapabılırsın. faturandanda duserler 49.90 ı. ama ıade yaptıktan sonra hedıyen vs geldıyse yada gelcekse orasını bılemem sonuçta puanın dusecek
bunu da diğer bordo çantayı da beğendim alacaktım fakat ikiside tükenmiş
hemde kocaman orucem
evet bu
kendı sıtesınde bıle yok bu sıtede nasıl var anlamadım ama
aa cok üzüldüm bittiğine ...şu saat olayı üzüyor beni umarım iade edince puanımdan düşülmez