- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.021
kokusu güzel divine nin güzel parfümdür ama sana amber elixır veya enigmayı öneririm onlarda çok hoş
cnm bn daha cok divineyi düşündüm.. divinede zambak kokusu hıssedılıyomu acaba?
bildigim kadarıyla onun içinde zambak çiceği kullanılmıyo orkide, menekse gibi çiçek kokuları var harmanlanmış... cok guzel kokuyor ama yaz geldi bu aylarda kullanılabilecek güzel parfüm agır değil..
canım hangi katalog:S:S baktım yok öle bişi....
son katalog ıste cnm 2.sayfadamı ne...25 tl alısverıs yapana divine 25 tlmi oyle bısı warya
harika ya
bir de geçen ay üye olup da hpye katılamayanlar bu ay aftan yararlanabiliyormuş. toplamda 150ye tamamladıkları takdirde her iki hp ürününü de alabiliyorlarmış.
ha bir de hoşgeldiniz programı artık seçmeliymiş!
çok iyi
evet bende tanıştım birde emine hanımla tanıştım o daha fazla kazanıyo...Arkadaşlar merhaba ; bundan 1,5 yıl önce tanımış olduğum orfilame danışmanı başak hanım sayesinde orfilame üye oldum üstüne fazla düşmeyerek
sadece kozmetik ihtiyaçlarımı kaliteli ve uygun fiyata almaktı hedefim. 1,5 yıl sonra Başak hanımla tekrar görüştüm elindeki bankamatik kartını gördükden
sonra nekadar hata yaptığımı anladım..Başak hanım bilkent iç mimarlık bölümünden mezun kendi ofisini kapatıp sadece orfilame ile uğraşıyor artık
çünkü ayda 7500tl para kazanıyor. Üye olmak isteyen arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilirim... Bizde kazanabiliriz inanın bu çok zor değilmiş...
evet bende tanıştım birde emine hanımla tanıştım o daha fazla kazanıyo...
Peki üye oldunuz mu?
hayır iş yoğunluğumdan dolayı katılamıyorum toplantılara
ben toplantıdan sonra üye oldum seni başak hanımmı üye yaptı
evet onun üyesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?