- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.061
güle güle kullan canım.
Amberin kokusu nasıl bende almayı düşünüyorumda
tek kelimeyle mükemmel tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan canım.
Amberin kokusu nasıl bende almayı düşünüyorumda
Hayatımda kullandığım en güzel parfüm diyebilirim canım.Tek kelimeyle mükemmel.Çok kalıcı tavsiye ederim canım.Bu arada teşekkürler :)
amber çok güzel bir koku bende sürekli ondan kullanıyorum ve çok beğenen var tavsiye ederim
tesekkür ederim cevabın için çiçek kokularını hiç sevmiyorum bu vanilya badem falan oldugu için ilgimi cekti.
alıyorum ozaman
evt aynen .) bnde vanilya kokusuna bayılırm.Amberdede vanilya ve mandalina var.Ben volare manolya yı kullandm ama memnun kalmadm yengeme verdm.
bende miss o ya dayanamadım kardesime verdim canım hos oda yan koymus dökülmüş bir günde bitti parfüm :))
mandalina kokusu cok hissedilmiyor degilmi
volare monlia kullanmadım ama kokusunu testerden bılıyorum volarenin normalını kullanıyorum o bende kalıcı oldu kokuyor
amber mandalına kokusu yok vanılya yogun gerçi tenden tene değişir kokusunun kalıcılığı
miss o hangisinden memnun kalmadın ben pembesini kokladım hoşuma gitmişti ama kullanmadım yine testerden bakytım
bende çiçek kokularını pek sevmem şeker vanilya kokuları favorim çiçek olucaksada ferah bir koky tercihiö
volarede çiçek kokusu ama şekerli gibide geliyor bana
volare monlia kullanmadım ama kokusunu testerden bılıyorum volarenin normalını kullanıyorum o bende kalıcı oldu kokuyor
amber mandalına kokusu yok vanılya yogun gerçi tenden tene değişir kokusunun kalıcılığı
miss o hangisinden memnun kalmadın ben pembesini kokladım hoşuma gitmişti ama kullanmadım yine testerden bakytım
bende çiçek kokularını pek sevmem şeker vanilya kokuları favorim çiçek olucaksada ferah bir koky tercihiö
volarede çiçek kokusu ama şekerli gibide geliyor bana
ben volare manolyayı sıktığım zaman arkadaşlarım şurup gibi kokuo diolardı.Başta beenmstm ama sogudum sonra.Sadece kendinin deil karsındakinede hitap etmesi lazım parfümün dimi ama? Amberi beenmeyen cıkmadı bugüne kadar.Abartmıyorum yolda yürürken bi kız yanımdan gecti.Aynen söyle dedi ayh ne koktu böle yaa
çok sagolun kızlar çok yadımcı oldunuz..
acayip gaza geldim ve attım sepete parfümlerimin hepsi bitmişti zaten :)
Beğeneceğine eminim tatlım
güle güle kullan canım
kızlar katalogdakı dııne parfum mavı sıselı aldım kendıme harıka kokuyor
takma kıprıkler drama olan cok guzel ve cok kolay takılıyor
femılle deo ferahlatıyor
very me fondaten cok dogal duruyor
beauty allık ve pudra cok guzel
ev parfumu tea tıme rahatlatan bır kokuya sahıp :)