- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.041
kızlar bu ay vücut kremleri indirimde nsl güzelmi tavsiye eden varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ara vermiştim tekrar yenilettim üyeliğimi ama ara vermekle nekadar yanlış bierşey yaptığımı anladım tekrar başladım.. sizin kaç üyeniz var?
merhaba arkadaşlar...siparişim geldi ama bir tane ürün eksik. ne yapmam lazım. bir de bu ücret sıfırlama kodu 729000 ürün değil mi, ben ürün geliyor kargo ücreti sıfırlama için diye biliyordum, yanlış mı anlamışım :26:
Slm herkese.Arkadaslar bi sorum olcak size.Ben katalog 10 dan siparis verdm fakat borcumu ödemeden 11 den de verdim.CUMA günü verdm bugün pazartesi hala yola cıkmams neden .s acaba borcum var die mi yoksa gelir mi ? Cvplarsnz mutlu olurm.
kokusu güzel divine nin güzel parfümdür ama sana amber elixır veya enigmayı öneririm onlarda çok hoş
canım neden üye olup kendi siparişini kendin vermiyorsun hemde %30 daha hesaplı... üyelik sadece 1tl isteren yardımcı olabilirm
nezaman kayıt oldunuz bılmıyorum ama tencere kampanyası herkes ıcın gecerlı :)
11. katalogdan bp li satıs verıp 12. katalalogdan 100bp sıparıs verırsen corba tenceresı alıyorsun
13. katalogda 100bp sıpaırs verdıgınde karnıyarık tencerısı alıyorsun
yanı bu ay 100bp satıs yaptıgında
varsa hosgeldın hedıyen
1 erkek parfumu (10. 50bp satıs yaptıysan)
ve tencere kampanyasına katılma hakkı kazanıyorsun
bırde glacıer erkek parfumu (10. katalogda bp siparıs verdıysen)
bunları alıyorsun
150bp sıparıslerınde yukarda yazdıklarımın hepsını aldıgın gıbı KATKAT KAZANADAN misso parfumu alıyorsun :)
merhaba arkadaşlar. kolimde eksik gelen ürünümle ilgili olarak dilekçe yazacağım, nette yapılacakları okudum ama bir yeri anlamadım: faturayla birlikte dilekçemi lojistik merkezine göndermem gerekiyormuş. nasıl göndereceğim, kargoyla mı? direktörümle görüşmem gerekiyor mu, yoksa kendi başıma halledebilir miyim bu sorunu?
tatlım koliden cıkan faturanın bir nüshasını al, ürünlerin listesi olan
kağıdın üstüne şu şu kodlu ürün kolimden çıkmamıştır, gönderilmesini talep ediyorum yaz, ad soyad imzala
faturanın üzerinde bi fax no yazıyo o noya faxla
ürünler sonra ayrıca yada bir sonraki siparişinle beraber yollanır
Kızlar ben bunları aldım; Amber Elixir Edp Discover china cherry duş jeli Waterproof Wonder lash maskara Oriflame beauty eyeliner (black) bu kadar..Bide sattıklarım var tabisi .p 12.katalogu cok merak ediorum :)
güle güle kullan canım.
Amberin kokusu nasıl bende almayı düşünüyorumda