- Konu Sahibi minel axsxk
- #5.001
ya nasıl verebiliyorlar bunun bi çaresi yok mu?kafalarına göre sipariş vermeye engel olmak için ne yapmak lazım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya nasıl verebiliyorlar bunun bi çaresi yok mu?kafalarına göre sipariş vermeye engel olmak için ne yapmak lazım ?
anladım çok tşkkrler .. birde şunu merk ettm kargo ucretını oduyomuyuz?
sponsorunun adını söylediğinde kayıtlıysa ücret almazlar
yani oriflame ücretini veriyor
benim bildiğim senin şifren olmadan senin adına sipariş veremiyorum yasak olsa vip bölümü olmaaz tutarsız yani o zaman oriflame hem yasak hemde onlara vip bölümü veriyor valla benim bildiğim şifreni bilmeli değiştir bence şifreni
bu arada kızlar müjdemi istiyorum sipariş verdim volare yi kaptımben birkaç sipariş aldım 40 50 puanlık üzerine direktörüm tamamladı yani ona götürücem o satıcak aldığı siparişleri bana yönlendirdi üzerini tamamladı sağolsun on numara bir direktörüm var
![]()
cok super sevındım senın adına
benim bildiğim senin şifren olmadan senin adına sipariş veremiyorum yasak olsa vip bölümü olmaaz tutarsız yani o zaman oriflame hem yasak hemde onlara vip bölümü veriyor valla benim bildiğim şifreni bilmeli değiştir bence şifreni
bu arada kızlar müjdemi istiyorum sipariş verdim volare yi kaptımben birkaç sipariş aldım 40 50 puanlık üzerine direktörüm tamamladı yani ona götürücem o satıcak aldığı siparişleri bana yönlendirdi üzerini tamamladı sağolsun on numara bir direktörüm var
![]()
Aynenn ben de temsilciyim ama kendime çalışıyorum
Her ürünü elimden geçmiştir ama sıkıldım artık oriflameden.
merhaba arkadaşlar. 21 temmuz akşamı 10. katalogtan sipariş vermiştim ama hala kargoya verilmemiş...cuma günü muhtemelen işleme alındı ama o zaman bugün kargoya verilmesi gerekirdi...acaba pzt mi verilir kargoya?:26:
kızlar ben sipariş verdim ama eski taşındığım evin adresini seçmişim henüz kargoya verilmemiş bende müşteri hizmetlerine yazdım acaba ilgelenirlermi eski evime gitmesin yaa sinir oldum şimdi başka ne yapabilirim sponsorumuda aramak istemiyorum gıcık oluyorum çünkü ne yapayım:44:
pazar gönderim pek olmuyor dagıtımda pazartesi ulaşır elinize
ayrıca divine ben kullanmadım kokusunuda bılmıyorum ama oriflame ve avon ürünlerinden memnun kalanlar kalmayanlar gibi bir forum var orda okudum çok begenen özellikle yaz kokusu diyenler var bende merak ettim almayı düşünüyordum kendime bu katalogda fakat çiçek kokusu varsa pek tercih etmeyim diyorum
ayrıca kızlar tencere tava verılıyor 5 lira ayrıntılar sıte var bu katalodan sıparıs verıp diğer gelecekten 100 uzeri olunca buyuk tencere ondan sonrası yanı 13 katalogdanda 100 verılınce tava verılıyormus bu bızım için gecerlı degıl mı peki yenı gelenler için deil sanırım
ayrıca bundan yararlanırkende kat kat kazan kampanyasından yaralanabılıyormuyuz yanı parfümü alabılıyormuyuz tencerelerle beraber
çok soru sordum![]()
divine kullanan arkds wrmı :) çok merk ettm bu parfuumu