Nevrosum biz toplastik 4kisiyiz vuslati da sen cagirdin etti 5 baska sizlerin bildigi uyeler varsa etiker misiniz bende aarastiriyorumÖnce biraz örgüleri görelimBiraz bölümü hareketlendirin o zaman yarışma belki yapılabilir..Bende seve seve ilgilenirim Örgüleri de bana yollarsınız
Ben görmemiştim burayı
Etti 5 kisiBen görmemiştim burayı
Tamam örgüleri görelimNevrosum biz toplastik 4kisiyiz vuslati da sen cagirdin etti 5 baska sizlerin bildigi uyeler varsa etiker misiniz bende aarastiriyorum
Orup atalim mi yarismadan onceTamam örgüleri görelim
Benimkilerden bazılarını gördün NevoşTamam örgüleri görelim
Orup atalim mi yarismadan once
Zaten yarışma hemen olmaz siz biraz yaptıklarınızla buraları şenlendirinBenimkilerden bazılarını gördün Nevoş
Aynen Nevoş'umBurası tam senlik
Tamam orduklerimizi atalim o zaman ayni yemek yarismasi gibi dimi nevros yaparken cekicez kac imlek sis kac numara falan yazicaz bu kadarZaten yarışma hemen olmaz siz biraz yaptıklarınızla buraları şenlendirinAyrıca yapılsa bile kategori belirlenir..Gün belirlenir detaylı yapım aşamaları vs gerekir..
Durun hemen heveslenmeyin onu Kazen bilir ben bilmem:)Tamam orduklerimizi atalim o zaman ayni yemek yarismasi gibi dimi nevros yaparken cekicez kac imlek sis kac numara falan yazicaz bu kadar
Atın diyor NevoşHanimlar orduklerimizi atalim mi simdi anlamadim
Tabi yarışma olsa elinizdekiler olmaz yenileri gerekir:)Atın diyor Nevoş
Sen neler oruyosun vuslatcimAtın diyor Nevoş
Yemek yarışmasından daha zor bu anlatım, kafama göre yaptığım için ilmek vs. hiç saymıyorumTabi yarışma olsa elinizdekiler olmaz yenileri gerekir:)
Yarışma olmasa bile siz paylaşımlar yaparsınız bilgi alışverişi olur.Yemek yarışmasından daha zor bu anlatım, kafama göre yaptığım için ilmek vs. hiç saymıyorum
Her telden takılıyorum canım:) Bu ara patiklere sardımSen neler oruyosun vuslatcim