- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
KatılıyorumYarışma olmasa bile siz paylaşımlar yaparsınız bilgi alışverişi olur.Bizde faydalanırız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KatılıyorumYarışma olmasa bile siz paylaşımlar yaparsınız bilgi alışverişi olur.Bizde faydalanırız
![]()
Ben atki bere hirka yelek orebiliyorumHer telden takılıyorum canım:) Bu ara patiklere sardım![]()
Görüşürüz canımBenim çıkmam lazım siz ekleyin cicileriniziBenimde liflerim var ben de eklerim
![]()
O zan şöyle yapalim herkes orgulerini paylassin oraya uyeleri de toplarizz hemen bir konu acalimGörüşürüz canımBekliyorum senin cicileri de
![]()
Yelek, hırka kızıma çok örmüştüm, şimdi büyüdü daha örmüyorum:)Ben atki bere hirka yelek orebiliyorum![]()
Olur canımO zan şöyle yapalim herkes orgulerini paylassin oraya uyeleri de toplarizz hemen bir konu acalim
Ay tuh kotu olmusYelek, hırka kızıma çok örmüştüm, şimdi büyüdü daha örmüyorum:)Eski ördüklerimin resimlerini çekmiştim, sonra pc dolu diye cd ye atmıştım bazı resimlerle beraber ama 1 senedir cd yi bulamıyorum
![]()
Col guzel.olmus
Seni ilk mesajlarda etiketlemiştim.Ben görmemiştim burayı![]()
Bildirimler arasında kaynamış herhalde canım, görmemişimSeni ilk mesajlarda etiketlemiştim.
Ben anlamam örgü işinden maalesef
Ben anlamam örgü işinden maalesef![]()
örgü örmeyi bende çok seviyorum
ekleyeyimmi biraz örgülerimi![]()