- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
- Konu Sahibi Cevrimhici
Omuzları dikerseniz yaka düzgün olmaz canım.Dikmeden ilmek alın anladığıma göre V yaka olacak..Omuz dikmeden ilmek çıkarın işiniz kolaylaşsın.a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hülya hanım hayır ve yaka değil..
hanı bu önden düğmelı kazaklar varya yaka kısmına önden 2 düğme koyacağım tek....
merhaba kızlar,
bende koza ipten battaniye örmek istiyorum nasıl yapılır anlatırmısınız?
oklava ile örgü öğrenmek için için bide buna bakın
Broomstick-Grundanleitung
merhabalar. internette anlatımlı bir yelek modeli buldum. anlatımında 16 düz+1 tera+ 14 düz şeklinde devam ediyor. tera ne demek, nasıl yapılıyor? bilgisi olan var mı?
elde örebildiğimiz herşeyi makinede örebilir miyiz?Ne farkı var?
Arkadaşlar, şimdi tek renk örülen bi kazağın önüne başka bi renkten dikine bi çizgi yapmak istiyorum. Renkten renge geçerken delik oluşuyo. Orda bi teknik var o delik olmasın diye ama ben bilmiyorum. Bi tarif eden olsa. Ya da internetten arıyım dedim ama ne diye arayacağım bilemedim. Rankten renge geçme falan diyorum pek bi şey cıkmıyo. Anlatabilmişimdir derdimi inşallah. Yani enine çizgilerimde sorun yok da dikine yapınca işte delik oluyo. O ipliği alırken başka bi türlü bi alma şekli var onun ama ne? Yaa bi bilen söylesin bana lütfen.
reglan kollu bir kazak örmeye başladım ve koltuk altı bölümüne geldim..lastik örüyorum model olarak..116 ilmekle başlamıştım erkek kazağı bu ..şimdi kaç kesmeliyim koltuk altını kasmaması için ..dört kesip sonra bir bir mi devam edeyim yoksa nasıl yapayım bilemedim ..birde arka 116 ilmek olunca ön için 120 mi başlayayım XL beden giyen biri için..yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ..