Orgazm sorunsalı

Ama cidden yoruluyor nefes nefese kalıyor boyu kilosu da gayet iyi ama iste
hızlı hızlı yapmasın sakin yapsın biraz,hızlanınca çabuk orgazm oluyorlar,benim eşimde de erken boşalma vardı ama 2-3 dk sürüyordu galiba,geciktirici sprey kullandık bir süre sonra zararlı diye bıraktık,daha sonra kendiliğinden düzeldi

Aynen valaha ben sevişme nedir hic yaşamadım eşim sağ solsun her halde bu gidisle hic yaşayamayacağım
Kuzum Sen bırak onlar dinle beni. Bak şimdi ama iyi dinle,

Maddi durumunuz iyi ise, "Emla" değilse "Anestol Pomat" Bunlar lokal anestezik kremlerdir.
Patneriniz in organına bu kremi iyice yedirerek sürün ve 45 dakika bekleyin, sonra prezervatif takarak ilişkiye tekrar girin ve süresini not alın, Çok uyarmayın (tahrik anlamında) eşinizi. Bu süreçle süreyi uzatabiliyorsanız
çözüm kolay.

Eğer uzatamıyorsanız, Bir hekime yönlendirmek gerekli bir dizi tahlil tavsiye edeceğim size. Ama dediğim gibi öncelikle bu kremleri deneyin.
Ayrıca kremler reçetesiz alına bilinir. Yan etkileri ise (Çift sayma, şaşı görme, topallama) şaka kız hiç yan etkisi yok.

Asiasena, Kendinisevenbirii bu sizler içinde geçerli. mehlikasu sana yok sen kuru kal emi.

Not: Prezervatif kullanmazsanız bu seferde sizin orgazm süreniz uzar.

Ben .2.3 dakika ya da raziyim bizim saniye sürüyor hemen bitiyor

Sprey kullandık biz ama ne bileyim :)

işte bize bunlarla gel

Dur kiz alayım balım deleceğim eğer faydasını görürsem sana yazarım kuzum sağol

O kremleri deneyince de eslerimizde hissizlik olacak, sonuç olarak onların hoşuna gitmeyecek ve bı defayla kalacak, hangi bı gece onu sürüp gel yatalım diyecekler,ise yarayacagini hiç sanmam

son cümleyi okumamışım, benim doğal kayganlaştırıcım var Allah tarafından

Ben .2.3 dakika ya da raziyim bizim saniye sürüyor hemen bitiyor
Eşim bazen pozisyon değiştirmek istiyor, işe koyulmadan da gel sen beni biraz gaza getir diye oral yapmamı istiyor o zmn bı ihtimal 2-3 dk falan sürebiliyor, siz oral yapmiyorsaniz deneyin belki uzun sürer sizinde.ama onuda ben her defasında istemediğim için yine çare degil

Biz direk cocuk yapmaya odaklandigimz icin farkina varamamisim olaylari nasil gelistgini acaba hamilelige etkisi var midir

Bakın benim ağzımdan kolay kolay ilaç tavsiyesi çıkmaz, Bir hekim olarak ağzımdan ilaç ismi çıkıyorsa, Not alın dua edersiniz. Zaten daha da kolay kolay duymazsınız.

Kız mehlikasu sen sakın alma bunları, sen git kocana bal pekmez yedir.

Hep sigara ya bana buluyor du 4 gündür iç miyor ve yene bir şey yok ben ısrar edersem oluyor bitiyor
Tek yönlü oluyor hep ben ona yapıyorum ve o çok zevk alıyor ben yene kalıyorum o dokunmuyor bana hic düşün sene eşim 5 yıldır hic öpüşmedik artık filim lerde filan öpüşen olunca mal gibi bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…