- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
-
- Konu Sahibi Victoriaa89
hayır ilk evlendiğimizde bizde de erken boşalma sorunu vardı sonra düzeldiNapacan ne kadar evli olduğunu, Haydar dümen
Ay inanmıyorum :) bende 7 yıl oldu evleneli bende 24 yaşındayım ama eşim 33e girecek7 yıl oldu ben 24 yaşındayım o 34 yaşında
bizim ki de elimi degsem dokunma kalp krizi geçirecem diye soluk soluğa kalıyorAma cidden yoruluyor nefes nefese kalıyor boyu kilosu da gayet iyi ama iste
hızlı hızlı yapmasın sakin yapsın biraz,hızlanınca çabuk orgazm oluyorlar,benim eşimde de erken boşalma vardı ama 2-3 dk sürüyordu galiba,geciktirici sprey kullandık bir süre sonra zararlı diye bıraktık,daha sonra kendiliğinden düzeldiAma cidden yoruluyor nefes nefese kalıyor boyu kilosu da gayet iyi ama iste
Çocuk var mi ya sizin pekiAy inanmıyorum :) bende 7 yıl oldu evleneli bende 24 yaşındayım ama eşim 33e girecek
Kuzum Sen bırak onlar dinle beni. Bak şimdi ama iyi dinle,Aynen valaha ben sevişme nedir hic yaşamadım eşim sağ solsun her halde bu gidisle hic yaşayamayacağım
Yok bizde çocuk ramazan sonrası tüp bebek için gidip görüşücez hastanelerle,doktor araştırıyoruz şimdi.cocuk olunca nasıl olur hiç bilmem şimdi biz boyleysekÇocuk var mi ya sizin peki
Ben .2.3 dakika ya da raziyim bizim saniye sürüyor hemen bitiyorhızlı hızlı yapmasın sakin yapsın biraz,hızlanınca çabuk orgazm oluyorlar,benim eşimde de erken boşalma vardı ama 2-3 dk sürüyordu galiba,geciktirici sprey kullandık bir süre sonra zararlı diye bıraktık,daha sonra kendiliğinden düzeldi
Sprey kullandık biz ama ne bileyim :)Kuzum Sen bırak onlar dinle beni. Bak şimdi ama iyi dinle,
Maddi durumunuz iyi ise, "Emla" derğlse "Anestol Pomat" Bunlar lokal anestezik kremlerdir.
Patnerinizin organına bu kremi iyice yedirerek sürün ve 45 dakika bekleyin, sonra prezervatif takarak ilişkiye tekrar girin ve süresini not alın, Çok uyarmayın (tahrik anlamında) eşinizi. Bu süreçle süreyi uzatabiliyorsanız. Çözüm kolay uzatamıyorsanız, Bir hekime yönlendirmek gerekli bir dizi tahlil tavsiye edeceğim size. Ama dediğim gibi öncelikle bu kremleri deneyin.
Ayrıca kremler reçetesiz alınabilinir. Yan etkileri ise (Çift sayma, şaşı görme, topallama) şaka kız hiç yan etkisi yok.
K Kendinisevenbirii Asiasena bu sizler içinde geçerli.
işte bize bunlarla gelKuzum Sen bırak onlar dinle beni. Bak şimdi ama iyi dinle,
Maddi durumunuz iyi ise, "Emla" derğlse "Anestol Pomat" Bunlar lokal anestezik kremlerdir.
Patnerinizin organına bu kremi iyice yedirerek sürün ve 45 dakika bekleyin, sonra prezervatif takarak ilişkiye tekrar girin ve süresini not alın, Çok uyarmayın (tahrik anlamında) eşinizi. Bu süreçle süreyi uzatabiliyorsanız. Çözüm kolay uzatamıyorsanız, Bir hekime yönlendirmek gerekli bir dizi tahlil tavsiye edeceğim size. Ama dediğim gibi öncelikle bu kremleri deneyin.
Ayrıca kremler reçetesiz alınabilinir. Yan etkileri ise (Çift sayma, şaşı görme, topallama) şaka kız hiç yan etkisi yok.
Asiasena
Dur kiz alayım balım deleceğim eğer faydasını görürsem sana yazarım kuzum sağolKuzum Sen bırak onlar dinle beni. Bak şimdi ama iyi dinle,
Asiasena
O kremleri deneyince de eslerimizde hissizlik olacak, sonuç olarak onların hoşuna gitmeyecek ve bı defayla kalacak, hangi bı gece onu sürüp gel yatalım diyecekler,ise yarayacagini hiç sanmamKuzum Sen bırak onlar dinle beni. Bak şimdi ama iyi dinle,
K Kendinisevenbirii Asiasena bu sizler içinde geçerli.
Yok bizde çocuk ramazan sonrası tüp bebek için gidip görüşücez hastanelerle,doktor araştırıyoruz şimdi.cocuk olunca nasıl olur hiç bilmem şimdi biz boyleysek
[/QUOTE alalhim.ihslaah hayırlı bir evlat nasip eder benim 2 tane var ama önceside sonrasıda değişen bir şey yok
son cümleyi okumamışım, benim doğal kayganlaştırıcım var Allah tarafındanKuzum Sen bırak onlar dinle beni. Bak şimdi ama iyi dinle,
Maddi durumunuz iyi ise, "Emla" değilse "Anestol Pomat" Bunlar lokal anestezik kremlerdir.
Patneriniz in organına bu kremi iyice yedirerek sürün ve 45 dakika bekleyin, sonra prezervatif takarak ilişkiye tekrar girin ve süresini not alın, Çok uyarmayın (tahrik anlamında) eşinizi. Bu süreçle süreyi uzatabiliyorsanız. Çözüm kolay uzatamıyorsanız, Bir hekime yönlendirmek gerekli bir dizi tahlil tavsiye edeceğim size. Ama dediğim gibi öncelikle bu kremleri deneyin.
Ayrıca kremler reçetesiz alına bilinir. Yan etkileri ise (Çift sayma, şaşı görme, topallama) şaka kız hiç yan etkisi yok.
Asiasena, Kendinisevenbirii bu sizler içinde geçerli. mehlikasu sana yok sen kuru kal emi.
Eşim bazen pozisyon değiştirmek istiyor, işe koyulmadan da gel sen beni biraz gaza getir diye oral yapmamı istiyor o zmn bı ihtimal 2-3 dk falan sürebiliyor, siz oral yapmiyorsaniz deneyin belki uzun sürer sizinde.ama onuda ben her defasında istemediğim için yine çare degilBen .2.3 dakika ya da raziyim bizim saniye sürüyor hemen bitiyor
Tek yönlü oluyor hep ben ona yapıyorum ve o çok zevk alıyor ben yene kalıyorum o dokunmuyor bana hic düşün sene eşim 5 yıldır hic öpüşmedik artık filim lerde filan öpüşen olunca mal gibi bakıyorumEşim bazen pozisyon değiştirmek istiyor, işe koyulmadan da gel sen beni biraz gaza getir diye oral yapmamı istiyor o zmn bı ihtimal 2-3 dk falan sürebiliyor, siz oral yapmiyorsaniz deneyin belki uzun sürer sizinde.ama onuda ben her defasında istemediğim için yine çare degil
İşte anahtar cevap "Biz direk cocuk yapmaya odaklandigimz icin farkına varmak" gerisi hikayeBiz direk cocuk yapmaya odaklandigimz icin farkina varamamisim olaylari nasil gelistgini acaba hamilelige etkisi var midir