Orgazm sorunsalı

Bakın benim ağzımdan kolay kolay ilaç tavsiyesi çıkmaz, Bir hekim olarak ağzımdan ilaç ismi çıkıyorsa, Not alın dua edersiniz. Zaten daha da kolay kolay duymazsınız.

Kız mehlikasu sen sakın alma bunları, sen git kocana bal pekmez yedir.:KK47:
Onuda verdim ilk evlendigimiz sene böyle deyildi yaş aldıkça azaldı 34 yaşında böyle ise 40 da bitik bizim ki galiba

Hep sigara ya bana buluyor du 4 gündür iç miyor ve yene bir şey yok ben ısrar edersem oluyor bitiyor

Tek yönlü oluyor hep ben ona yapıyorum ve o çok zevk alıyor ben yene kalıyorum o dokunmuyor bana hic düşün sene eşim 5 yıldır hic öpüşmedik artık filim lerde filan öpüşen olunca mal gibi bakıyorum :KK43:
Sigara alkol falan etkisi vardır belki ama benim eşim hiç içmez sigara, bide bal pekmez ceviz keçi boynuzu falan vs bunları çok tüketir ama buda isteğini artırıyor gece gündüz sürekli sevişmek ister geç boşalma gibi bı faydası olmadı henüz🙄 bizde öpüşme falan oluyor ilişki de git gel esnasında,göğsümu de boynumu da emer,eller falan ama iste bunları ilişkiye girmeden önce yapsa belki hem ben orgazm olucam hem kendi geç bosalicak ama iste direk olaya giriyor hepsi bir dakika sürüp bitiyor malesef

O kremleri deneyince de eslerimizde hissizlik olacak, sonuç olarak onların hoşuna gitmeyecek ve bı defayla kalacak, hangi bı gece onu sürüp gel yatalım diyecekler,ise yarayacagini hiç sanmam
Pardon sen bu ilaçlar hiç kullandın mı ki? Sonucu hakkında tahmin yürütebiliyorsun.
Hissiz bir eş tavsiyem olsaydı, geciktirici kullanabilirsiniz derdim dimi.

Hep sigara ya bana buluyor du 4 gündür iç miyor ve yene bir şey yok ben ısrar edersem oluyor bitiyor

Tek yönlü oluyor hep ben ona yapıyorum ve o çok zevk alıyor ben yene kalıyorum o dokunmuyor bana hic düşün sene eşim 5 yıldır hic öpüşmedik artık filim lerde filan öpüşen olunca mal gibi bakıyorum :KK43:
Bide sende ondan oral yapmasını istesene belki yapar.esim benden isteyince önce sen sonra ben diyorum çok istekliyse önce sen yap sonra ben yaparım diyor o şekilde yaptırıyorum bende

Pardon sen bu ilaçlar hiç kullandın mı ki? Sonucu hakkında tahmin yürütebiliyorsun.
Hissiz bir eş tavsiyem olsaydı, geciktirici kullanabilirsiniz derdim dimi.
Evet tatlım senin kadar bende biliyorum o kremleri :KK66: yeri geldi ilişki esnasında da kullandık gayet hissizlik yapıyor yani biliyorum da konuşuyorum.ustelik kendimde bile ağda yaparken uyussun acısız ağda yapiyim diye kullanıyorum devamlı evimde olan bir krem kısacası ve evet çok güzel ağda yapıyorum o kremlerle "hissizlestiriyor" çünkü uyuşuyor hissetmiyorum:KK66:

Evet tatlım senin kadar bende biliyorum o kremleri yeri geldi ilişki esnasında da kullandık gayet hissizlik yapıyor yani biliyorum da konuşuyorum.ustelik kendimde bile ağda yaparken uyussun acısız ağda yapiyim diye kullanıyorum devamlı evinde olan bir krem kısacası ve evet çok güzel ağda yapıyorum o kremlerle "hissizlestiriyor" çünkü uyuşuyor hissetmiyordum😉
Demek sizinki biraz Arap sabunu bol bulursa sürerdi hesabı olduğundan böyle oluyor:dondurma:

Yaa canım bol buluyorum :KK66: yazdığın cevap az önce verdiğin tavsiyeye çıkıyor bilmem farkında misin🤣
Ben tam olarak her şeyin farkındayım, senin sorununda farkındayım ama çözümü burası değil.
Madem çok biliyorsun neden bu kremleri tavsiye ettiğimi söyleyim Aristo.

Bu iki kremin etken maddesi lidokain ve prilokain içerdiğinden, penisteki, Uretraya etki etmez. Corpus cavernosumlar uyarılmaz. Yani Anlayacağın.... Neyse sen biliyorsun zaten...:işsiz:

Ben tam olarak her şeyin farkındayım, senin sorununda farkındayım ama çözümü burası değil.
Madem çok biliyorsun neden bu kremleri tavsiye ettiğimi söyleyim Aristo.

Bu iki kremin etken maddesi lidokain ve prilokain içerdiğinden, penisteki, Uretraya etki etmez. Corpus cavernosumlar uyarılmaz. Yani Anlayacağın.... Neyse sen biliyorsun zaten...:işsiz:
Ahh tatlımm yaa ne çok bilmişlik tasladın, hissiz bir koca tavsiye etseydim geriktirici kullanın derdim diyorsun bir de,geciktiricinin icerigide zaten uyuşturucularin olması değil mi sonuçta,geciktiriciyi de erkekler eşleri istiyor diye kullanıyor hangi biri seve seve geciktirici kullanıyor ki bu kremleri de alsın kullansın😚 ayrıca farkındaysan bamlanicaz ikimizde polemiğe girme benimle :KK66:

Kadın, erkekten farklı olarak duygularıyla uyarılır. Erkek gibi fiziksel uyaranlardan aalcağı zevk, tamamiyle o anki ruhsal durumuna bağlıdır. Bir kadın kısaca 'beyini' ile orgazm olur ve g-noktası kulaklardadır; her kim ki onu aşağılarda arıyorsa yanılıyordur.

Kadının her türlü orgazma ulaşması için (ki fizyolojik olarak tüm uyaranlar klitoristen gelir, vajina zevk üretme konusunda tek başına yetersiz ve anlamsızdır) onun ruhunu okşamalısın.

Tekrar edeyim, "Onun ruhunu okşamalısın".

Bazen yeterince ıslanmıyor demişsin. Bu durumda zevk almaması çok normal, demekki önsevişmede onun uçması için herşeyi yaptığını sanmana raman aslında etkin yapamıyorsun. Penis boyunun ise bununla ilgisi yok.

Partnerinin kafasının boş ve sana odaklı olması gerekir. Bunun için yatak öncesi ona ilgi göstermiş ve ruhunu okşamış olmalı, onu başka konularda mutlu etmelisin. Çünkü kafası başka yerde olursa ruhu seni hissedemez. Yataktaki kadının mutluluğu, kesinlikle ama kesinlikle yatak öncesine gelir. Bunu bilerek aslında ona çok daha güzel birliktelikler sunabilirsin ^^

Orgazm, bir amaç değil, cinsellikte bir geçiş noktasıdır. Amaç oraya gitmek değil, oradan sonra devam etmektir. Yapman gereken ruhsal bir sevişme, orgazmın düşünülmediği. Ki kendiliğinden olacaktır.

Orgazm konusunda, salt birleşme pozisyon uygun değilse ve kadının yeterince ruhsal uyarılmamışsa orgazmla sonuçlanmaz. Ki birleşmede elle uyarma yanlış, kötü birşey değil. Bu sadece Freud'un hasta ruhlu bir iddiası. Zaten birleşirken de klitoral iç yapıyı uyarıyorsun ama bunu etkin yapamıyor olabilirsiniz. Bu nedenle elle uyarmak yanlış, kadını eksik düşüren, uzak durulması gereken birşey değil. Orgazm zaten aynı noktadan gelir, klitorali vajinali yoktur! Orgamzın kendisi ya vardır, ya yoktur.

Partnerinle sevişmeden önce onu mutlu edecek, ruhsal açıdan uyaracak, "cinsellik dışı" şeyler yap. Hediye ver, güzel şeyler söyle. Bak sözler,sesler çok önemli. Yatakta onu uçurduğuna inanma, uçurduğunu gör! Teniyle dans et, hislerini onun çıplak tualine çiz. Sonra uzaktan o mutluluk manzarasını seyret. Birleşmeyi düşünme. Birleşme yokmuş gibi sevişin, onu amaçlamayın. Onun tutkularını serbest bırakmasına yardım et. Göğüslerini değil kalbini okşa, kulağını değil, ihtirasını öp.

Ondan sonrası kendiliğinden bir kartopu gibi büyüyerek gelecektir. Kadını sınıflandırma, birleşmeyi amaçlama, orgazmı düşünme. Kadınınla tutkulu yamaçlardan aşağı bırak kendini.. O boynuna sarılacaktır. Yavaş ve hissederek sevişin. Bol bol öp, sırtını hiç öptün mü mesela? Ve ya vulvasının karşısına geçip onun ne kadar hoşuna gittiğini anlattın mı? Ön sevişmeyi temel sevişme olarak değerlendir.

İşin teknik kısmı bambaşka birşey, sen ruhunu uyar, birleşme açısı falan eksik kalsa da o boşluklar doldurulur.

Ahh tatlımm yaa ne çok bilmişlik tasladın, hissiz bir koca tavsiye etseydim geriktirici kullanın derdim diyorsun bir de,geciktiricinin icerigide zaten uyuşturucularin olması değil mi sonuçta,geciktiriciyi de erkekler eşleri istiyor diye kullanıyor hangi biri seve seve geciktirici kullanıyor ki bu kremleri de alsın kullansın😚 ayrıca farkındaysan bamlanicaz ikimizde polemiğe girme benimle :KK66:
Sizle polemiğe girmek ne haddimize hocam... Keşke tıpı meslek edinmek yerine yerine size tabi olsaydım.

Kadının ruhu orgazma aç bence
Erkekler için derler ki, günde bilmem kaç kez cinselliği düşünür. Aslolan hormonların kadında erkekden daha çok ve daha sık üretilidiği Genetik olarak olarak ta, Ruhende Kadın orgazı çok sık yaşar. Tabi bazı kadınlar hariç. O kendini biliyor. :KK48:

Erkekler için derler ki, günde bilmem kaç kez cinselliği düşünür. Aslolan hormonların kadında erkekden daha çok ve daha sık üretilidiği Genetik olarak olarak ta, Ruhende Kadın orgazı çok sık yaşar. Tabi bazı kadınlar hariç. O kendini biliyor. :KK48:
bu taş bana mı acaba :110:

Bende de cinsel birleşme sırasında orgazm olamıyorum üstte bir arkadaş duygularla ne kadar alakalı olduğunu yazmış öyle gerçekten benim de en çok yaklaştığım zamanlar en çok arzulandığımı hissettiğimde oldu duygusal olarak yoğun bi sex yaşadığımızda yani. Ama yine de ben de olamayanlar kervanındayım

X