-
- Konu Sahibi Victoriaa89
bu şekilde orgazm olsanız mucize olurdu galiba, eşinizle konuşup sorunu çözmeniz lazım,eşinizinki tamamen bencillik,sizi de düşünmesi gerekirPeki hanım lar konu açılmış ken benimde yardıma ihtiyacım var Bizim esimle hic önsevişme olmuyor direk pat diye oluyor ve her şey tam 1dk içinde oluyor bitiyor ve bu yıllardır devam ediyor ben öylece yatakda kalıyorum kızıyorum ama anlamıyor sizce ne yapmalıyım ne olursunuz fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Peki hanım lar konu açılmış ken benimde yardıma ihtiyacım var Bizim esimle hic önsevişme olmuyor direk pat diye oluyor ve her şey tam 1dk içinde oluyor bitiyor ve bu yıllardır devam ediyor ben öylece yatakda kalıyorum kızıyorum ama anlamıyor sizce ne yapmalıyım ne olursunuz fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Kahkaha attım:)Anlattığın kadarına yorum yapıyorum bu bir teşhis değil, Onun için daha detaylı bilgilere sahip olmak gerekir.
Partnerinde boşalma sorunu var, Onu maskelemek adına da ilişkiyi perdeliyor gibi gözüküyor.
Bir kaç sefer verme delirsin dursunŞaka kız şaka, Eşinizle Bir terapiste gidin. Şifalı otlarla, Kulaktan duyma bilgilerle bir yere varılmaz.
:Ayrıca valla sinir de olmuyor değilim hee.. Ben çattım benimkine hiç dedim araştırdın mı bu kadın 9 senedir neden orgazm olamıyor yada ne yapıyor madem orgazm olmuyor diye aklına geliyor mu diyorum, evet diyor çok araştırdım benimkinin boyu mu yetmiyor süresi mi kısa geliyor diye çok baktım diyor.. adam tepeden tırnağa kompleks direk kendinde suç arıyor fiziksel olarak.. he anam he bizde zenci seviyoruz seninki olmuyor :S
At kızz at valla, Hatta salyalar saçarak gül. Gül ki güzel günler gelsin.Kahkaha attım:)
Yemin ederim aynı bizPeki hanım lar konu açılmış ken benimde yardıma ihtiyacım var Bizim esimle hic önsevişme olmuyor direk pat diye oluyor ve her şey tam 1dk içinde oluyor bitiyor ve bu yıllardır devam ediyor ben öylece yatakda kalıyorum kızıyorum ama anlamıyor sizce ne yapmalıyım ne olursunuz fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Aynen erken boşalma var en efla 1 dk sürüyor ve hemen bonyo ya koşuyor öpme yok dokunma yok anlatıyorum anlamıyor ve ben çok mutsuzumAnlattığın kadarına yorum yapıyorum bu bir teşhis değil, Onun için daha detaylı bilgilere sahip olmak gerekir.
Partnerinde boşalma sorunu var, Onu maskelemek adına da ilişkiyi perdeliyor gibi gözüküyor.
Bir kaç sefer verme delirsin dursunŞaka kız şaka, Daha çok gençsin. eşinizle Bir terapiste gidin. Şifalı otlarla, Kulaktan duyma bilgilerle bir yere varılmaz.
Kız deseydin ya önemli olan boyu değil işlevi diyeee...Ayrıca valla sinir de olmuyor değilim hee.. Ben çattım benimkine hiç dedim araştırdın mı bu kadın 9 senedir neden orgazm olamıyor yada ne yapıyor madem orgazm olmuyor diye aklına geliyor mu diyorum, evet diyor çok araştırdım benimkinin boyu mu yetmiyor süresi mi kısa geliyor diye çok baktım diyor.. adam tepeden tırnağa kompleks direk kendinde suç arıyor fiziksel olarak.. he anam he bizde zenci seviyoruz seninki olmuyor :S
Aynen valaha ben sevişme nedir hic yaşamadım eşim sağ solsun her halde bu gidisle hic yaşayamayacağımYemin ederim aynı bizön sevişme falan yok, pat diye olaya giriyor, git gel 1 dakika ya sürüyor ya sürmüyor boşalıyor,biraz üzerimde uzanıp dinleniyor(napiyorsa sanki)sonra çıkıyor ben öyle kalıyorum...
ne kadar süredir evlisiniz, eğer yeni evliyseniz ilk aylarda oluyor böyle,sonra rayına oturuyorAynen erken boşalma var en efla 1 dk sürüyor ve hemen bonyo ya koşuyor öpme yok dokunma yok anlatıyorum anlamıyor ve ben çok mutsuzum
Evet araştırmış sonuç olarak kadınların yüzde 80 inin orgazm olamadığına kanaat getirmiş ben yüzde 20 lik dilimde olmak istiyorum diyorum yüzüme bakıyor bön bönama araştırması takdire şayan bir durum bence,çoğu erkek onu yapmıyor çünkü
Ağzına ayakkabının tabanıyla vuraydın ya...Evet araştırmış sonuç olarak kadınların yüzde 80 inin orgazm olamadığına kanaat getirmiş ben yüzde 20 lik dilimde olmak istiyorum diyorum yüzüme bakıyor bön bön
Aynen sadece kendini düşünüyor boşalıyor ve bitiyor ben öylece kalıyorum.ne soylersemde sigara yüzünden deyip geçiştiriyorbu şekilde orgazm olsanız mucize olurdu galiba, eşinizle konuşup sorunu çözmeniz lazım,eşinizinki tamamen bencillik,sizi de düşünmesi gerekir
çok yoruluyor demekkiYemin ederim aynı bizön sevişme falan yok, pat diye olaya giriyor, git gel 1 dakika ya sürüyor ya sürmüyor boşalıyor,biraz üzerimde uzanıp dinleniyor(napiyorsa sanki)sonra çıkıyor ben öyle kalıyorum...
Napacan ne kadar evli olduğunu, Haydar dümenne kadar süredir evlisiniz, eğer yeni evliyseniz ilk aylarda oluyor böyle,sonra rayına oturuyor
7 yıl oldu ben 24 yaşındayım o 34 yaşındane kadar süredir evlisiniz, eğer yeni evliyseniz ilk aylarda oluyor böyle,sonra rayına oturuyor
Ama cidden yoruluyor nefes nefese kalıyor boyu kilosu da gayet iyi ama isteçok yoruluyor demekki