Orgazm sorunsalı

Valaha bugün giyindim suslendim hazırlandım cocuk lari uyutdun normalde hep ben onu tatmin ederdim yani ilk ben giderdim dedim bekleyim de o gelsin 5 dk geçmeden uyu kaldı o uyuyali saatler oldu ben hala bekliyorum uyanırsa diye
Canim kendini niye üzüyorsun. Eşin nasıl yapısı var bilmiyorum ama madem hazırlanmissin git yanına masaj yap hafiften tatlı tatlı konuş .ben seni cok arzuluyorum falan de. Alinganlik yapma inan faydası olmuyor.bende çok yaptım alınganlık.

Inanın yapdım masaj yapdım öptüm arkamı bi döndüm uyumuş hemen. normalde böyle zaten 15 güne bi olursa oda 1 dk bile sürmüyor ona kalır sa onluk bir durum yok gayet normal böyle böyle ne yapacağım bilmiyorum daha genciz şimdi olmayacak da ne zaman olacak

Valaha bugün giyindim suslendim hazırlandım cocuk lari uyutdun normalde hep ben onu tatmin ederdim yani ilk ben giderdim dedim bekleyim de o gelsin 5 dk geçmeden uyu kaldı o uyuyali saatler oldu ben hala bekliyorum uyanırsa diye
Ramazanla araniz nasil bilmiyorum ama
Maşallah size yaş kaç bizim ben 24 o 34 yaşında böyleysek her hal 40 da bir şey olmayacak
29 + 40

Belki kısa sürüyor diye istemiyor olabilir canim.sen zorlayınca da kaçıyor. Böyle bir durum olabilir mi?

5 saat vaktimiz mi var kız?

Cok şanslısın asla orgazm olamıyorum sadece masturbasyon yaparken ılıskıde Malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…