Orgazm sorunsalı

Birde baya baya ilaç vs Tavsiyeleri veriyor yahu önce şunu şunu yap sonra şunu konuşuruz falan diye tavsiyeler fln Allah'ım ya
Once hava atiyor sonrada beni kiskaniyosunuz kocami kiskaniyosunuz diyor sende oyle ballandira ballandira anlatma madem bazi kadinlarin kocasi ve cinsel organi olmasa napardi acep:))

Once hava atiyor sonrada beni kiskaniyosunuz kocami kiskaniyosunuz diyor sende oyle ballandira ballandira anlatma madem bazi kadinlarin kocasi ve cinsel organi olmasa napardi acep:))
Ölürlerdi o zaman bence 10 kere orgazm olsam hele 5 saat süren ilişki de bende ballandıra ballandıra anlatırdım yahu şimdi

1 yaptik dan sonra sertleşme gidiyor mu

Öncelikle kendi bedeninizi keşfetmeniz lazım sanırım. Kendinle baş başayken orgazm olmaya alışıp sonra eşini duruma dahil etmek mantıklı olabilir. O da seni keşfedecek zamanla ve bir sorun kalmayacak

Öncelikle kendi bedeninizi keşfetmeniz lazım sanırım. Kendinle baş başayken orgazm olmaya alışıp sonra eşini duruma dahil etmek mantıklı olabilir. O da seni keşfedecek zamanla ve bir sorun kalmayacak

Valla bacım beklemekle olmuyor. Tuttuğun yerde öp. Bazıları sevmekten ilgilenmekten hoşlanıyor. Bazilarida ilgi görmekten sevilmekten. Nabza göre şerbet vereceksin.
Valaha bugün giyindim suslendim hazırlandım cocuk lari uyutdun normalde hep ben onu tatmin ederdim yani ilk ben giderdim dedim bekleyim de o gelsin 5 dk geçmeden uyu kaldı o uyuyali saatler oldu ben hala bekliyorum uyanırsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…