- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi Victoriaa89
Once hava atiyor sonrada beni kiskaniyosunuz kocami kiskaniyosunuz diyorBirde baya baya ilaç vs Tavsiyeleri veriyor yahu önce şunu şunu yap sonra şunu konuşuruz falan diye tavsiyeler fln Allah'ım ya
Ölürlerdi o zaman benceOnce hava atiyor sonrada beni kiskaniyosunuz kocami kiskaniyosunuz diyorsende oyle ballandira ballandira anlatma madem bazi kadinlarin kocasi ve cinsel organi olmasa napardi acep:))
Anlatta o zaman kiskanilman normal yani, biraz anlayisli olÖlürlerdi o zaman bence10 kere orgazm olsam hele 5 saat süren ilişki de bende ballandıra ballandıra anlatırdım yahu şimdi
Dimi amaAnlatta o zaman kiskanilman normal yani, biraz anlayisli ol
Aynı dusuncedeyimSoğumadım ben ama zevk almıyorum çok fazla. Yani cinsellik benim için çok da önemli değilmiş gibi birşey oldu hayatımda. Şaşırdım insanların kendini tutamayıp yaptığı şey bu mu diye ahaha.
Kaç yıldır öyleBen .2.3 dakika ya da raziyim bizim saniye sürüyor hemen bitiyor
1 yıldır böyleKaç yıldır öyle
Allah yardımcınız olsun arkadaşın eşi öyleydi hergün uzuluyordu1 yıldır böyle
Bizim 1. 20dk..25 dk 2 yaparsak ortalama 1 saat gibi zaman sürüyorAllah yardımcınız olsun arkadaşın eşi öyleydi hergün uzuluyordu
Aynen çok zor bi durum aslında insan esinden sevgi ilgi bekliyor sarılmak olsun öpmek olsun biz 5 sene önce opusmus düK düşününAllah yardımcınız olsun arkadaşın eşi öyleydi hergün uzuluyordu
Maşallah size yaş kaç bizim ben 24 o 34 yaşında böyleysek her hal 40 da bir şey olmayacakBizim 1. 20dk..25 dk 2 yaparsak ortalama 1 saat gibi zaman sürüyor
Ben 30 esim 35Maşallah size yaş kaç bizim ben 24 o 34 yaşında böyleysek her hal 40 da bir şey olmayacak
1 yaptik dan sonra sertleşme gidiyor mumerhaba kızlar. Vajinal orgazm olamıyorum böyle bir sorunum var. Klitoral orgazmda sorun yok ama vajinal bir türlü olmuyor. Aslında tecrübem de var 2 yıl olacak evleneli. Eşim de bir kere boşalınca tekrar olmuyo uzun sürüyo olması. Sevişme süremiz yarım saat filan. Bilmiyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz sizde durumlar nasıl?
Öncelikle kendi bedeninizi keşfetmeniz lazım sanırım. Kendinle baş başayken orgazm olmaya alışıp sonra eşini duruma dahil etmek mantıklı olabilir. O da seni keşfedecek zamanla ve bir sorun kalmayacakmerhaba kızlar. Vajinal orgazm olamıyorum böyle bir sorunum var. Klitoral orgazmda sorun yok ama vajinal bir türlü olmuyor. Aslında tecrübem de var 2 yıl olacak evleneli. Eşim de bir kere boşalınca tekrar olmuyo uzun sürüyo olması. Sevişme süremiz yarım saat filan. Bilmiyorum bu sorunu nasıl çözebiliriz sizde durumlar nasıl?
Kız sen öp niye ondan bekliyorsun. Ben canim çektikçe öperim zorlada olsa.Aynen çok zor bi durum aslında insan esinden sevgi ilgi bekliyor sarılmak olsun öpmek olsun biz 5 sene önce opusmus düK düşünün
zaten hep ben öpüyorum ki ama ondan bekliyorum bizden yaşca büyükler öpüşüyor lar biz ilk evlendigimiz de birakdikKız sen öp niye ondan bekliyorsun. Ben canim çektikçe öperim zorlada olsa.
Valla bacım beklemekle olmuyor. Tuttuğun yerde öp. Bazıları sevmekten ilgilenmekten hoşlanıyor. Bazilarida ilgi görmekten sevilmekten. Nabza göre şerbet vereceksin.zaten hep ben öpüyorum ki ama ondan bekliyorum bizden yaşca büyükler öpüşüyor lar biz ilk evlendigimiz de birakdik
Valaha bugün giyindim suslendim hazırlandım cocuk lari uyutdun normalde hep ben onu tatmin ederdim yani ilk ben giderdim dedim bekleyim de o gelsin 5 dk geçmeden uyu kaldı o uyuyali saatler oldu ben hala bekliyorum uyanırsa diyeValla bacım beklemekle olmuyor. Tuttuğun yerde öp. Bazıları sevmekten ilgilenmekten hoşlanıyor. Bazilarida ilgi görmekten sevilmekten. Nabza göre şerbet vereceksin.