Orgazm sorunsalı

Tamam tamam ben saplantiliyim, en cok sex yapan sampiyon sensin kendi yazdiklarini okursan neden boyle birsey yazdigimi anlardin. hic’ap duyacagin icin daha derin’ e inmeyecegim

Bu kisi ilk postlarinda ta esiyle ovunuyordu..sanki onun esini ovmesinin konu sahibine faydasi varmis gibi cevap yazincada saplantili olduk:)) hicap duya duya yazdiklari bunlarsa duymasa ne olacak

Bu kisi ilk postlarinda ta esiyle ovunuyordu..sanki onun esini ovmesinin konu sahibine faydasi varmis gibi cevap yazincada saplantili olduk:)) hicap duya duya yazdiklari bunlarsa duymasa ne olacak
Yaw hee heee. Allah sizede nasip etsin inşallah böyle eş...
Commentinizdede dediğiniz gibi Allaha emanet olun.

Yaw hee heee. Allah sizede nasip etsin inşallah böyle eş...
Commentinizdede dediğiniz gibi Allaha emanet olun.
Commentimiz derken simdi kocanla ilgili bisey yazcam olmayacak.. bu kadar ovdugune gore bi sorun vardir asilbana neyin nasip olup olmadigini sen bilemezsin iste utana utana yazmam yazacak olursam acik acik yazarim. Hayatta en cok TEK zevk aldigim sey degil neyseki

Bir yerde çıkıyormusun Komedyen olarak ?

Ahaha güldürdünüz beni birde tıp falan mı okumuş ben mi yanlış anladım fazla fake bı üye o aslında ama ciddiye alıp yazdık iste bizde, birde şu şu ilacı kremi kullanın diye bilgi veriyor te Allahim daha bide tahlil falan mı istiycem yazmış biseyleeerr biseyler,arkadaşım kısaca takmaya değmez kendisi boşver ağız tadını bozma sende

Evet çok komik. Bir yanda çaresizliğini formlarda ararken, diğer yanda gülmek.

Bos teneke misali, icraat olsa bunu burda ispatlarcasina yazip birde israr etmez bu konuda. Ama bu kadar isrardan sonra Kocasinin yatakta iyi olduguna ikna oldum sahsen ben

Dur kiz alayım balım deleceğim eğer faydasını görürsem sana yazarım kuzum sağol
Konu çok başka yerlere gitti seviye iyice düştü,
Orgazm sorunsalında tavsiyem bu şekildedir. Ümit ediyorum problem eşinizdendir. Çünkü bunun çözümü daha kolay Önce erken boşalma tanısı bi konsun, sonra onun çözümü üzerine konuşalım. Ben senden kaynaklı bir problem olduğunu düşünmüyorum. İnşallah tez zamanda sonuç alırsınız.

Evet çok komik. Bir yanda çaresizliğini formlarda ararken, diğer yanda gülmek.
Ah Canım benim yaa, biraktin birde sıvıyorsun doğru bunu 5 saat ilişki yaşayıp 10 defa orgazm olan sana sorsam daha iyiydi iste hazmedemeyince böyle oluyor demek ki işin gücün rast gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…