Sevgili Elmayra,facebook linkinin direkt konuya yapıştırmanın yasak oldugunu biliyordum,profilde paylaşmanın cezai işlem gerektirdigini bilmiyordum,bir ablacım aradı üzülmüş duruma ve bana canım çok yerde vardı bu nasıl görmedin deyince,bahsettigi konu başlıkları ile benim alakam olmadıgından hiç denk gelmedi,öyle olsaydı ve bunun bu sonucu doguracagını bilsem beni geç KAZEN'İ bu duruma düşürmeyi istemezdim,inan bana bu sitede yönetici kimligini bir kenara bırakırsam Kazen gibi birini üzmek en son şey bile degil benim açımdan,bunun beni banlaması,siteden atması yada yönetici olması alakadar etmeden yazıyorum,çünkü insan sevdigi inanları üzmekten çekinir,ben başka amaçla kimseden çekinmem,öyle olsaydı şu topigi açmazdım,çünkü ben elimi hem maddi hem manevi bir taşın altına koydum,birçok insanı memnun etmek gibi bir amacım var(konu başlıgı ile alaklı olarak)çünkü insanları menun etmek,onların isteklerine cevap verebilmek,adaletli olabilmek,kul hakkından korkmak her insnaın harcı degildir
Benim hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ederim canım
Buradaki üyeleri inan ihmal etmedim,biride desin ki beni 6-7 gün bekletti,işte o zaman kendime vefasız diyebilirim