Ordan burdan herşeyden muhabbet kazanı kaynasın

yok canim kocaylada pek mutluluk yok maalesef eski konularima bi girsen icin siser vallaha himm demek konyadasin 2 sene once gelmistim gezmek icin cok begenmistim konya pideyede bayilmistim kuccuk bi paketcik yapta yollayiver bacina oraciktann

yok canim kocaylada pek mutluluk yok maalesef eski konularima bi girsen icin siser vallaha himm demek konyadasin 2 sene once gelmistim gezmek icin cok begenmistim konya pideyede bayilmistim kuccuk bi paketcik yapta yollayiver bacina oraciktann

bakarım bi ara geçmiş konularına canım ama inşallah herşey düzelir.. Merkezi çok güzel bende beğeniyorum ewet. Ayıp ettin konya ya gidince yollarım ne demek bacım yaa sen adresi bide ne istediğini yolla yeter :KK16::KK19:

sagol canim sen merkezde degilmisin kii insallah duzelir dedgin gibi hersey

yok tatlım ben merkezde değilim malesef :KK50: Geçmiş konularına da baktım da allah yardımcın olsun ağır travmalar yaşamışsın gerçekten seni çok iyi anlayabiliyorum biz kadınların kaderi bu herhalde tabi evlilikte daha ağır oluyor bu tür şeyler.. Her kulun kendine göre bir derdi var işte. Allah yardımcımız olsun :KK43:

X