- 27 Ağustos 2012
- 176
- 18
valla misafir falan derken geçti gitti canm yaa sen neler yaptın bugün
Çalıştımişte ancakendime geliyomm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla misafir falan derken geçti gitti canm yaa sen neler yaptın bugün
çalıştımişte ancakendime geliyomm
evet menu son anda aklima geldi ama guzel oldu misafir vardi demek benimde kv caya geldi bugun hala soktayim basina bisey dustu sanirsam 2 saat oturup gitti soguk nevale o yuzden derste calisamadimm
ne oldu canim neden nesen yok anlat bakalim rahatlaa
ben de geldim konuşmalarınız okuyarak neşelenirim biraz
evet menu son anda aklima geldi ama guzel oldu misafir vardi demek benimde kv caya geldi bugun hala soktayim basina bisey dustu sanirsam 2 saat oturup gitti soguk nevale o yuzden derste calisamadimm
vallahi ne bilim yilda bir goruruz birbirimizi bugun yemek yedik sofra toplarken baktim kv kp kapida ben sok oldum bi halt yok canim gelip baksin pislugg
hoş geldin canım noldu niye neşen yok anlatmak ister misin
ayni benim derttenmis
ayni benim derttenmis
vallahi ne bilim yilda bir goruruz birbirimizi bugun yemek yedik sofra toplarken baktim kv kp kapida ben sok oldum bi halt yok canim gelip baksin pislugg
Sınava 20 gün kaldı :18:
ne demek istedigini anlamadim canim ama bem acikogretim lisesindeyim kpss falan degil
stres yapmamaya çalış relax ol ki sınavda iyi geçsin BACIM :)
yes bebegimmm aynen ole oldu
ne demek istedigini anlamadim canim ama bem acikogretim lisesindeyim kpss falan degil
İşte ah olabilsem keşke 2 dk sonra geçiyor sakinlik istediği yer olmaz kesin zaten.
yes bebegimmm aynen ole oldu
23 yasindayim canim sen kac yasindasinn