Ordan burdan herşeyden muhabbet kazanı kaynasın

oh oh maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kolaylık versin canim :) ne sınavına hazirlaniyorsun sen balım bayağı zor olucak :) herşey olur valla pek bi sıcak ortam burası :)

açık öğretim lise sınavı matematıkte takılı kaldım canım ya bi türlü kafam basmıyooo sinir oluyorum
sen neler yapıyon bakalım evlimisin bekarmı çalışıyonmu çoluk çocuk varmı kaç yaşındasınnn ayyy
ne çok soru sordum gene yavvvv

bekarim ben 21 yaşındayım sağlık teknikeriyim atanmayi bekliyoz iste napalim kpss uğraşıyorum bende :) benimde kafa basmiyor matematiği hiç sevmem zaten.. sen kac yaşındasın napiyon nediyon :)

bekarim ben 21 yaşındayım sağlık teknikeriyim atanmayi bekliyoz iste napalim kpss uğraşıyorum bende :) benimde kafa basmiyor matematiği hiç sevmem zaten.. sen kac yaşındasın napiyon nediyon :)

hımmm bende evliyim 23 yaşındayım bir kızım var iki buçuk yaşında albümümde görmüşsündür resmini
birde oğlum olacak nasipse 4 nisanda onun dışında evdeyim canım ne olsun ders çalışıyorum yemek bulaşık
temizlik çocuk bakımı derken bi bakmışım akşam olmuş vallaha zaman öle geçip gidiyo aslında sıkılıyorum artık pek çevrem yok
arkadaşım falan sosyal ortamım yok maalesef akraba falan kaynanam tarafı falan var yakınımda onlarada pek gitmiyorum
kv desen eşimle severek evlendik diye istemez beni ayda yılda bi giderim evine benim kardeşlerim falan hep
yurtdışındalar yılda bir ancak görüşüyoruz işte öle komşular falan var bınada ama onlarda buyur gel demezler
yada sana gelelim çaya kahveye vs demezler o yüzden tek arkadaşım bilgisayarım ve kk deki arkadaşlarımm

benimde aynen arkadaşım yok hiç bi iki arkadasim var onlarda uzaktalar benimde pc den başka sosyal ortamım yok kadınlar kulübü var iste bide ona da iki üç gündür yoğun girmeye başladım ama sen gibi arkadaslarim olursa daha iyiyim işte :) albüme bakmadım canım daha ama pc ye geçince bakarım. simdiki devirde komsuluk falan yok hiç keske olsa ben cok severim ama yok iste malesef canim

evet ya arkadasi olmamasi ne kadar kotu insanin bi arkadasim olsa yanimda alisverise gitsek yemege veya sinemaya birlikte zaman gecirsek ne guzel olurdu veya bi komsu olsa ayda yilda bi cay kahve icsek yok ama herkes kapisini kapatip giriyo iceriye komsuluk falan olmusss

ayyy aksam oldu yine yavvv ne yemek yapsamki bilemedimmm offff tek olsam soylerdim surdan bi pizza yerdim ama maalesef ev ahalisini ne yapicamm

bu banlanmak ne oluyo ve nelere yapılıyo :26:

canuum bende tam bilmiyom ilk dün basima geldi :))))))))
ama söyle bisi oldu ceza yedik bir günlügüne, siteye giris yapabiliyorsun ama mesaj atamiyon yorum yapamiyon
ama ayni anda banladigimiz bir arkadas dedi ki 2. ve 3. banda daha fazla giris yasagi oluyor mus herhalde öle bisi bu ban yani :)
mune bizi tam bir aydinlatsa bu konuda ama cimbizsiz

İyi akşamlar herkese hayat öle böle derken su gibi akıyoo Bugün neler yaptınız???

anladım canım ceza oluyo tam bilmiyorum bende siteyi tam çözmüş değilim henüz

offf mantiyla sebze haslama yaptim bugun brokoli havuc karnabahar vs bugunde bole gectii canim ne yapiyon nerdesin kayipsinn

misafirlerimiz vardı tatlım burdayım Bayağı sağlıklı yemekler yapmışın afiyet olsun valla menü güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…