Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

:)) vallahi anlıyorum ben seni vakit geçmek bilmiyor bir türlü.

Aklına soru takılsın yahu daha iyi ne varsa sorarsın doktoruna sen kime gideceksin hangi doktor canım ?
Şimdi göğüslerinin ayrıklığı küçüklüğünden değilde yapısıyla ilgili. Ameliyattan sonra o boşluk biraz daha kapanmış olacak ama tamamen kapanmayacak. Sen onu kulandığın çamaşırlarla kapatmış olacaksın :)) Şahane bir dekolte oluşuyor Ameliyattan önce benim zaten varlığı yokluğu belli olmayan göğüslerim haliyle arasında uçurum vardı şimdi ister giyinik ister çıplak gayet güzeller daha bi oturdular göğüs altı çizgisi daha belli yani destekli çamaşırın alt bölümünü ve yanlarını düşün o çıplakkende mevcut
Ben üçgen bikini, straplez bikini, içi boş düz bikini çamaşır çamaşırsız kıyafet hepsinde dekoltem oluyor.

göğüs uçları arasındaki mesafe değişmez ama sonuçta dolgunluk olduğu için dekolte tabii ki oluyor. silikon öncesi ve sonrası fotolara bakarsan göğüs şekli değişmiyor. bambaşka bişey ortaya çıkmıyor yani:) aynısının büyümüş hali. sorduğun dekolteyse o mükemmel..

Kızlar çok teşekkür ederim cevaplarınız için sorumun cevabını aldım.. opuyorumnanaktan
Ama dediğiniz gibi bu durum göğüs şekliyle ilgili olduğundan ancak doktor beyle görüştükten sonra anlıcam bende sanırım nasıl bişey ortaya çıkıcağını ..
Şuan göğüslerim yok gibi bişey olduğundan büyük halinde nasıl bi şekil ortaya çıkıcağını pek tahmin edemiyorum eğer hayal ettiğim gibi olursa çok sevinirim.
Ben Barış beyle görüşücem 30 ağustosa verdi görüşme gününü bayadır bekliyorum sabırsızlıkla ama az kaldı sositososito
Aklıma takılanları sizlere sorarsam bayaa bi bilgili gidicem yanına anlaşılan ilginiz için sağolun bayanlar buyrunnnnnnnnn

Evet dostum az kalmış vallahi ben de gün sayıyorum son 12 güne düştüm sonunda :))
Sen yine iyi sorup araştırıyorsun ben ilk gittiğimde sıfır bilgiydim düşünüyorum da komedi sorular soruyordum hatta ameliyattan sonra kendim giderim ben kalmayı düşünmüyorum demiştim sanki iğneyle enjekte edecekler çıkacağım hey gidi günler :))
Bakalım göstereceği resimlerde beni tanıyabilecek misin olurda tanırsan Barış Bey'e selamlarımı iletirsin :1rolleyes: bayanssulusmile

Tamam tatlım söylerim en çokta ondan bilgi aldım derim
Seninde az kalmış ama senin ameliyat günün sanırım benim daha görüşme tatlı bi heyecan var nasıl bi görüşme olucak ne dicek çok merak ediyorum görüşünce haberdar ederim gelişmelerden yerimseniben

:)) sağol tatlım amacım yaşadıklarımı, gördüklermi, geçirdiklermi paylaşmak katkım olduysa sana ne mutlu bana :))
Çok güzel bir görüşme olacak ben eminim buna şimdiden hayırlı uğurlu olsun :))

Haberlerin beliyorum cicim olumunekankayizsmile

Oraletcim bişey daha sorucam
Ameliyatın kaç saat sürmüştü canım :1rolleyes:

Canım ameliyatım 9 gibi başladı 12 gibi bitti. Tabi 9 benim odadan çıkış saatimdi ameliyathanede çok keyifli başladı :)) Oradaki anestezi ve diğer uzmanlarla tanıştım bana işlemin nasıl başlayacağı hakkında bilgi verdiler. Hatta Barış Bey benim için bir müzik açtı sonrasında uykuya daldım. Uyandırıldığımda beni bandajlamışlardı konuşturuyorlardı pek bi rahattım uyanasım yoktu doğrusu. 12 gibi de ameliyathaneden çıktım yani 3 saat dolu dolu sürmüyor ama içeride kalıyorsun yine bu kadar.

Aslında fazla değilmi tatlım silikon için kimi dr. 40 dk dan felan bahsediyo..
Bu arada çok az kaldı pazartesi randevum! :) Sende çarşamba gidiceksin sanırım hadi hayırlısı :)

Aslında fazla değilmi tatlım silikon için kimi dr. 40 dk dan felan bahsediyo..
Bu arada çok az kaldı pazartesi randevum! :) Sende çarşamba gidiceksin sanırım hadi hayırlısı :)

Doğru bahsediyor doktorlar silikonun içeri konulması meme başına 20 dk tutuyor yani 40 dk. Ama hastanın uyutulması, kesi yapılması, silikon konulduktan sonra kapatılması sarılıp sarmalanması hastanın uyandırılması şusu busu tutuyor galiba her şey dahil 3 saat civarında kalmıştım ben. Ameliyathanedeki başlangıç öncesi ve sonrası ohbet muhabbette dahil :))

Hadi bakalım ne güzel sendromsuz bir giriş yapacaksın pazartesine :)) Sana da şimdiden hayırlısını dilerim canım :)) Benim dediğin gibi çarşamba işten yoğunluktan ameliyat heyecanı yaşayamıyorum ama içim kıppır kıppır :)))

Oralet nasılsın canım burayı ihmal etme haber bekliyoruz
Bu arada ben görüştüm çoook çok tatlı birisi kesinlikle doğru tercih yapmışım diyorum bi de yaptığı ameliyatları gördüm gerçekten çok başarılıydı ama 1sene erteledim planımı doktor beyde 1 sene bekle dedi 19 yaşına geldiğinde hala büyümezse o zaman tekrar düşünürsün sanırım 1 sene sonra tekrar görücem onu :dance:

Her zaman buradayım canım sorularınız olduça. Hadi hayırlı olsun görüşmen yahu sen küçükmüşsün 18 çıtır hatta çıpçıtır!! :))
Umarım 1 sene de çok şey değişir ihtiyaç bile duymazsın :)

hem göğüs hem burun :)
geçmiş olsun barış çakırın cok ıyı bır doktor oldugunu duydum bende.
bende göğüs ameliyatı olmak ıstıyorum hatta dun ön görüşmemi yaptım cenk tokatla.
kas zarı altından olmussun sanırım ne farkı oluyor? bırde kaç cc protez taktırdın :)
cok soru sordummmmmm

Evet canım bir büyüdü biri küçüldü :)

Barış Bey mükemmel bir doktor ikici kez tereddütsüz yine onu seçtim.

Barış Bey'in tabiriyle kas zarı altı tekniği:

Ben silikonu nereye koyuyorum?

2002 yılında literatüre giren bir teknik olan subfasyal(kas zarı altı) planı kullanıyorum. Kas altı, meme altı ve dual plan gibi adı sık duyulmuş bir teknik değildir ancak avantajları fazla olması nedeniyle kullanımı artmaktadır. Dr. Seyhan Çenetoğlu’nun bir kongre konuşması sonrasında başladım.

* Memenin üstünde bulunduğu tüm kasların (pektoralis major, serratus anterior, interkostal kaslar, bazen rektus abdominis kasının üst bölümü) fasyaları ile kasların arasına koyulur.
* Teknik olarak, kas altı ve kas üstü tekniklerden daha zordur ve daha uzun sürer. (Yaklaşık 30 dakika daha uzun)
* Silikonun zaman içinde aşağıya kaymasını engeller.
* Silikonu, meme dokusundan ayırır ve silikon meme dokusuna temas etmez
* Hiç bir kas kesilmez.
* Kas kesilmesine bağlı fonksiyon kaybı ve ağrı olmaz.
* Kollar bele doğru bastırıldığında silikonlar hareket etmez yada yanlara doğru kaçmaz.
* Plajda, kolanızı, kendiniz uzanıp alabilirsiniz, gögüslerinizin hareket etmesinden endişelenmezsiniz.
* Meme başı sinirinin geçtiği meme yan tarafında, serratus kasının fasyasının altından ilerlendiği için, az kanama olur ve sinirin korunması kolaydır.

Kas altına göre daha çabuk iyileşiyorsun ben perşembe ameliyat olup pzartesi günü işe gitmiştim. Kanama daha az. İyileşme süreci çok hızlı.

Kas üstü yönteminde ise protez belli olabiliyor ve dokunduğunda yada dokunulduğunda protezi hissedebiliyorsun.

Meme dokusu olana da olmayana da Barış Bey kas zarı altı yöntemini öneriyor ve uyguluyor.

Detaylı bilgi için :
Meme Büyütme - Op. Dr. Barış Çakır

Bana yüksek profil PIP marka 290 cc damla silikon takıldı. İstediğin kadar soru sorabilirsin. Bu sayfa bunun için :))

kaydirigubbakcemile3 Çok sağol tatlım doktor beyde aynısını söyledi 1 sene daha böyle çıtır ol eğer seneye hala büyümemiş olursa göğüslerin o zaman haklı olarak gelirsin dedi ailemde aynısını söylüyo büyür büyür diyolar hep :1rolleyes: tabi avutmaca. pek umudum yok ama bakıcaz artık hala da böyle çocuk gibi olursam o zaman kimsenin itiraz etmeye hakkı yok yazık ya bayan olduğumuzu hissedemiyoruz ne farkım var şimdi benim erkek çocuğundan kaydirigubbakcemile3

Bu arada sana da geçmiş olsun tatlım hayırlı olsun burnun göğüsmü daha zordu burunmu henüz şiştir gerçi ama yinede memnunsundur a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…