Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyüklük konusunda ben 320 cc istiyorum yüksek profil takılacak ama illede o olmaz demedi sadece ameliyat sırasında sterilize edilmiş silikonları deniyorlarmış 3 bayan arkadaş yani sevin ve zeynep diğerinibilmiyorum onların fikirlerini soruyormuş. Öyle karar veriyorlarmış.
Fiyat konusuna gelince zaten o gün hani sıcakkanlı sempatik çok ilgili doktoru bekledim ama eminimki yorgun bir zamanıydı randevuları aksamıştı vs bu durum benim için biraz kötü oldu. Fiyat konusunda da fark benim için önemli değil sonuç önemli ancak aynı koşullarda ameliyat olacaksın neden olsun bu etik değil ve bana yanlış bir imaj çizdi bu kadar iyi yorumlar duyduğum bir insandan bunu görmek beni üzdü çünkü fiyatı söylediğinde düz olmaz mı diye teklifte bulundum olmaz dedi
Bu konu ile ilgili dün zeynep hn aradım yarın sevin hanım a aratıcam dedi fakat arayan olmadı bakalım ne yorum gelecek
21 Eylül olarak gün bile aldım ameliyat için fakat aramazlarsa bu konu üzerinde durmazlarsa gitmiycem. çok küçük bir konu ama ben takıldım canım
oralet çok hoşsun ya her yere yetişiyosun, süpersin :)
mumu ben gittiğimde ellerinde protez yoktu. o yüzden ameliyat tarihi alamamıştım. beklemedeyim şu an.
Canım benim boyum 1,65 kilom 57 yüksek profil 280 cc - 320 cc olabilir dedi. benim kendi gögüslerim yuvarlık 75 A bile büyük geliyor ama gögüz altım 80 cm ne dersin
320 cc iyi değil mi
mumu02 ameliyat tarihi olarak sen miseçtin o tarihi, yoksa en erken o tarih mi vardı ?
Dostum 1.biraz zayıflamalısın 2. kesinlikle 320 cc diyorum
Zayıflama konusuna gelince ben 53 kilo civarındaydım ameliyattan sonra anestezi alıyorsun ve bir kaç gün normale göre fazlaca istirahat ettiğin için vucut tembelliğe alışıyor. Ben Barış Bey e çok kilo aldım 56-57 ye dayandım dediğimde o bana herkes ameliyat sonrası kilo aldığını düşünür fakat bu kilo değil anestezi sonrası oluşan bir durum demişti. Ben Şubatta ameliyat oldum Haziran da anca toparladım kendimi :))
Yani dostum yaklaşık 5 kilo daha alma potansiyeli oluyor tabi belki bünyeye göre değişir ama sen şimdiden gardını al ben dedim galiba bu kilolarla bu göğüsler bana yetmeyecek
bu arada unutmadan yine 320 diyorum
Bak bu teknik bilgiyi bilmiyordum 50 gr = yarım santim :))
Dostum 320 çok büyükk koccaman bir göğüs değil boy ve kilona göre hatta omuzlarında genişse eğer 340 a kadar yolu var derim :))
Kafan karışmasın hakkaten insanın önce gözü doyacak arkadaş büyük seversin büyük istersin budur. 320 de diretiyorum!
MUMU ben de 280 ve 320 denedim. benim de 320 daha çok hoşuma gitti , ama büyük geldi gözüme biraz. 280 mi olsa acaba diye düşünüyorum şimdi. sarkma durumu da var ilerde. senin boyun kilon nasıl ? bir deee bunun ortası 300 cc yok mu acaba ? neden 280 ve 320 deniyoruz?
bu arada fiyat farklılıgının sebebini tahminen söyleyim sana. protezler bu ay gelecekti yurtdışından. yeni gelen seri yurtdısından zamlı geldiği için olabilir. bunlar euro ya falan baglı oluyo biliyosun .
mumu sana özel mesaj atmıştım ordan bakabilirsin. oralet sence 4 gün içinde toparlar mıyım?
yoksa bu senin dayanaklılıgından kaynaklanan bir durum muydu :) benim canım biraz tatlıdır da guvenemiyorum kendime:)
mumu sana özel mesaj atmıştım ordan bakabilirsin. oralet sence 4 gün içinde toparlar mıyım?
yoksa bu senin dayanaklılıgından kaynaklanan bir durum muydu :) benim canım biraz tatlıdır da guvenemiyorum kendime:)
oralet ne zaman ağır kaldırabiliriz sence?
tatlım senin göğüs altı ölçün kaçtı. benim bugün 20 gün oldu şu an ideal boyutta daha küçülürse beni tatmin etmeyecek gibi. 320 takıldı. bir de meme dokun önemli.valiz taşımam gerekicek de onun için soruyorum :)
benim 83 cm omuzlarımda geniş ama çok büyük durmaz canım sana da sanmıyorm. 280 az olur ona eminim. ben büyük istemediğim halde şundan küçük olmazmış diyorum.kopy benim göğüsaltı ölçüm 70 cm . dokum çok az. senin kaçtı?
bu arada 163 cm boyunda ve 51 kiloyum. yani iri yarı bişey değilim canım sadece omuzlarım geniş. belim ince olduğu halde büyük durmadı emin ol. ki daha küçülecek mi bilmiyorum. 320 yaptır pişman olmazsınbenim 83 cm omuzlarımda geniş ama çok büyük durmaz canım sana da sanmıyorm. 280 az olur ona eminim. ben büyük istemediğim halde şundan küçük olmazmış diyorum.
yaptırdığına deysin ideal olur bence 320. benim göğüslerim çok küçüktü. o yüzden doktor 320 den aşağı koyamam dedi. yarım limon diyorlar ya o kadardı. bence 320 yaptır.