inşallah canım aramıza bekliyoruz seni de:) ben de daha küçülür diye korkuyorumameliyatın ne zaman?
valiz taşımam gerekicek de onun için soruyorum :)
mesajını aldım sağol canım. Sen çok ince bir kızsın bence sende 320 cc düşün o kadar eziyet çekeceğiz deysin. Barış bey bana da aynı şekilde 4.günden sonra daha rahat olursunuz dedi drenler ve sargı çıkana kadar biraz zorluğu var ama işi ihtimale bırakamam dren 4 gün kalacak dedi canım.
Sen tekrar görüşmeye falan gidecekmisin
oraletcim desteğin ve ilgin için çooooooook teşekkür ederim ben arkadaşlarıma gösterdim ölüp bittiler onlara göre hiç de küçük değil deinsanoğlu işte doyumsuzuz:)) iki tane arkadaşım var ölüp biterdim göğüslerine isyan ederdim niye bende yok diye. dün kızlar toplandık aynanın karşısına geçtik ikisi de bunalıma girdi. birisi sarkık der birisi küçük der :))canım küçülmeyecek göğüs altı çizgin oluşuyor şu anda yani göğüs altında dolgun bir kıvam oluşacak meme ucu (eğer damlaysa) biraz daha aşağı şekilleneceği için 3.ayda bir daha ölç bak fark görmeyceksin :) 3.ay görüntünle ilk görüntülerini doktorun yan yana koyup sana gösterecektir muhtemelen benim son görüntü daha gözüne güzel hoş budur dedirtecek cinsten olacak. Hiçç korkma cicim :)
Tatlım ya sana bir arkadaşın ismini vermiştim ya KALEM1981 şu an tatilde hatun eğer ona yazıyorsan şu an okuyamıyor bilgin olsun :)
Sağol canım ya ateş parçası:teytey:
yahu ne kadar çok geri kalmışım sizlerden ah bu memeler yok mu insanı kendine bağlıyor vallakzılar bende çok memnunum 350 cc hıgh profil silikonlarımdan...her sorunuza karşılık veririm ki gizem arkadşaımız burdan yamzış herşeyi zaten artık sizlerleyim bir de şu dikiş izleirmiz geçse....
Rica ederim şekerim tesadüf bak az önce onunla konuşuyordum hala tatilde dönmemiş ama bu hafta dönecek planlarında bir aksilik çıkmaz ise. Sen yazacağını yaz döndüğünde bakar mutlaka :)
cnm ya randevum iptal olmuştuya benim.nezamanlar sana uygun ona göre alim .birlikte gitcezya çsensiz gitmem valla biiliyosungamyoncuiremsu
kızlar iz geçmesi için hangi kremi kullancaz biz ya bir çok seçenek sundu arkadaşlarım ama?
kızlar bu cumartesi ben de meme büyütme ameliyatı oluyorum. çok heycanlıyım. dualarınıza ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?