• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

inşallah canım aramıza bekliyoruz seni de:) ben de daha küçülür diye korkuyorum:( ameliyatın ne zaman?

canım küçülmeyecek göğüs altı çizgin oluşuyor şu anda yani göğüs altında dolgun bir kıvam oluşacak meme ucu (eğer damlaysa) biraz daha aşağı şekilleneceği için 3.ayda bir daha ölç bak fark görmeyceksin :) 3.ay görüntünle ilk görüntülerini doktorun yan yana koyup sana gösterecektir muhtemelen benim son görüntü daha gözüne güzel hoş budur dedirtecek cinsten olacak. Hiçç korkma cicim :)

valiz taşımam gerekicek de onun için soruyorum :)

yok yahu ne yaptın sonra hem valizi hem seni taşırlar :)) kaçıncı günde taşıman gerekecek 15 mi ?? eğer 15 ise sürüklenen valizlerden taşıyabilirsin yoksa kesinlikle ağır kaldırmanı ben önermiyorum. Doktorunla bu konuyu konuş canım :) Yahu sen İst.dan döneceksin değil mi çağır beni valiz taşıma derdin olmaz :) Çok ciddiyim. İndiğinde de bir çare buluruz ;)

mesajını aldım sağol canım. Sen çok ince bir kızsın bence sende 320 cc düşün o kadar eziyet çekeceğiz deysin. Barış bey bana da aynı şekilde 4.günden sonra daha rahat olursunuz dedi drenler ve sargı çıkana kadar biraz zorluğu var ama işi ihtimale bırakamam dren 4 gün kalacak dedi canım.

Sen tekrar görüşmeye falan gidecekmisin

Tatlım ya sana bir arkadaşın ismini vermiştim ya KALEM1981 şu an tatilde hatun eğer ona yazıyorsan şu an okuyamıyor bilgin olsun :)

canım küçülmeyecek göğüs altı çizgin oluşuyor şu anda yani göğüs altında dolgun bir kıvam oluşacak meme ucu (eğer damlaysa) biraz daha aşağı şekilleneceği için 3.ayda bir daha ölç bak fark görmeyceksin :) 3.ay görüntünle ilk görüntülerini doktorun yan yana koyup sana gösterecektir muhtemelen benim son görüntü daha gözüne güzel hoş budur dedirtecek cinsten olacak. Hiçç korkma cicim :)
oraletcim desteğin ve ilgin için çooooooook teşekkür ederim ben arkadaşlarıma gösterdim ölüp bittiler onlara göre hiç de küçük değil deinsanoğlu işte doyumsuzuz:)) iki tane arkadaşım var ölüp biterdim göğüslerine isyan ederdim niye bende yok diye. dün kızlar toplandık aynanın karşısına geçtik ikisi de bunalıma girdi. birisi sarkık der birisi küçük der :))
bir de seni msn de ekledim canım görüşürüz

yahu ne kadar çok geri kalmışım sizlerden ah bu memeler yok mu insanı kendine bağlıyor valla:D kzılar bende çok memnunum 350 cc hıgh profil silikonlarımdan...her sorunuza karşılık veririm ki gizem arkadşaımız burdan yamzış herşeyi zaten artık sizlerleyim ;) bir de şu dikiş izleirmiz geçse....

yahu ne kadar çok geri kalmışım sizlerden ah bu memeler yok mu insanı kendine bağlıyor valla:D kzılar bende çok memnunum 350 cc hıgh profil silikonlarımdan...her sorunuza karşılık veririm ki gizem arkadşaımız burdan yamzış herşeyi zaten artık sizlerleyim ;) bir de şu dikiş izleirmiz geçse....

yanı ozge eksıklıgın hıssedılıyoduu baya..gıtme kız bı daha bı yere...özlettın kendını..
sensız olmuyoo..

Rica ederim şekerim tesadüf bak az önce onunla konuşuyordum hala tatilde dönmemiş ama bu hafta dönecek planlarında bir aksilik çıkmaz ise. Sen yazacağını yaz döndüğünde bakar mutlaka :)

cnm ya randevum iptal olmuştuya benim.nezamanlar sana uygun ona göre alim .birlikte gitcezya çsensiz gitmem valla biiliyosungamyoncuiremsu

kızlar iz geçmesi için hangi kremi kullancaz biz ya bir çok seçenek sundu arkadaşlarım ama?

Dostum arkadaşlarının değil doktorunun önerdiği kremi kullanacaksın ;)

Doktorunun önerdiği kremi alırken eczaneye sor bundan daha etkili bir krem var mı diye o zaman ne kadar etkili bir ürün aldığını da anlamış olursun ;)

kızlar bu cumartesi ben de meme büyütme ameliyatı oluyorum. çok heycanlıyım. dualarınıza ihtiyacım var.

Canım hadi gözün aydın :)) ne heyecanlı dimi :)) keşke benimde bu kadar az zamanım kalsaydı ah ah :))

şimdiden hayırlı uğurlu olsun şekerim iyi günlerde kullan :kedi:

hadi hayırlısı canım çok mutlu girip ameliyata çok mutlu çıakrsın inşallah oralet snein ameliyat ne zman?

Kızlar bekliyorum bekliyorum şu randevu günü bi türlü gelmiyo yaa! eyvahedigeldismile
Her geçen gün aklıma daha çok soru takılıyo.. bilmiyorumkismile
Benim göğüslerim ayrı duruyo küçük olduğundanmı bilmiyorum ama arasında baya bi boşluk var ameliyattan sonra orta kısımda dekolte olur mu yani silikonlar göğüsün şeklini değiştiriyomu yoksa olduğu şekildemi büyütüyo sadece damla veya yuvarlak şekilde olduğunu biliyorum ama bunlar istediğimiz şekile sahip olmamıza yeterlimi sizin daha önce nasıldı ameliyattan sonra nasıl oldu şekli mesela üçgen şeklinde bikini üstü giydiğinizde yandan desteksiz sutyen vs. giydiğinizde de dekolteniz oluyomu yoksa onceden göğüslerim ayrıydı silikonlarımdan sonra her zaman bi dekoltem var diyeniniz varmı ? of çok uzattım biliyorum ama merak ediyorum .. :kedi:

Back