• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

okuldan izin mi alacaksın poisa? ben de öğretmenim ve tatili bekliyorum bu yüzden. ameliyat olunca sen de tecrübelerini paylaş olur mu? uzun uzun anlat en küçük ayrıntıya kadar. bu deneyimi yaşayanların bilgilerine ihtiyacımız var.

ben geçen yaz bursadaydım, orada bile güvenemedim doktorlara :(( bir tanesi ile görüştüm doğru dürüst bilgi vermedi. sadece "ameliyat olman lazım, göğüs dokun hiç yok" dedi. bir de göğüslerimin biri diğerine göre iki cm yukarıdaymış. şimdi bir de onu taktım kafama. ameliyatı kas altı mı kas üstü mü yapıyorsunuz dedim, teknik konuları bana bırak dedi. kas altı olursa çok ağrı oluyormuş dedim, sen millete ne bakıyorsun dedi. lafı ağzından cımbız ile alıyorsun yani. allahtan gitmeden önce asistanı ile görüşmüştüm. kas altı yapıyormuş. o yüzden istemiyorum. kasım kesilsin istemiyorum. güzellik uğruna sağlık problemleri ortaya çıkarsa çok üzülürüm.
bu foruma yorum yazanları okuyorum. "ameliyat oldum çok pişmanım. dayanılmaz ağrılarım var." diyorlar çok üzülüyorum. vazgeçiyorum :((
sen de yaşadın mı bilmiyorum ama çok garip bir psikoloji bu karar süreci. şimdi "mutlaka ameliyat olmalıyım." diyorum, aradan beş dakika geçiyor "deli miyim ben. bunca acıya kesinlikle katlanamam." diyorum. ne yapacağım bilmiyorum bilmiyorumkismile

Canım 2cm farkı hiçç kafana takma Barış Bey söylemse bende anlamazdım bende de vardı ameliyatta düzeltti. O takıntı olacak bisey değil ben bunca sene anlamamamışım mesela söylemese anlamazdımda. Kas altı ağrılı dostum yani en ağrısızı 1 hafta ağlayarak geçiyor. Sen madem olacaksın bunda iyileşme süreci de uzun. Pat diye kalkamıyorsun ayağa. Ee kasın kesiliyor daha ne olsun. Bak Meme Büyütme - Op. Dr. Barış Çakır bu benim doktorumun anlatımı. Ağzından cımbızla laf almaya gerek olmadan anlatmış :)))
eğer ameliyatın başarılı sıkıntısız gecerse muazzam bir psikolojiye bürünüyorsun.. Ben o kadar çabuk karar vermiştim ki ayol ben manyak mıyım demeye fırsat bile kalmamıştı :))
Sen olumlu / olumsuz yönleri bir arada topla hangisi ağır basarsa onu uygula. Ben doktora gittiğimde ilk işim bir kağıt kalem istemek kağıdı ortadan ikiye çizmek ve olumlu olumsuz yönlerini bu ameliyatın öğrenmek olmuştu. Çıktığımda benim için bir mani yoktu ameliyat tarihimi almıştım. Sen kendi kendine karar verme belki hakkaten sana mantıksız gelen bir yönünü bulursun öyle vazgecersin kendinde aramazsın, ben adım attım ama şunlar olabilecek bir şey değildi olmadım dersin ileride pişmanlığını yaşamazsın.

Altın86 yazdıklarını okuyunca kendime benzettim seni fakat bi noktada ayrılıyorum senden şöyle ki ben göğüs estetiği olmaya tam tamına 1 GÜN içinde karar verdim o da KKdaki göğüs estetiği ile ilgili neredeyse tüm sayfaları okumamla oldu ve yine AYNI GÜN BARIŞ ÇAKIR A ameliyat olmaya karar verdim o da ORALET'in etkisi ya da sayesinde oldu diyebilirim ;)

çünkü her ameliyat olmuş bayanın aksine çok farklı şeyler anlatmıştı teknik olsun Dr. ile kontakları olsun ve ameliyat sonrası ağrı sızı ve iyileşme süreci ile tüm yazılan çizilenden farklıydı.. o sebeple Barış Çakır doğru tercih.. evet bu tekniği de maalesef ondan başkası uygulamıyor şu an için..
sana tavsiyem bence bu kadar karamsar olmadan önce şubat tatilinde 1-2 günlüğüne de olsa bi git muayeneni ol, seni önce bi görsün vucudun için ne yapılabilir ne yapılamaz bi konuşulsun ve yine gittiğin gün şehir dışından gelecek olma durumundan mütevellit yaz tatili için ameliyat tarihini al, sonrasında da keyfine bak.....
bu arada göğsünde asimetri olması Barış bey için sorun teşkil etmez o zaten bunu göreceği için düzeltmeyi de yapar haliyle, hiç kafana takacak bişey değil yani;)

evet bir Oralet öğrencisi olarak ancak bu kadar açıklayıcı olunabilirdi,değil mi sevgili Oralet kaydirigubbakcemile3

p.s. ben de 5 ekim tarihinde ameliyt olucağım bu arada,okuldan bi problem çıkmadan inşallahhhhhhhhhh !:kedi:

Öncelikle teşekkür ederim yazdıkların icin canım benim :)

Ben bir yerde okuduklarımı değil bizzat birebir yaşadıklarımı aktardım. Doktor zaten doktor gibi doktor :)) Başarılı mı başarılı o konuda tercihimi iyi yapmışım kendime ne kadar övgüler yağdırsam azdır :)) Eğer İstanbul'a gelme gibi bir şansın varsa yaptırmayacak olsan bile Barış Bey ile görüş derim. Hiç değilse sana ne önerir fikir edinmiş olursun.

5 Ekimde ben Poisacığım inşallah ağrısız, sızısız, bir ameliyat geçirmiş olacak.. En önemlisi sorunsuz olsun. Ben de kendimi daha iyi çok daha iyi hissetmiş olacağım..

bugün bütün gün barış çakırı araştırdım desem yeridir. eşime de izlettim onun röportjlarını. onun da aklına yattı. bi görüş dedi. istanbula gelme şansım var ama ancak yaza. mail atsam bana bilgi verir mi acaba. fotoğraf falan yollar mı. gidersem karar vermiş olarak gideyim ki vakit kaybetmeyim.

Altın86 okuldan mı izin alıcam. açıkçası hayır.... mazeret izni bile kullanamıycam hatta. pzt dersim 4.30da bitecek ve beni okuldan alacak olan eşimle beraber 7 saat yol yapıp gece gebzede 1 arkadaşımızda kalıp sabah 7 de hastanede olucaz inşallah..
pzt günü için bile mazaret izni kullanmıycam çünklü çok sakat aile hekimliğine filan gitmen gerekiyormuş. o da uygun görmezse göndermeyebilirmiş.

ben salı günü ameliyta giricem ve aynı gün raporum okula fakslanıcak.. 4günlük rapor. sadece müdürüme pzt günü - salı ameliyt olucm o yüzden yarın yokum istanbuldayım raporu göndericem-dicem..
bakalım inşallah herşey yolunda gidecek.. yoksa şubat tatiline bırakıcam:/

poisacığım inşallah her şey yolunda gider ve ameliyatını olursun. uzattıkça daha zor oluyor seni anlıyorum. olsun da bir an önce iyileş. ben şubat tatilinde bile olmaya cesaret edemiyorum. iki haftada iyileşemem gibi geliyor. yazın seminer zamanı düşünüyorum. yazın iyileşmek için uzun uzun vaktim olacak. senin bir haftan kalmış ne güzel. ben henüz cesaretimi toplama aşamasındayım maalesef. ameliyatını ve sonrasında yaşadığın aşamaları anlat olur mu. çok merak ediyorum. sağolsun oralet de çok yardımcı oluyor bu konuda. sizin sayeniz de ben de cesaretimi toplayacağım inşallah...

Altın86cığım, meslekdaşım, koskoca KKDa Barış Çakır a ameliyat olup da offffffff 10 gün kıpırdayamadım,öffff kolumu bile kaldıramıyorum sırtımın ağrısından öldüm, keşke olmasaydım neyime gerekti- gibi bişey duydun mu hiç,walla ben hiç karşılaşmadım..
umarım ben de haftaya onlardan biri olurum da herşey yolunda gider dediğin gibi.. zaten Oralet olmasaydı sanırım süreç bu kadar da hızlanmazdı, çünkü ben karar verdikten sonra yaz tatiline çıkar çıkmaz onun da yardımlarıyla tlf numarası verdi filan çok sağolsun, canım arkadaşım, ilk önce soluğu 2 günlüğüne istanbulda aldım muayene için..
ve geldiğim nokta itibarıyla haftaya her şey bitecek.. ben de çok korkuyorum hatta buna en iyi Oralet şahittir. ama korkunun ecele faydası yok yaaa bismillah diyip dalcam içeri napiim,yeter artık ufacık ufacık gezmek sıktıııııı 25 yıldır ;)
ben derim ki çok uzatma tarihini..bir an önce ol,hatta 29 ekim filan cumaya geliyo ya, istanbula gidip cumartesi muayene olabilir ve tarih alabilir akabinde de 15 tatile ameliyt olabilirsin bile.. ;)
hem de yaza kadar iyice şeklini şemalini almış yumuşamış yeni göğüslerinle yaza damganı vurursun şööle bi güzel :D

Altın86cığım, meslekdaşım, koskoca KKDa Barış Çakır a ameliyat olup da offffffff 10 gün kıpırdayamadım,öffff kolumu bile kaldıramıyorum sırtımın ağrısından öldüm, keşke olmasaydım neyime gerekti- gibi bişey duydun mu hiç,walla ben hiç karşılaşmadım..
umarım ben de haftaya onlardan biri olurum da herşey yolunda gider dediğin gibi.. zaten Oralet olmasaydı sanırım süreç bu kadar da hızlanmazdı, çünkü ben karar verdikten sonra yaz tatiline çıkar çıkmaz onun da yardımlarıyla tlf numarası verdi filan çok sağolsun, canım arkadaşım, ilk önce soluğu 2 günlüğüne istanbulda aldım muayene için..
ve geldiğim nokta itibarıyla haftaya her şey bitecek.. ben de çok korkuyorum hatta buna en iyi Oralet şahittir. ama korkunun ecele faydası yok yaaa bismillah diyip dalcam içeri napiim,yeter artık ufacık ufacık gezmek sıktıııııı 25 yıldır ;)
ben derim ki çok uzatma tarihini..bir an önce ol,hatta 29 ekim filan cumaya geliyo ya, istanbula gidip cumartesi muayene olabilir ve tarih alabilir akabinde de 15 tatile ameliyt olabilirsin bile.. ;)
hem de yaza kadar iyice şeklini şemalini almış yumuşamış yeni göğüslerinle yaza damganı vurursun şööle bi güzel :D

valla ağzından bal damlıyor poisacığım. alkisalkisalkis ama ne bileyim yaaa cesaretimi henüz tam olarak toplayamadım. ben muayeneye gitmeden tlf ile randevu alsam ameliyat için, ameliyattan bi kaç gün önce gidip muayene olup büyüklüğüne falan karar versek olmaz mı ki? illa bikaç ay önceden mi muayene mi olmak lazım.
ben barış beye mail atacağım ve kendi bilgilerimi ölçülerimi falan yazacağım. fotoğraf rica edeceğim. inşallah beni kırmaz. asıl o zaman kesin karar verbilirim.

bugün bütün gün barış çakırı araştırdım desem yeridir. eşime de izlettim onun röportjlarını. onun da aklına yattı. bi görüş dedi. istanbula gelme şansım var ama ancak yaza. mail atsam bana bilgi verir mi acaba. fotoğraf falan yollar mı. gidersem karar vermiş olarak gideyim ki vakit kaybetmeyim.

Canım mail atsan tabiki bilgi verir ama yüzyüze konuşmak inan bambaşka. Neden çünkü netta arayıncada bir takım bilgiler bulabiliyorsun. Şimdi senin neyi ne kadar bildiğini yada neyi nasıl öğrenmek istediğini maille zor anlar önemli olan kendini en iyi şekilde ifade edebilmen. Tabiki mail at ben Barış Bey'i gecenin bir yarısı attığım maille tanıdım :)
Sana bilgi verir fakat fotoğraf yollama kısmında göndermeyeceği kanaatindeyim. Orada resimler gösteriyor mail iile göndermez diye düşünüyorum. İstersen mailinde yaz. Ama yine de düşük ihtimal veriyorum :)

İşte böyle kendine güvenen ve ne istediğini bilen hatunlar arasında olmayı seviyorum yahuu :))
Bu süreçte kendini çok kasmayacaksın, çok ta yormayacaksın zaten ameliyatın başarılı geçtiyse gerisi de aynı rahatlıkla geçecektir. Ben burun ameliyatımdan sebep tatil yapamadım yaza damgamı vuramadım ama seneye acısı çok fena çıkacak :D

valla ağzından bal damlıyor poisacığım. alkisalkisalkis ama ne bileyim yaaa cesaretimi henüz tam olarak toplayamadım. ben muayeneye gitmeden tlf ile randevu alsam ameliyat için, ameliyattan bi kaç gün önce gidip muayene olup büyüklüğüne falan karar versek olmaz mı ki? illa bikaç ay önceden mi muayene mi olmak lazım.
ben barış beye mail atacağım ve kendi bilgilerimi ölçülerimi falan yazacağım. fotoğraf rica edeceğim. inşallah beni kırmaz. asıl o zaman kesin karar verbilirim.

Dimi yahu ben bile heyecanlandım okurken seneye yazı düşünür oldum yenilenmiş halimle :)) Bugün pek bi keyifliyim yahuu. Bak şöyle yap sana yol göstermek gibi olsun :D sen muayene tarihini al hatta bir de ameliyat için gün iste. Son 1 hafta kala netleşiyor Memorial'de ameliyat tarihleri yani olmazsa son 1-2 hafta kala iptal ettirecek şekilde cebinde günün olsun. Olursa ne ala çok beklemezsin olmazsa kısmet başka doktoraymış dersin :))

bakalım bi şansımı deneyeceğim. isteyenin bi yüzü kara demişler :)) bu arada senin ameliyatının üzerinden 7 ay geçti. son durum nasıl. şeklini aldı mı iyice? yumuşadı mı? izlerin geçti mi? eminim süper bi yaz geçirmişsindir :)) darısı başıma. benim doğum günümde ameliyat olmuşsun. ve senin yorumundan sonra ameliyat işini tekrar düşünmeye başladım acaba bu bi işaret mi :))

şubat tatiline randevu almayı düşünüyorum. bir plan yapacağım ona göre. yaznı da haziranda ameliyat olursam süper olacak vallahi :)) ben senin gibi keyifleneceğim günleri iple çekiyorum :))))

Canım aslında bir kaç ay öncesinden muayene olma şartı yok ama Barış Bey o kadar yoğun ki ancak 1 hatta 2 ay öncesine anca yer bulup ameliyat için randevu alabiliyorsun. :)

bakalım bi şansımı deneyeceğim. isteyenin bi yüzü kara demişler :)) bu arada senin ameliyatının üzerinden 7 ay geçti. son durum nasıl. şeklini aldı mı iyice? yumuşadı mı? izlerin geçti mi? eminim süper bi yaz geçirmişsindir :)) darısı başıma. benim doğum günümde ameliyat olmuşsun. ve senin yorumundan sonra ameliyat işini tekrar düşünmeye başladım acaba bu bi işaret mi :))

Benim Haziranda da gayet iyiydi yumuşaklık olarak şimdi de iyi :)) İzler konusunda ilk aylara göre geçme söz konusu oldu ama tamamen geçmesi için bir müddet daha krem jel kullanmaya devam edeceğim. Yaz aslında çokta sönük geçti diyemem her ne kadar tatil yapmamış olsamda :D ama yine de tatmin ediciydi diyebilirim :))
Sen bir ara özelden mail adresini at bana :))

Benim Haziranda da gayet iyiydi yumuşaklık olarak şimdi de iyi :)) İzler konusunda ilk aylara göre geçme söz konusu oldu ama tamamen geçmesi için bir müddet daha krem jel kullanmaya devam edeceğim. Yaz aslında çokta sönük geçti diyemem her ne kadar tatil yapmamış olsamda :D ama yine de tatmin ediciydi diyebilirim :))
Sen bir ara özelden mail adresini at bana :))

özelden yazamıyorum henüz. dolunca yollarım :)

Back